Τι αποκαλύπτουν τα ρούχα που φοράτε στο γυμναστήριο, σύμφωνα με έναν personal trainer

Προφανώς, αυτό που φοράτε στο γυμναστήριο έχει σημασία, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα εξηγεί η personal trainer, Alexis Metz, η οποία ποστάρει προπονήσεις και διάφορα πράγματα σχετικά με την γυμναστική για τους 10.800 οπαδούς της στο TikTok, ενώ πρόσφατα δημιούργησε μια σειρά για να αποκαλύψει τι λένε για εσάς τα ρούχα προπόνησής σας.

Στο πρώτο βίντεο , το οποίο έχει 90.000 προβολές, η Metz ισχυρίζεται ότι αν φοράτε κολάν διάσημης μάρκας, πιθανότατα έχετε γυμναστεί “για ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα” και θέλετε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με ένα “δυνατό” σετ.

@alexismetzpt What other outfits should I do? #gymgirls #gymtok #fittok #fitness #exercise #workout #gym #gymlife #womenwholift #hiit #fabletics #gymhumor #gymcomedy #gymlaugh ♬ original sound – Alexis

«Πιθανότατα έπρεπε να μαζέψεις αρκετά χρήματα για να μπορέσεις να αγοράσεις ένα ζευγάρι από αυτά, ή απλώς περίμενες μέχρι να κάνουν μια τεράστια έκπτωση. Ψάχνετε για πρακτικά και οικονομικά προσιτά σετ γυμναστικής» περιγράφει. Η Μετς είπε ότι συνήθως πηγαίνουν σε μαθήματα κάθε τόσο και λατρεύουν τις διαλειμματικές προπονήσεις υψηλής έντασης, ενώ μένουν πάντα στα περίχωρα του γυμναστηρίου — «δεν θα βρεθούν ποτέ στη μέση, εκεί που είναι το τμήμα ελεύθερων βαρών».

Το Μέρος 2 παρουσιάζει μια γυναίκα σε ένα αντίστοιχο σετ, ενώ η Metz περιγράφει δύο παρόμοιες μάρκες.

«Αν είσαι στο γυμναστήριο με αυτή την εμφάνιση, είσαι έτοιμος για σκληρή δουλειά. Τελεία και παύλα», δηλώνει η Μετς. Όσοι επιλέγουν παρόμοια ρούχα γυμναστικής θεωρούν πως το γυμναστήριο είναι ο φυσικός τους χώρος και θέλουν να δυναμώσουν και να έχουν «υπέροχα πόδια και έναν καταπληκτικό πισινό». Η Μετς πρόσθεσε ότι αυτό το ρούχο, με ψηλές κάλτσες και ίσια παπούτσια, σημαίνει ότι ήταν «σίγουρα μια μέρα για squat και deadlift».

«Επίσης, είσαι εκείνο το κορίτσι που φροντίζει να καλύψεις τις ανάγκες σου σε πρωτεΐνη για την ημέρα», πρόσθεσε. «Επειδή δεν θέλετε όλα αυτά τα κέρδη να πάνε χαμένα».

@alexismetzpt Replying to @litbizkit23 There’s always so confident too! @AYBL @NVGTN #girlswholift #weightlifting #gymhumor #gymtok #gymlife #fittok #fitness #aybl #nvgtn #gymfit #gymgirls #workout ♬ original sound – Alexis

“Απλά παράτα το”

Η Gymshark, μια άλλη μάρκα αθλητικών ενδυμάτων, είναι το θέμα του τρίτου βίντεο — με τη Metz να γράφει στη λεζάντα ότι «θα ενοχλήσει κάποιους με αυτό».

«Ας πούμε απλώς εάν η ταινία «Mean Girls» διαδραματιζόταν σε χώρο γυμναστικής, τότε η Regina George σίγουρα θα φορούσε Gymshark», τόνισε. «Αυτά τα κορίτσια δεν θα έχουν οπτική επαφή μαζί σου, ακόμα κι αν είσαι ακριβώς δίπλα τους, περνώντας τα εκεί ακριβώς. Δεν θα το κάνουν. Απλά παράτα το».

Πάντα δημοσιεύουν φωτογραφίες που μοιάζουν με influencer στο Instagram και προσθέτουν tag στη μάρκα. Αυτά τα κορίτσια θα κρατήσουν την προσωπική τους ζωή πολύ ιδιωτική, και μόνο οι πολύ στενοί τους φίλοι θα τα ξέρουν όλα». Η Metz εξήγησε ότι οι γυναίκες που φορούν Gymshark είναι «τόσο όμορφες» και «έχουν τόσο ωραία σωματική διάπλαση» — και το ξέρουν.

«Και αυτό μπορεί να φανεί είτε αγενές, είτε απλά έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση, και υποθέτω ότι πρέπει απλώς να γνωρίσεις το άτομο για να καταλάβεις τον χαρακτήρα τους», πρόσθεσε.

@alexismetzpt Replying to @faithk33 I’m going to step on some toes with this one 🫣 #gymshark #gymgirls #gymhumor #girlswholift #gymlife #workout #exercise #weightlifting #cardio ♬ original sound – Alexis

«Δεν θα κάνεις ποτέ boot camp»

Το Μέρος 4 επικεντρώνεται στη μάρκα Lululemon. Προσθέτει ότι αυτές οι γυναίκες «ζουν και αναπνέουν» την αθλητική εμφάνιση, έχουν πάντα τα νύχια τους στην εντέλεια και έχουν σκεφτεί σίγουρα να φτιάξουν ένα δικό τους γυμναστήριο στο σπίτι.

«Σας αρέσει να γυμνάζεστε, αλλά σας αρέσει να γυμνάζεστε σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Για παράδειγμα, θα κάνετε ένα μάθημα spin, αλλά [θα πρέπει] να είναι μικρότερο μάθημα ή θα κάνετε ένα μάθημα pilates και είναι πολύ πιθανό να προσλάβετε έναν προσωπικό γυμναστή. Και για κάποιο λόγο, δεν θα κάνετε ποτέ boot camp.”

@alexismetzpt Replying to @spicy_ramen80 #lululemon #gymgirls #workout #gymhumor #gymfit #gymoutfit #fittok #fitness #exercise #gymlife ♬ original sound – Alexis

«Η βασίλισσα των μυών»

Το πέμπτο και πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς δείχνει μια γυναίκα να φοράει biker σορτς, ένα κομμένο φανελάκι και ένα καπέλο.

«Αν κάνεις αυτή την εμφάνιση στο γυμναστήριο, ο στόχος της ζωής σου είναι να γίνεις η βασίλισσα των μυών», ισχυρίζεται η Metz.

«Το γυμναστήριο είναι βασικά μια άλλη δουλειά πλήρους απασχόλησης για σένα», πρόσθεσε. Η Μετς είπε ότι αυτοί οι λάτρεις της φυσικής κατάστασης ζουν σύμφωνα με το μάντρα: «Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος».

@alexismetzpt What outfit for part 6? #gymfit #musclemommy #gymgirls #girlswholift #gains #gymtok #fittok #weightlifting #bodybuilding ♬ original sound – Alexis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ