Ξεχάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έρχεται η «Ημέρα της Ερωμένης» – Τι είναι και πότε γιορτάζεται

Οι πιστές σύζυγοι μπορεί να ετοιμάζονται για μια ρομαντική βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά φαίνεται ότι μερικοί από τους συζύγους τους θα γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα βράδυ νωρίτερα… με μια άλλη γυναίκα.

Μπορεί η «Ημέρα της Ερωμένης» να μην εμφανίζεται στο παραδοσιακό ημερολόγιο, αλλά ως τέτοια έχει χαρακτηριστεί η 13η Φεβρουαρίου για τους άπιστους Βρετανούς άνδρες και τις συντρόφους τους.

Νέα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το 71% των συζύγων που απατούν τις γυναίκες τους προγραμματίζουν να βρεθούν με τις ερωμένες τους στις 13 Φεβρουαρίου, αφήνοντας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ελεύθερη για ραντεβού με τις συζύγους τους.

Το 42% των συζύγων που απατούν έχει κλείσει δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο ενώ το 35% θα επισκεφθούν κάποια παμπ με την παράνομη σχέση τους – πριν επιστρέψουν στο σπίτι και στη σύζυγο.

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 60% των συζύγων που απατούν σχεδιάζει να βγει με τις συζύγους για φαγητό και μόνο το 2% θα πάει σε κάποια παμπ με την σύζυγο.

Άλλα δώρα για την σύζυγο και άλλα για την ερωμένη

Η έρευνα σε 3.853 άπιστους άνδρες δείχνει επίσης ότι όταν πρόκειται για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι γυναίκες τους… χάνουν.

Από τους άνδρες που ερωτήθηκαν, το 55% σχεδιάζει να ξοδέψει λιγότερες από 100 λίρες για τη σύζυγό του, ενώ το 81% θα ξοδέψει 100 έως 300 λίρες, ή και περισσότερες, για την ερωμένη του.

Τα κοσμήματα με διαμάντια και εσώρουχα εξακολουθούν να είναι τα πιο δημοφιλή δώρα για τις ερωμένες, ενώ τα λουλούδια και τα αρώματα προορίζονται για τις συζύγους.

«Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν πάντα συνδεδεμένη με τη μυστικότητα γύρω από τις ερωτικές σχέσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Ashleymadison.com ιστοσελίδας γνωριμιών για άτομα που επιθυμούν ενεργά να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, η οποία διεξήγαγε την έρευνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ