Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 3 πυροσβέστες της 11ης Σεπτεμβρίου

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 3 πυροσβέστες της 11ης Σεπτεμβρίου

 

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε τρεις πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση στους Δίδυμους Πύργους στην Νέα Υόρκη, την 11η Σεπτεμβρίου, του 2001, καθώς πέθαναν την ίδια ημέρα από καρκίνο.

Όπως αναφέρει το huffingtonpost, τη Δευτέρα,  οι πυροσβέστες, Χάουαρντ Μπίσκοφ, 58 ετών, ο Ρόμπερτ Λίβερ, 56 ετών και Ντάνιελ Χέγκλουντ, 58 ετών, «έφυγαν» από την ζωή με διαφορά λίγων ωρών, χωρίς ωστόσο να έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι υπάρχει κάποια σύνδεση με το τραγικό συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου.

Τρεις από τους πυροσβέστες που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001 πέθαναν την ίδια ημέρα από καρκίνο.

Ο αξιωματικός της πυροσβεστικής Χάουαρντ Μπίσκοφ, 58 ετών και οι πυροσβέστες Ρόμπερτ Λίβερ, 56 ετών και Ντάνιελ Χέγκλουντ, 58 ετών, «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών τη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες είναι οι άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης στους Δίδυμους Πύργους που έχουν διαγνωστεί με διάφορες ασθένειες, μεταξύ αυτών και με καρκίνο, ενώ περίπου 1.000 θάνατοι έχουν συνδεθεί με την τοξική σκόνη η οποία «ταξίδευε» γύρω από τους ισοπεδωμένους Πύργους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ