Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρεστε όταν είστε ερωτευμένοι

Ένα καινούριο τεστ προσωπικότητας κυκλοφορεί στο ίντερνετ και υπόσχεται να σας αποκαλύψει πώς συμπεριφέρεστε όταν είστε ερωτευμένοι.

Ως ανθρώπινα όντα, οι εξαιρετικές γνωστικές μας ικανότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας είναι μέρος αυτού που μας διακρίνει από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο. Με ένα πολύ μικρό μόνο κομμάτι πληροφοριών, είμαστε σε θέση να αναλύουμε και να επιλύουμε πολύπλοκα προβλήματα όταν αυτά έρχονται στον δρόμο μας.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε τέλειοι – ούτε κατά διάνοια. Μερικές φορές, παρά όλα όσα μπορεί να κάνει το καταπληκτικό μυαλό μας, μας παρουσιάζονται πάρα πολλές πληροφορίες για να μπορέσουν οι αισθήσεις μας να τις αφομοιώσουν και να τις κατανοήσουν πλήρως.

Αν και μπορεί να είναι απογοητευτικό να κατακλύζεται οποιαδήποτε από τις αισθήσεις μας από μια πληθώρα πληροφοριών, ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά το μυαλό μας σε τέτοιες συνθήκες μπορεί να αποκαλύψει ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας και πτυχές του ποιοι είμαστε, στις οποίες διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε πρόσβαση.

Με το παρακάτω τεστ προσωπικότητας, μπορείτε να ανακαλύψετε πώς συμπεριφέρεστε και εκφράζεστε όταν είστε ερωτευμένοι. Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Το πρόσωπο ενός άνδρα, έναν άνδρα να ιππεύει, ένα κορίτσι ξαπλωμένο δίπλα στο ποτάμι ή μία πέτρινη αψίδα.

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

Το πρόσωπο ενός ανθρώπου σε προφίλ

Αν είδατε πρώτα μια αφηρημένη εικόνα του προσώπου ενός ηλικιωμένου άνδρα, αυτό σημαίνει είναι ότι είστε ο τύπος του ανθρώπου που δεν χάνει ποτέ από τα μάτια του τη “μεγάλη εικόνα”, ιδίως όταν πρόκειται για την αγάπη.

Επιφανειακά, μπορεί να φαίνεστε σαν κάποιος που ψάχνετε κάποιον να σας ξετρελάνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι ψάχνετε κάποιον που είναι πρόθυμος να αφιερώσει χρόνο, προσπάθεια, ενέργεια και σκληρή δουλειά που απαιτεί η πραγματική αγάπη, όπως ακριβώς είστε πρόθυμοι να κάνετε κι εσείς γι’ αυτόν.

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είστε. Ξέρετε ότι η πραγματική αγάπη έχει να κάνει με το χτίσιμο μιας ζωής μαζί, και αυτό είναι που αναζητάτε όταν πρόκειται για μια μακροχρόνια, ικανοποιητική ρομαντική σχέση.

Ο άνδρας να ιππεύει

Αν είδατε πρώτα έναν άνδρα που ιππεύει ένα άλογο, αυτό σημαίνει ότι όταν πρόκειται για αγάπη και ρομαντισμό, η καρδιά σας μπορεί να είναι δύσκολο να δαμαστεί, ακόμη και όταν πιστεύετε ότι έχετε βρει επιτέλους το πρόσωπο των ονείρων σας.

Είστε ένα άτομο του οποίου η καρδιά και η ψυχή ευδοκιμούν όταν δέχεστε την προσοχή ενός αυλικού χαρακτήρα σε σχεδόν συνεχή βάση. Αν είχατε γεννηθεί στην εποχή του βασιλιά Αρθούρου και της Γκουένεβιρ, θα ταιριάζατε απόλυτα εκεί. Μιλάμε για αληθινή και διαρκή αγάπη.

Έχετε μια φυσική τάση να συνεχίσετε να κοιτάτε πάνω από τον ώμο του συντρόφου σας, μήπως και εμφανιστεί ξαφνικά το πραγματικό πρόσωπο των ονείρων σας.

Το κορίτσι ξαπλωμένο δίπλα σε ένα ποτάμι

Αν παρατηρήσατε πρώτα το κορίτσι που είναι ξαπλωμένο δίπλα στο ποτάμι, αυτό σημαίνει ότι έχετε πληγωθεί άσχημα στο παρελθόν από προηγούμενες εμπειρίες αγάπης και ότι, ενώ έχετε μεγάλη τάση να χαρίζετε την καρδιά σας, γίνεστε όλο και πιο επιφυλακτικοί όσο περνάει ο καιρός.

Κάθε άτομο που προσπαθεί ποτέ να βρει έναν ερωτικό σύντροφο θα βιώσει την απόρριψη κατά τη διάρκεια της ζωής του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνοι -δηλαδή εσείς- δεν θα βρουν την αγάπη. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεστε ιδιαίτερα να πείσετε τον εαυτό σας ότι έχει νόημα να συνεχίσετε να ψάχνετε για την παντοτινή αγάπη.

Δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψετε αυτό το κυνήγι. Ενώ είστε το είδος του ατόμου που νιώθει βαθιά τον πόνο της καρδιάς, είστε επίσης το είδος του ατόμου που αγαπάει έντονα. Είναι δώρο να σας αγαπούν, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσετε. Μην το βάζετε κάτω μέχρι να βρείτε κάποιον που να καταλαβαίνει ακριβώς πόσο τυχερός είναι που σας βρήκε.

Η πέτρινη αψίδα πάνω από το ποτάμι

Αν παρατηρήσατε πρώτα την πέτρινη αψίδα πάνω από ένα ορμητικό ποτάμι, αυτό σημαίνει ότι έχετε μια άγρια και ονειροπόλα καρδιά που δύσκολα δαμάζεται.

Σας αρέσει η ιδέα του να ερωτευτείτε. Μπορεί, ίσως, να το έχετε καταφέρει και μερικές φορές. Αλλά τελικά, αισθάνεστε ότι η καρδιά κανενός άλλου δεν λαχταρά έναν σύντροφο στην εξερεύνηση και την περιπέτεια με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε εσείς.

Παρόλο που είστε ένα μοναδικό και άγριο πνεύμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ούτε να περιμένετε ούτε να επιθυμείτε να περάσετε αυτή τη ζωή μόνοι σας. Καθώς ταξιδεύετε μέσα στη ζωή, βλέποντας τα αξιοθέατα και ζώντας τη μία επική περιπέτεια μετά την άλλη, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον που απολαμβάνει εκεί έξω αυτή την τρελή βόλτα που λέγεται ζωή όσο κι εσείς.

Το να δώσετε την καρδιά σας σε κάποιον δεν σημαίνει ότι τη χάνετε. Σημαίνει ότι θα ζήσετε διπλάσια υπέροχα πράγματα απ’ όσα είχατε ποτέ τολμήσει να ονειρευτείτε ότι θα μπορούσαν να είναι δυνατά.

πηγή: FOXreport.gr

Τιτάνας: Μπορεί επιτέλους να μάθουμε ποια είναι τα «μαγικά νησιά» στο φεγγάρι του Κρόνου – Τα δύο μυστήρια που λύνονται

Επιβεβαιώθηκε η βιβλική καταστροφή αρχαίας πόλης πριν από 3.000 χρόνια – Το γεγονός αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ