TikTok: Ο αγχωμένος νονός που ξέχασε ακόμη και το όνομα του παιδιού – ΒΙΝΤΕΟ

Η βάπτιση είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, με το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων να βαπτίζεται σε μικρή ηλικία, ακολουθώντας την παράδοση. Η σημαντικότητα της ημέρας είναι τέτοια που συνήθως γονείς και νονοί αγχώνονται σε μεγάλο βαθμό. Ένας μάλλον αγχωμένος νονός έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στο TikTok.

Σε βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο προβολές και δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα πριν από λίγες ημέρες, δείχνει ένα απόσπασμα από την βάπτιση του μικρού Ιάσονα – Σταύρου. Τα βλέμματα στο μικρής διάρκειας βίντεο, κλέβει ο νονός του μωρού.

Στην αρχή ακούγεται ο πάτερ, ο οποίος τελεί το Μυστήριο, να ζητά από τον νονό να κάνει καλά τον σταυρό του, προτού επαναλάβει τα λόγια: «Κάνε καλά τον σταυρό σου και λέγε “προσκυνώ”». Ο νονός όμως κάνει λίγο βιαστικά τον σταυρό του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του παπά.

«Καλά τον σταυρό σου. Ο Θεός ήρθε από τον ουρανό στη γη» λέει ο ιερέας, με τον πνευματικό πατέρα του παιδιού να γελά αμήχανα. Αφού ο νονός “αποτυγχάνει” και για δεύτερη φορά να ακολουθήσει την οδηγία του παπά, ο ιερέας τον πιάνει από το χέρι βοηθώντας τον να κάνει σωστά τον σταυρό του.

Στο αμέσως επόμενο αστείο στιγμιότυπο από την βάπτιση, ο νονός δεν καταφέρνει να πει ούτε το όνομα του μικρού σωστά, καθώς λέει μόνο το ένα από τα δύο ονόματα που θα του δίνονταν. Την κρίσιμη στιγμή επεμβαίνει η μητέρα του παιδιού υπενθυμίζοντας στον νονό πως ο μικρός θα βαπτιστεί Ιάσονας-Σταύρος!

Παπάς: «Πως θα τον πούμε;»

Νονός: «Ιάσονα!»

Μητέρα: «Ιάσονα-Σταύρο!»

@sfvideography νονος χαμογελαστος και ξεχασιαρης!!! #fyp #tiktokgreece #weddingvideographer #weddingtiktok #funnyweddingmoments #greekweddingsbelike #baptism #baptismvideo #crazygodfather ♬ πρωτότυπος ήχος – sfvideography

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ