Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

«Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού»

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Κυρίαρχο πλανητικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντί σας και αφορά κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 15/4. Σχέσεις και συνεργασίες πιθανώς περνούν από μια κρίσιμη φάση για πολλούς Κριούς. Την ίδια στιγμή, πιεσμένοι/ες παραμένετε – τουλάχιστον ψυχολογικά- εσείς της 28/3. Απότομες δομικές αλλαγές (σπίτι/ οικογένεια / χώρος/ καριέρα / προσωπικές σχέσεις / περιβάλλον/ φυσική κατάσταση- σώμα) περιστατικά που δεν ελέγχετε (θετικά / αρνητικά αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου) είναι πιθανά για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 3 του μηνός.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η διέλευση της Αφροδίτης φωτίζει τον τομέα της φιλίας, αλλά και της συλλογικότητας, κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε από τις 28/4 έως τις 5/5. Συμπτώσεις και συναντήσεις προσφέρουν λύσεις κι ευκαιρίες στα θέματά σας. Πιέσεις επιφυλάσσει ακόμα ο Κρόνος σ’ εσάς της 12/5. Για τους Ταύρους της 18-19/5 θεωρώ πως η εποχή εγκυμονεί απροσδόκητες αλλαγές, αλλά και γεγονότα που δεν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό σας (με θετική ή αρνητική έκβαση αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου). Η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό φέρνει πιθανότατα διαφορετικά δεδομένα στην καθημερινή ρουτίνα της εργασίας ή τονίζει τη σημασία ενός θέματος υγείας που πρέπει να προσέξετε (για τον εαυτό σας ή για οικείους που χρήζουν μέριμνας).

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η σεληνιακή έκλειψη (15/4) προσφέρει θετικές εμπειρίες στους γεννημένους γύρω στις 16/6. Έρωτας, παιδιά, επιχειρηματικότητα, αλλά και τέχνη ή τύχη είναι έννοιες που συνδέονται με την πλανητική δυναμική. Το ίδιο φεγγάρι εγκυμονεί μια ιδιάζουσα συναισθηματική φόρτιση στους Διδύμους της 31/5 και ζητά ψύχραιμη διαχείριση της διάθεσής σας, ώστε να μην έχετε «απώλειες». Η αισιοδοξία και ο ερωτισμός δίνουν νίκες σε πολλούς / ές γεννημένους στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Σημαντική πλανητική συγκυρία της εβδομάδας, η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, σας αφορά άμεσα, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 17/7. Ζητήματα σπιτιού / οικογένειας/ σταθερών προσωπικών σχέσεων βρίσκονται στο προσκήνιο και απαιτούν σύνεση και ψυχραιμία στη διαχείριση είτε συγκροτημένη αντιμετώπιση μπροστά στις τυχόν αλλαγές που απαιτούνται. Την ίδια στιγμή, Καρκίνοι γεννημένοι γύρω στις 5/7, θεωρήστε πως απροσδόκητες αλλαγές ή περιστατικά που δεν ελέγχετε είναι για εσάς ενδεχόμενα, ακόμα και στον τομέα της καριέρας. Σε κάθε περίπτωση, εσείς της τελευταίας κατηγορίας, να θυμάστε πως έχετε έναν άσσο στο μανίκι. Αυτό σημαίνει πως η λύση/ διέξοδος σε κάτι δύσκολο είναι δεδομένη είτε ότι η αλλαγή συνεπάγεται σημαντικά οφέλη. Η διέλευση της Αφροδίτης ευεργετεί και προστατεύει αυτή την εβδομάδα όσους/ ες έχετε ��ενέθλια από τις 29/6 έως τις 6/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό ενδεχομένως φέρνει την ολοκλήρωση σ’ ένα ζήτημα, μια μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους, μια αλλαγή σχετική με το μεταφορικό μέσον ή μια συμφωνία σ’ εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 17/8. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι όλοι οι Λέοντες να είστε προσεκτικοί/ ές στη διαχείριση του λόγου για την αποφυγή τυχόν ζημιογόνων παρεξηγήσεων κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Για εσάς της 19-20/8 θεωρώ πως η εποχή εγκυμονεί απροσδόκητες αλλαγές, αλλά και γεγονότα που δεν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό σας (με θετική ή αρνητική έκβαση αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου). Ψυχολογικές πιέσεις ή έννοιες περί τα του οίκου / των προσωπικών ή οικογενειακών θεμάτων είναι στο πρόγραμμα για τους Λέοντες της 14/8. Η διέλευση του Ερμή ευεργετεί σε επίπεδο εμπορικών συνδιαλλαγών, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, διαγωνισμών, αλλά και στην αναζήτηση εργασίας εσάς που γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου (2-13/8)!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο εγκυμονεί η σεληνιακή έκλειψη στο 2ο φυσικό σας οίκο. Βεβαίως, αν γεννηθήκατε στις 5/9, μάλλον δεν έχετε τίποτε να φοβηθείτε, γιατί η πλανητική συγκυρία προσθέτει πολλά στην προώθηση σχέσεων και συνεργασιών, τα οποία με τη σειρά τους αυξάνουν τόσο το εισόδημα, όσο και την αυτοπεποίθησή σας. Πιο έτοιμοι/ ες ας είστε εσείς της 1-2/9, καθώς ενδεχομένως θα νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια μπροστά σε αλλαγές και θα πρέπει να διαχειριστείτε με στωικότητα και ψυχραιμία τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της εποχής, τόσο σε προσωπικές σταθερές σχέσεις, όσο και στο συνεταιρίζεσθαι.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Εξαιρετικά σημαντική πλανητική συγκυρία αυτής της εβδομάδας είναι η σεληνιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο. Αν γεννηθήκατε κοντά στις 18/10, τότε πιθανώς θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγαλύτερη ψυχραιμία, στωικότητα, αλλά και μαεστρία μπροστά σε τυχόν προκλήσεις που θα συναντήσετε σε σχέσεις / συνεργασίες ή στα γεγονότα που θα κληθείτε να διαχειριστείτε. Μια άλλη ερμηνεία θα μπορούσε να περιλαμβάνει τις καθοριστικές αποφάσεις για αλλαγές ζωής / περιβάλλοντος. Την ίδια στιγμή, πιεσμένοι/ες παραμένετε – τουλάχιστον ψυχολογικά είτε οικονομικά- εσείς της 30/9. Απότομες δομικές αλλαγές (σπίτι/ οικογένεια / χώρος/ καριέρα / προσωπικές σχέσεις), περιστατικά που δεν ελέγχετε (θετικά / αρνητικά αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου) είναι πιθανά για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 6 Οκτωβρίου. Για κάποιους Ζυγούς η εποχή επιφυλάσσει μια επιβράβευση / προαγωγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ίσως οι μεγάλοι ευεργετημένοι της εβδομάδας είστε εσείς, κυρίως εφόσον έχετε γενέθλια κοντά στις 5/11. Δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά, τέχνη, επιχειρήσεις, αλλά και τύχη επιφυλάσσουν πρόοδο και χαρές. Η Αφροδίτη, στο πέρασμά της από τους Ιχθύς, αποτελεί ασπίδα προστασίας των Σκορπιών που έχετε γενέθλια από τις 31/10 έως τις 6/11. Από την άλλη πλευρά, για εσάς της 18-20/11, συστήνω επαγρύπνηση, καθώς η εποχή εγκυμονεί απροσδόκητες αλλαγές, αλλά και γεγονότα που δεν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό σας (με θετική ή αρνητική έκβαση αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου). Η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό εγκυμονεί για ορισμένους άγχη κι ανησυχία, ενώ δεν αποκλείεται οι μέρες ν’ απαιτήσουν μέριμνα σχετικά με τη φυσική σας κατάσταση ή με τις ανάγκες οικείων προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό φέρνει την ολοκλήρωση ενός θέματος (προσωπικός στόχος ή επαγγελματική- οικονομική τακτοποίηση), κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 17/12. Την ίδια στιγμή, Τοξότες της 2/12, πιθανότατα βρίσκεστε σε μια εποχή αλλαγών και θα κληθείτε ν’ αντιμετωπίσετε με μαεστρία οτιδήποτε σας βάζει σε ανησυχία ή σε δίλημμα αποσταθεροποιώντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στη δουλειά ή στη συναισθηματική σας ζωή. Προσοχή επιδείξτε και στις φιλίες σας, καθώς μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Κάποιοι / ες του ζωδίου, δεν αποκλείεται να ηρεμήσετε με τις –απροσδόκητες- εξελίξεις σ’ ένα οικογενειακό / κληρονομικό ή άλλο ζήτημα. Ευχάριστες συναισθηματικές επαφές ή ειδήσεις φέρνει ο Ερμής σε όσους/ ες γεννηθήκατε από τις 2/12 έως τις 14/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό αποτελεί κεντρικό άξονα των εξελίξεων κατά την εβδομάδα που διανύουμε. Η πλανητική συγκυρία αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 15/1. Καριέρα / οικογένεια και βασικές δομές ζωής είναι στο στόχαστρο και μάλλον υπόκεινται σε αλλαγή. Αιγόκεροι της 3/1 διάγετε μια εποχή ουσιαστικής μετάλλαξης κι αναπάντεχων γεγονότων που ανατρέπουν όσα μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα. Οι ανατροπές αυτή τη φορά βεβαίως, μάλλον κάτι έχουν να σας προσφέρουν κι αυτό θα το κατανοήσετε γύρω στις 18 Απριλίου: η λύση/ διέξοδος σε κάτι δύσκολο είναι σίγουρη είτε η αλλαγή συνεπάγεται σημαντικά οφέλη για εσάς. Η διέλευση της Αφροδίτης επιφυλάσσει κέρδη- σε ηθικό / υλικό / συναισθηματικό επίπεδο- μέσ’ από τις δημόσιες σχέσεις, τις συζητήσεις ή σε κάποια μετακίνησή σας, αν έχετε γενέθλια στις 29/12-4/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο Ζυγό (15/4). Αυτό σημαίνει ευκαιρίες, ταξίδια, ολοκλήρωση ζητημάτων που συνδέονται με επαγγελματικές συμφωνίες / νομικές υποθέσεις / σπουδές / διαγωνισμούς για όσους/ ες έχετε γενέθλια κοντά στις 13/2. Παράλληλα, προώθηση των φιλοδοξιών υπόσχεται η πλανητική συγκυρία και για εσάς του β’ δεκαημέρου. Αν πάλι γεννηθήκατε κοντά στις 17/2, τότε καλό είναι να είστε σε επαγρύπνηση: η εποχή εγκυμονεί απροσδόκητες αλλαγές, αλλά και γεγονότα που δεν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό σας (με θετική ή αρνητική έκβαση αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου). Προσέξτε στο τιμόνι, αποφύγετε παρεξηγήσεις και διαφυλάξτε τα οικονομικά σας. Επαφές, εξωστρέφεια, εμπορικές συνδιαλλαγές, συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες είναι έννοιες τονισμένες τούτη την εβδομάδα και κάτι μπορούν να προσφέρουν σ’ εσάς της 30/1-10/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η εβδομάδα που έπεται κρίνεται εξαιρετικά θετική για τους Ιχθύς που γεννηθήκατε κοντά στις 4/3. Η χαρά και η τύχη θα μπορούσαν να χτυπήσουν τη δική σας πόρτα μέσ’ από ποικίλες συγκυρίες. Έρωτας, παιδιά, δημιουργικές συνεργασίες και προτάσεις / ευκαιρίες πάσης φύσεως είναι έννοιες που συνδέονται με τη δυναμική των πλανητικών διελεύσεων. Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού τονίζει ανασφάλειες και ζητά επαγρύπνηση περί τα οικονομικά και συνετή διαχείριση στις σταθερές σας σχέσεις. Περισσότερο, βεβαίως, η έκλειψη αυτή αφορά εσάς που γεννηθήκατε την 1/3 και εγκυμονεί ένα είδος φόρτισης κι αποσταθεροποίησης ή διλημμάτων.

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ