Το μοντέλο που έχει 117 λόγους για να μην κάνει παιδιά αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να ρωτήσετε τις γιορτές – «Μην είστε αδιάκριτοι»

Ένα μοντέλο από την Αυστραλία που έγινε viral τον περασμένο μήνα, αφού αποκάλυψε 117 λόγους που δεν θέλει παιδιά, κυκλοφόρησε τώρα μία άλλη λίστα για τις γιορτές.

Αυτή τη φορά, επέλεξε τις 12 εντολές για το τι δεν πρέπει να λένε σε γυναίκες χωρίς παιδιά κατά τη διάρκεια των διακοπών, όπως φαίνεται σε έναν βίντεο του Instagram με 120.000 προβολές.

«Λιγότερη συμπεριφορά για τα σκουπίδια, περισσότερες χαρές αυτές τις γιορτές», δήλωσε η Ellie Gonsalves, 33 ετών, στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Αυστραλή και ο σύζυγός της Ross Scutts, 36 ετών, που παντρεύτηκαν πέρυσι έπειτα από 15 χρόνια σχέσης, αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν παιδιά πριν από οκτώ χρόνια για πολλούς λόγους.

Δυστυχώς, αυτό δεν εμπόδισε το ζευγάρι να “βρεθεί στο στόχαστρο” από την οικογένεια, τους φίλους και τους αγνώστους σχετικά με την επιλογή του τρόπου ζωής τους. Για να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα σχόλια, η Gonsalves αποφάσισε να απαριθμήσει 12 πράγματα που δεν πρέπει να «κάνετε/ρωτάτε για αυτές τις γιορτές» όταν συνομιλείτε με άτομα που επέλεξαν να παραμείνουν χωρίς παιδιά.

Αυτά τα σχόλια περιελάμβαναν «Πότε θα κάνεις παιδιά», «Πότε θα παντρευτείς» και «Μπορώ να σε κάνω προξενιό με έναν φίλο/μέλος της οικογένειας;»

Η Gonsalves έδωσε επίσης γενικές συμβουλές που δεν σχετίζονται με τα παιδιά για το πώς να συμπεριφέρεστε κατά τη διάρκεια των γιορτών, κάτι που συνεπαγόταν να μην παραπονιέστε για το φαγητό των εορταστικών τραπεζιών αν δεν το μαγειρέψατε εσείς και να είστε ευγενικοί ακόμα και όταν λαμβάνετε ένα δώρο που δεν θέλετε.

Προειδοποίησε επίσης τους ανθρώπους να σέβονται τους LGBTQ συγγενείς κατά τη διάρκεια των εορτών.

«Μην είστε αγενείς/απορριπτικοί ή ομοφοβικοί, αν το μέλος της οικογένειάς σας έχει το θάρρος να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του», προειδοποίησε το μοντέλο.

Η 33χρονη τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή του κοινού των ΗΠΑ αφού ήταν το κορίτσι με το μπικίνι σε μια διαφήμιση του Superbowl το 2017 για το Yellowtail. Τον περασμένο μήνα, το μοντέλο έγινε viral αφού μοιράστηκε μια ιστορία στο Instagram που περιγράφει λεπτομερώς μια «πολύ ειλικρινή προσωπική λίστα για το γιατί θα παραμείνω χωρίς παιδιά».

Η λίστα με όσα δεν πρέπει να ρωτάτε κατά τη διάρκεια των γιορτών

  1. Πότε θα αποκτήσεις παιδιά;
  2. Πότε θα παντρευτείς;
  3. Γιατί καθυστερείς τον γάμο;
  4. Πότε θα κάνεις μωρό;
  5. Πότε θα σου κάνει πρόταση γάμου;
  6. Μπορώ να σου κάνω προξενιό με έναν φίλο/συγγενή;
  7. Να αναφέρεις οικογενειακούς καβγάδες μπροστά σε τρίτους
  8. Να περιμένεις από τις γυναίκες να μαγειρεύουν και να τακτοποιούν τα πάντα – Σήκω και πλύνε το πιάτο σου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ