Viral: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο με φίδι που έχετε δει—Είναι αληθινό;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ανατριχιαστικό βίντεο στο οποίο ένας “χειρουργός” φέρεται να προσπαθεί να αφαιρέσει ένα ζωντανό φίδι που τρύπωσε στο αυτί μιας γυναίκας. Το βίντεο από την “επέμβαση” έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 125.000 προβολές. Ωστόσο, όσοι το βλέπουν, προσπαθούν να καταλάβουν εάν αυθεντικό ή όχι.

Στο βίντεο διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών, ένας υποτιθέμενος γιατρός χρησιμοποιεί τσιμπιδάκια σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βγάλει ένα κιτρινόμαυρο φίδι που φαίνεται να βγάζει το κεφάλι του, από το αυτί μιας γυναίκας. Δυστυχώς, παρά τα εργαλεία που χρησιμοποίησε, στο βίντεο φαίνεται ότι δεν κατάφερε να βγάλει το ερπετό, όπως αναφέρει η nypost που δημοσίευσε το βίντεο.

Το viral βίντεο ολοκληρώνεται χωρίς να αποκαλύπτεται αν τελικά η επέμβαση ήταν επιτυχημένη ή όχι.

«Μοιάζει με ψεύτικος γιατρός. Γι’ αυτό κάνει τόσα πολλά κόλπα», σχολίασε κάποιος χρήστης του Facebook, ο οποίος δεν πείστηκε από το βίντεο.  «Ένας γητευτής φιδιών θα είχε βγάλει το φίδι από το αυτί », ανέφερε ένας άλλος.

Αρκετοί που είδαν το συγκεκριμένο βίντεο κατέληξαν πως είναι fake.  «Είναι 100% ψευδές», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος απόρησε για το πώς κατάφερε να χωρέσει το υπόλοιπο σώμα του φιδιού στο αυτί της γυναίκας. Κάποιος άλλος,  ο οποίος είχε δεύτερες σκέψεις, σχολίασε ότι είναι περίεργο που το φίδι έβγαζε το κεφάλι του, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι σύρθηκε στο αυτί και μετά στριφογύρισε, παρότι ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος.

Παρότι ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το βίντεο είναι αληθινό ή όχι, η New York Post σημειώνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο απρόσκλητο πλάσμα μπαίνει στο αυτί ανθρώπου.  Τον περασμένο Ιανουάριο, ένας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία τρομοκρατήθηκε όταν διαπίστωσε ότι μια κατσαρίδα μπήκε στο αυτί του και έμεινε εκεί για τρεις ολόκληρες ημέρες. Παρόμοια εμπειρία είχε και ένας τουρίστας στο Πουέρτο Ρίκο, αυτή τη φορά με ένα καβούρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ