Βασίλισσα Ελισάβετ: Προσλαμβάνει κηπουρό για τους διάσημους κήπους των Ανακτόρων

Η Βασίλισσα Ελισάβετ προσλαμβάνει κηπουρό, ο οποίος θα προστεθεί στο υπαλληλικό προσωπικό στο Κάστρο του Ουίνδσορ. όπως αναφέρεται σε αγγελία που ανήρτησαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο διαδίκτυο.

Στην περιγραφή της θέσης εργασίας, που έχει ως βάση της την κατοικία της βασίλισσας, αναφέρεται ότι ο κηπουρός αυτός θα βοηθήσει “στη διαμόρφωση του μέλλοντος των κήπων που χιλιάδες θα θαυμάζουν και θα συνεισφέρει στη μοναδική ιστορία τους”.

Η αγγελία προσφέρει στον υποψήφιο υπάλληλο την ευκαιρία να “αφήσει το σημάδι του” στα βασιλικά εδάφη και τονίζει: “Με τη συμμετοχή στην ομάδα κηπουρών, θα βοηθήσετε να διασφαλίσετε ότι οι χώροι του Κάστρου του Ουίνδσορ και οι γύρω περιοχές διατηρούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα”

Ο ετήσιος μισθός θα είναι 19.500 λίρες, ενώ πρόκειται για θέση μόνιμης εργασίας. Ο υπάλληλος θα απασχολείται πενθήμερο ενώ ενδέχεται να εργαστεί και κάποια σαββατοκύριακα.

Η εργασία στα Ανάκτορα περιγράφεται σαν προσφορά αίσθησης “υπερηφάνειας για την ένταξη σε μία ομάδα στην καρδιά ενός παγκοσμίως φημισμένου θεσμού”  προσθέτοντας ότι η δουλειά στο Παλάτι είναι εξαιρετική: “Η ομάδα των Κήπων στον βασιλικό Οίκο συντηρεί και φροντίζει για τους κήπους, τους οποίους επισκέπτονται χιλιάδες κάθε χρόνο.

Συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του μέλλοντος των κήπων, θα φυτέψετε νέους θάμνους, βολβούς και εποχικά λουλούδια, διασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για ένα ιστορικό κτίριο. Και με τη διατήρηση της πλούσιας βιοποικιλότητας του κήπου, θα συνεισφέρετε στη μοναδική ιστορία του, ενώ μαθαίνετε από ειδικούς συναδέλφους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ