Συνέλαβαν «κήρυκες του Τέλους»

Συνέλαβαν «κήρυκες του Τέλους»

 

Με την κατηγορία της διασποράς φημών περί του «επικείμενου» τέλους του κόσμου οι κινεζικές αρχές συνέλαβαν συνολικά 93 ανθρώπους, διότι «μοίραζαν φυλλάδια για την Αποκάλυψη και διέσπειραν φήμες», όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές.

Οι συλληφθέντες, από επτά κινεζικές επαρχίες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται μέλη του παραθρησκευτικού δόγματος του «Παντοδύναμου Θεού», συνελήφθησαν διότι «μοίραζαν φυλλάδια για την Αποκάλυψη και διέσπειραν φήμες», προσθέτει το πρακτορείο ειδήσεων «Νέα Κίνα».

Τα μέλη της παραθρησκευτικής οργάνωσης προσφάτως ενστερνίσθηκαν την προφητεία των Μάγιας και προμηνύουν ότι ο ήλιος δεν θα λάμπει και το ηλεκτρικό δίκτυο δεν θα λειτουργεί για τρεις ημέρες αρχής γενομένης από τις 21 Δεκεμβρίου.

Η Κίνα έχει εξαπολύσει εκστρατεία για την πάταξη του δόγματος του «Παντοδύναμου Θεού», το οποίο από την πλευρά του έχει κηρύξει «αποφασιστική μάχη» κατά του «Κόκκινου Δράκου», δηλαδή του ΚΚ Κίνας.

Εξάλλου, συνελήφθη στην κινεζική επαρχία Χενάν άνδρας ο οποίος ξυλοκόπησε με μαστίγιο 23 μαθητές του δημοτικού και μία γυναίκα, υπό την επίδραση των ίδιων εσχατολογικών φημών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ