Bridgerton: Το Netflix αποκάλυψε 4 φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς

Ανήμερα των Χριστουγέννων το Netflix έκανε ένα δώρο στους φαν της σειράς «Bridgerton», δημοσιεύοντας 4 φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν.

Η νέα σεζόν της σειράς θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα ακολουθήσει το μοτίβο του Netflix (όπως η πρόσφατη τελευταία σεζόν του The Crown), καθώς θα χωριστεί σε δύο μέρη όταν κυκλοφορήσει το 2024.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του 3ου κύκλου του «Bridgerton» θα γίνουν διαθέσιμα στην streaming πλατφόρμα στις 16 Μαΐου, ενώ στις 13 Ιουνίου θα προβληθούν και τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σεζόν.

Δείτε τις 4 νέες φωτογραφίες από την 3η σεζόν του «Bridgerton»:

Bridgerton season 3
Πηγή: Netflix
Bridgerton season 3
Πηγή: Netflix
Bridgerton season 3
Πηγή: Netflix
Bridgerton season 3
Πηγή: Netflix

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς  θα έχει νέο σκηνοθέτη, με τον Jess Brownell να παίρνει τη σκυτάλη από τον δημιουργό Chris Van Dusen και θα επικεντρώνεται στην Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και τον Colin Bridgerton (Luke Newton) για την συνέχεια της μεταξύ τους ιστορίας. Επίσης τα νέα επεισόδια θα εστιάσουν στο αν η Penelope μπορέσει ή όχι να φτιάξει την σχέση της με την καλύτερη της φίλη Eloise (Claudia Jessie), η οποία αποκάλυψε τη μυστική ταυτότητα της Penelope Lady Whistledown στη δεύτερη σεζόν.

Η Τζούλια Κουίν, η οποία έγραψε το βιβλίο είπε: «Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές ιστορίες αγάπης σε ολόκληρη τη σειρά του «Bridgerton» και τυχαίνει να είναι μια αγάπη φιλίας»

Η ιστορία βασίζεται στο τέταρτο βιβλίο της σειράς μπεστ σέλερ της Κουίν, Romancing Mister Bridgerton, παρακάμπτοντας προς το παρόν τον Benedict (Luke Thompson), καθώς ήταν στο επίκεντρο του τρίτου βιβλίου.

Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για τέταρτη σεζόν. Το σχέδιο από την αρχή ήταν κάθε σεζόν του «Bridgerton» να επικεντρώνεται σε ένα από τα οκτώ αδέρφια Bridgerton και στην αναζήτησή τους για γάμο.

H περίληψη της επερχόμενης σεζόν

Η Penelope Featherington (Nicola Coughlan) τελικά εγκατέλειψε τη μακροχρόνια αγάπη της με τον Colin Bridgerton (Luke Newton) αφού άκουσε πολλά απαξιωτικά λόγια από εκείνον. Ωστόσο, αποφάσισε ότι είναι καιρός να αποκτήσει έναν σύζυγο, κατά προτίμηση έναν που θα της παρέχει αρκετή ανεξαρτησία για να συνεχίσει τη διπλή της ζωή ως Lady Whistledown, μακριά από τη μητέρα και τις αδερφές της.

Όμως, λόγω έλλειψη αυτοπεποίθησης, οι προσπάθειες της Πηνελόπης στον γάμο αποτυγχάνουν θεαματικά. Εν τω μεταξύ, ο Colin επέστρεψε από τα καλοκαιρινά του ταξίδια με μια νέα εμφάνιση. O Colin απογοητεύεται πλήρως όταν συνειδητοποιεί ότι η Πηνελόπη, το άτομο που τον εκτιμούσε πάντα όπως ήταν, δεν του δίνει πλέον ιδιαίτερη σημασία.

Ανυπομονώντας να κερδίσει ξανά τη φιλία της, ο Κόλιν θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Πηνελόπη να βρει σύζυγο και να κερδίσει πίσω την εμπιστοσύνη της, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει με τον εαυτό του εάν θέλει την Πηνελόπη όντως για φίλη του ή για κάτι παραπάνω.

Η κατάσταση περιπλέκεται από τη ρήξη της Πενέλοπι με την Ελοΐζ (Κλόντια Τζέσι), η οποία βρίσκει μια νέα φίλη σε ένα απρόσμενο μέρος, ενώ καθώς η Πενέλοπι αυξάνει την παρουσία της στον καλό κόσμο, δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να κρατήσει μυστικό τον άλλο της εαυτό, τη λαίδη Γουίσλνταουν.

Το καστ της σειράς

Στο καστ συμμετέχουν οι Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Hannah Dodd (Francesca Bridgerton), Simone Ashley (Kate Sharma), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Jessica Madsen (Cressida Cowper), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Will Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington) και Julie Andrews (Lady Whistledown).

Επιπλέον στο καστ θα βρίσκονται οι: Χίου Σακς (Μπρίμσλι), Έμα Ναόμι (Άλις Μόντριτς), Κάθριν Ντρίσντεϊλ (Ζενεβιέβ Ντελακρουά) και Σαμ Φίλιπς (Λόρδος Ντέμπλινγκ).

πηγή: FOXreport.gr

Πιο επιρρεπείς οι Millennials σε ατυχήματα που σχετίζονται με τα κινητά τηλέφωνα – Τι έδειξε νέα μελέτη

Deepfake: 6 σημάδια για να καταλάβετε ότι πρόκειται για απάτη – Πώς να προστατευτείτε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ