Σύζυγος επιτέθηκε στον βιαστή της γυναίκας του – Κινδυνεύει με φυλάκιση – ΦΩΤΟ

Επέστρεφε σπίτι του στο Σεβτσένκοβο, χωριό στα ανατολικά της Ουκρανίας, όταν είδε έναν άνδρα να βιάζει τη σύζυγο του. Χωρίς να το σκεφθεί δεύτερη φορά, όρμησε στον βιαστή και του έκοψε το μόριο.

Ήταν λίγο μετά τη μία το ξημέρωμα όταν εκείνη έφυγε από το μπαρ όπου βρίσκονταν με φίλους για να επιστρέψει σπίτι και ο σύζυγός της την ακολούθησε δέκα λεπτά μετά.

Ωστόσο τη στιγμή που η γυναίκα έφθανε σπίτι ο 25χρονος Ντμιτρι Ιβτσένκο της επιτέθηκε από πίσω, της έκλεισε το στόμα για να μην φωνάξει βοήθεια και την τράβηξε με τη βία μέσα στους θάμνους. Ο 27χρονος σύζυγος της περπατώντας με προορισμό το σπίτι του άκουσε θόρυβο πίσω από τους θάμνους και πήγε να τσεκάρει. Αντίκρισε τον δράστη να βιάζει τη γυναίκα του κρατώντας την ακινητοποιημένη με τα χέρια τυλιγμένα γύρω από τον λαιμό της. Ο 27χρονος επιτέθηκε στον βιαστή και άρχισε να τον γρονθοκοπεί ενώ έβγαλε τον ελβετικό σουγιά που είχε στην τσέπη του και έκοψε το μόριο του δράστη της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο συνήγορος του συζύγου είπε στα τοπικά Μέσα: “Ο άνδρας έχασε τον έλεγχο των πράξεών του, δεν κατάλαβε τι έκανε”. Οι κραυγές του βιαστή και τα κλάματα του θύματος σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι και όλοι οι κάτοικοι έτρεξαν να δουν τι γίνεται.

Η μητέρα της γυναίκας κάλεσε αμέσως την αστυνομία αναφέροντας τον βιασμό ενώ άλλοι κάλεσαν ασθενοφόρο για τον δράστη. Ο δικηγόρος του συζύγου ανέφερε επίσης: “Μετά το περιστατικό σε κατάσταση σοκ έφυγε από το σκηνικό. Περπάτησε περίπου 13 χιλιόμετρα και έφθασε σε γειτονικό χωριό. Εκεί συνάντησε έναν φίλο τυχαία και του ζήτησε να τον πάει στο αστυνομικό τμήμα. Στις 7 το πρωί παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο βιαστής υπεβλήθη σε επέμβαση και θα χρειαστεί μακρόχρονη θεραπεία. Οι γιατροί δεν είναι σε θέση να πουν αν θα επανακτήσει πλήρη λειτουργία του οργάνου του.

Η αστυνομία διενήργησε έρευνα για βιασμό και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Δεν είναι παντρεμένος και είναι άνεργος. Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο βιαστής δήλωσε ότι τον παράτησε η φίλη του πριν από μία εβδομάδα. Τη βραδιά του περιστατικού είχε πιει ένα λίτρο βότκα. Αρνείται να πει περισσότερα. Οι γυναίκες της περιοχής εξέφρασαν τη στήριξή τους στον σύζυγο, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με 8 χρόνια φυλάκιση αν κριθεί ένοχος ενώ ο βιαστής με 5. Η γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού λαμβάνει ψυχοθεραπεία και θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να συνέλθει ψυχολογικά, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ