Τεστ IQ: Mπορείτε να βρείτε ποιο ποτήρι θα γεμίσει πρώτο σε 20 δευτερόλεπτα;

Ένα τεστ IQ σαρώνει στα social media. Το τεστ θέλει να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας για την πραγματικότητα. Εσείς μπορείτε να βρείτε ποιο ποτήρι θα γεμίσει πρώτο σε 20 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Μπορείτε να βρείτε ποιος αριθμός λείπει σε 10 δευτερόλεπτα;

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας. Τα τεστ παρατηρητικότητας, τα μαθηματικά παζλ και τα τεστ IQ είναι πολύ καλοί τρόποι για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να κρατήσετε την όρασή σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει έναν περίπλοκο λαβύρινθο από σωλήνες, δεξαμενές νερού και ποτήρια. Σας ζητείται να υπολογίσετε ποιο ποτήρι θα γεμίσει πρώτο. Ωστόσο δεν έχετε πολύ χρόνο. Πρέπει να βρείτε την απάντηση σε μόλις 20 δευτερόλεπτα.

Τεστ IQ μόνο για ιδιοφυΐες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 40 δευτερόλεπτα;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε καθώς πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι κάποιες δεξαμενές είναι μπλοκαρισμένες και κάποιοι σωλήνες κλειστοί.

Τεστ IQ: Ποιο ποτήρι θα γεμίσει πρώτο;

Τεστ IQ ποτήρι Νερό

Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 10 δευτερόλεπτα;

Η λύση του Τεστ IQ

Παρατηρώντας με προσοχή όλες τις δεξαμενές, όλους τους σωλήνες και δημιουργώντας στο μυαλό σας την διαδρομή που θα ακολουθήσει το νερό θα καταλήξετε ότι το ποτήρι που θα γεμίσει πρώτο με νερό είναι αυτό με το νούμερο 3.

Τεστ IQ ποτήρι Νερό

Πηγή: FOXreport.gr

Τα σκουλήκια κοντά στο Τσερνόμπιλ έχουν αναπτύξει μια νέα «υπερδύναμη» – Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

AI drone που κυνηγάει και σκοτώνει ανθρώπους κατασκευάστηκε μέσα σε λίγες ώρες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ