Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας 22 – 28/06/2014

Από τη Μαρίζ – Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η εποχή σας φέρνει σιγά σιγά πιο κοντά στις ουσιαστικές ανάγκες κι επιθυμίες σας. Νοσταλγία, επαφή με ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και εξελίξεις στις σχέσεις είναι στο πρόγραμμα. Ευνοείστε στον επαναπρογραμματισμό, στην επαναδιαπραγμάτευση και μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι/ ες χρησιμοποιώντας στο μέγιστο βαθμό την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Δημόσιες σχέσεις / μικρές διαδρομές φέρνουν χαρά σ’ εσάς του α’ δεκαημέρου. Ο έρωτας ενδεχομένως χτυπά την πόρτα υμών που γεννηθήκατε κοντά στις 6/4.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εποχή δίνει περισσότερες ευκαιρίες στον τομέα της εμπορικής συνδιαλλαγής και επαναφέρει στο τραπέζι ζητήματα που άπτονται του εισοδήματός σας. Από τη Δευτέρα μπορείτε να υπολογίζετε σε κάτι περισσότερο όσον αφορά στα χρήματα. Παράλληλα, δεν θα είστε λίγοι/ ες εσείς που θα δείτε κάτι ν’ αλλάζει στο τοπίο και να σας βάζει σε μια επί της ουσίας δημιουργικότερη πορεία- ακόμα και στη συναισθηματική σας ζωή-, κυρίως αν γεννηθήκατε στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου (κοντά στις 19/5).

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Από τη Δευτέρα υπολογίστε σε μεγαλύτερη εύνοια και τύχη σε κάθε τομέα δράσης, καθώς η Αφροδίτη διελαύνει πλέον στο δικό σας ζώδιο και σας φέρνει λίγο πιο κοντά στην υλοποίηση των επιθυμιών σας! Μάλιστα, αν γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου (κοντά στις 22/5) δεν αποκλείεται να βιώσετε έντονα ερωτικά συναισθήματα και ν’ αλλάξετε σελίδα με ανατρεπτικό τρόπο! Ο κυβερνήτης σας παραμένει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά προξενώντας ενίοτε καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις ή επαναπροσεγγίσεις ποικίλων ζητημάτων (πιο πολύ αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο). Διαχειριστείτε έξυπνα τυχόν εκνευρισμούς. Προωθήστε επιτυχώς τα σχέδιά σας, αν γεννηθήκατε κοντά στις 6/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ένας νέος κύκλος γενεθλίων ξεκινά και οι ευχές μου για χρόνια πολλά και καλά σας συντροφεύουν! Αναθεωρήσεις / προβληματισμούς περιλαμβάνει η εποχή για κάποιους/ ες από εσάς. Ο Δίας προσφέρει δώρα, ευκαιρίες επέκτασης και προστασία σ’ εσάς που γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο (κοντά στις 17/7). Ορισμένοι/ ες της 7-8/7, υπολογίστε σε αλλαγές χώρου (σπίτι / εργασία) είτε σε ξαφνικά συναισθηματικά σκιρτήματα που ανατρέπουν τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η εποχή δημιουργεί ένα κλίμα προβληματισμού ή διλημμάτων είτε προετοιμασίας λίγο πριν τις αλλαγές που προδιαγράφονται από τα γενέθλιά σας και στη συνέχεια. Γνωριμίες, φιλίες ή έρωτες από το παρελθόν κάνουν εκ νέου την εμφάνισή τους κι εσείς καλείστε να επανεξετάσετε δεδομένα και να επιλέξετε σωστά και μετρημένα. Άλλοι/ ες ενδεχομένως θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να ξεχωρίσετε ποια από τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται αξίζει την προσοχή σας. Τυχεροί / ές της εβδομάδας θα είστε κυρίως εσείς της 8/8, ενώ κάποιοι / ες της 20-22/8 μπορεί να αισθανθείτε εκείνο το περίεργο… «φτερούγισμα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η εποχή σας κάνει λίγο πιο κοινωνικούς/ ές από μια άποψη. Βεβαίως, δεν είναι λίγα εκείνα που σας προβληματίζουν ως προς τις επαγγελματικές επιλογές ή ως προς την εξέλιξη μιας σταθερής προσωπικής σχέσης που πρέπει ν’ αποφασίσετε αν θα συνεχιστεί ή αν θα κλείσει τον κύκλο της. Διαχειριστείτε με μαεστρία τα έκτακτα έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Παράλληλα, δώστε μια ευκαιρία στην τύχη, γιατί δεν αποκλείεται να σας χαμογελάσει ξαφνικά, κυρίως αν γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου. Προστασία κι ευκαιρίες πάσης φύσεως επιφυλάσσει η εβδομάδα σ’ εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 17/9.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Από τη Δευτέρα θεωρήστε πως η εποχή γίνεται πιο φιλική ως προς τις επιθυμίες / φιλοδοξίες σας σε κάθ’ επίπεδο. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμοί, σπουδές, αλλά και αναζήτηση εργασίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή στον τομέα των εκδόσεων / της επικοινωνίας είναι έννοιες συνυφασμένες με εύνοια για εσάς έως τις 18/7. Κάποιοι / ες αναθεωρείτε ή βρίσκεστε σε δίλημμα και χρειάζεστε χρόνο για να λάβετε τις τελικές σας αποφάσεις. Απροσδόκητες εξελίξεις στις σχέσεις και κεραυνοβόλα συναισθήματα επιφυλάσσουν οι πλανητικές διελεύσεις σε κάποιους / ες της 8-9/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Εύνοια ως προς την προώθηση πάσης φύσεως φιλοδοξιών προσφέρει ο Δίας τώρα σε εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 17/11. Η εποχή σας κάνει πιο πρόθυμους / ες για ταξίδια και αλλαγές.  Παράλληλα, τα υλικά / ψυχο-συναισθηματικά αποθέματα βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση κι εσείς δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά το χρόνο, ώστε να λάβετε τις σωστές / μετρημένες αποφάσεις από τον Ιούλιο και μετά. Απρόοπτες αλλαγές στα προσωπικά / επαγγελματικά, με επί της ουσίας δημιουργική προοπτική, αφορούν τώρα εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου (κοντά στις 20/11).

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Από τη Δευτέρα έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε, καθώς η Αφροδίτη θα διελαύνει απέναντί σας φέρνοντας τυχερές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν είστε λίγοι/ ες εσείς που θα ερωτευθείτε ή θα αναθερμάνετε την υπάρχουσα συναισθηματική σας σχέση. Η εύνοια προς το παρόν αφορά περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε κατά το Νοέμβριο μήνα (έως τις 28/11). Παράλληλα, κάποιοι / ες (κυρίως του γ’ δεκαημέρου) βρίσκεστε σε φάση επαναδιαπραγμάτευσης ή διλημμάτων / προβληματισμού και χρειάζεστε χρόνο για να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

Με έμπνευση και προοπτική βαδίζετε σε καινούργια μονοπάτια εσείς της 7-8/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ο Ιούνιος στρέφει σιγά σιγά την προσοχή πολλών Αιγόκερων σε ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών. Από τη Δευτέρα η διέλευση της Αφροδίτης δίνει την ευκαιρία για βελτίωση στους όρους / στις συνθήκες της καθημερινής εργασίας, ενώ υποστηρίζει και σε τυχόν θέματα φυσικής κατάστασης κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη / πιο ποιοτική. Ο Δίας προσφέρει τύχη και προωθεί την υλοποίηση των επιθυμιών σας, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 15/1. Απρόοπτες – αλλά επί της ουσίας καρποφόρες- αλλαγές / εξελίξεις (ακόμα και στον έρωτα) προβλέπονται για εσάς της 5-6/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η εποχή γίνεται όλο και καλύτερη για πολλούς Υδροχόους, καθώς από Δευτέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων προωθώντας ευχάριστες εξελίξεις! Έρωτας, παιδιά, δημιουργική / καλλιτεχνική / επιχειρηματική δραστηριότητα είναι κάποιες από τις έννοιες που συνδέονται με την εύνοια που επιφυλάσσουν οι μέρες έως τις 18/7. Επαφές με ανθρώπους από το συναισθηματικό παρελθόν θέτουν πιθανώς διλήμματα σ’ εσάς του γ’ δεκαημέρου. Παράλληλα, κάθε φιλοδοξία σας τώρα προχωρά πιο δυναμικά, αν γεννηθήκατε κοντά στις 4-5/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η εποχή σιγά σιγά επιφυλάσσει περισσότερο έρωτα, κάτι που θα γίνει πιο αισθητό μέσα στον Ιούλιο μήνα. Ο Δίας φέρνει δώρα πάσης φύσεως που γεμίζουν με χαρά τη ζωή υμών που έχετε γενέθλια κοντά στις 15/3. Προβληματισμοί περί τα του οίκου είναι στο πρόγραμμα για ορισμένους / ες, ενώ διλήμματα κι αναθεωρήσεις χρειάζονται το χρόνο τους για να τεθούν οι καταστάσεις σε σωστή τάξη και για να ληφθούν οι πλέον εποικοδομητικές αποφάσεις. Διαχειριστείτε έξυπνα τυχόν απρόοπτα έξοδα. Ποντάρετε παράλληλα σε ένα τυχερό κέρδος. Απολαύστε τον κεραυνοβόλο έρωτα (αν γεννηθήκατε κοντά στις 20/2).

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ