Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου: Υδροχόοι, ήρθε η ώρα να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Κριέ, έχεις μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, γι’ αυτό και αυτό το έτος θα είναι σημαντικό για σένα, καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο και στο ζώδιο των συνεργασιών. Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, είναι η ώρα να στρέψεις την προσοχή σου στην καριέρα και την επαγγελματική σου ανάπτυξη.  Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου στην εταιρεία που θέλεις να εργαστείς. Αν δεν το έχεις ενημερώσει τελευταία, σκέψου να το κάνεις ή να αναθέσεις σε κάποιον να το κάνει σωστά.  Σε κάθε περίπτωση, έρχονται καλά πράγματα και επιτυχίες για σένα.

Ταύρος

Ταύρε, είσαι γενικά σκεπτόμενο άτομo και όταν η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα της προσωπικής σου φιλοσοφίας, είσαι έτοιμος να αξιολογήσεις τις σκέψεις σου και την αιτία τους. Οι επόμενες  -λίγες- μέρες μπορεί να σε βοηθήσουν να κάνεις πιο συγκεκριμένες τις προσωπικές σου πεποιθήσεις και τον σκοπό της ζωής σου.  Αν έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να γίνει κομβική στο να σε βοηθήσει να εστιάσεις σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία για σένα και να αναθεωρήσεις τη νοοτροπία σου. Θυμήσου, όπου εστιάζεις την ενέργειά σου, εκείνη σε ακολουθεί.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, το να μοιράζεσαι είναι σημαντικό. Έχεις πολλά να προσφέρεις στον κόσμο, αλλά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σου είναι το κοινωνικό σου δίκτυο. Έχεις έναν ευρύ κύκλο φίλων και πιθανότατα γνωρίζεις κάποιον που γνωρίζει κάποιον ο οποίος μπορεί να βοηθήσει έναν φίλο. Ένα άτομο που απολύθηκε πρόσφατα από τη δουλειά του μπορεί να επωφεληθεί από μια σύσταση. Μια καλή λέξη από εσένα τις επόμενες μέρες θα μπορούσε να ανοίξει μια πόρτα και να δώσει σε κάποιον μια ώθηση στην καριέρα του.

Καρκίνος

Δεν έχει σημασία πάντα τι ξέρεις, αλλά ποιον ξέρεις, και όταν η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, καλό είναι να επικεντρωθείς στις συνεργασίες σου, ειδικά σε αυτές που έχεις καλλιεργήσει και έχουν ωριμάσει με τον καιρό. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι υπέροχη για να συνεργαστείς με τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική σχέση. Ίσως ένας συνεργάτης σου θέλει να συναντηθείτε αυτήν την εβδομάδα για brainstorming. Η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει αυτήν την περίοδο ιδανική για κάτι τέτοιο.

Λέων

Το πιο κατάλληλο άτομο για να εντοπίσεις τα μεγάλα ελαττώματά σου είσαι εσύ ο ίδιος! Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, βρίσκεσαι στη θέση να αξιοποιήσεις καλά τον χρόνο και την ενέργειά σου για προσωπική βελτίωση. Οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να ανανεώσεις το πρόγραμμα εργασίας σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Αφιέρωσε σήμερα λίγο χρόνο για να καταλάβεις τι χρειάζεται να γίνει, τι μπορείς να αφήσεις για την επόμενη εβδομάδα και τι μπορεί να ανατεθεί σε κάποιον άλλο.

Παρθένος

Δημιουργείς τη ζωή που θες να ζήσεις. Για να ενισχύσεις το αίσθημα επιτυχίας, οργάνωσε τον προσωπικό σου χώρο. Υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις τη ροή των δραστηριοτήτων σου, ώστε να κυλήσει καλύτερα η μέρα σου; Μήπως μπορείς να κανονίσεις όλα τα ραντεβού ή τις κλήσεις Zoom σε μία μόνο ημέρα; Ομαδοποίησε τις εργασίες σου, έτσι ώστε να μπορείς να εστιάσεις σε μία κάθε φορά χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου γιατί τώρα είναι μοιρασμένη και έχεις μία… διάσπαση με αποτέλεσμα να χάνεσαι.

Ζυγός

Είσαι ένας φυσικός ηγέτης και όταν αποφασίζεις να αναλάβεις τα ηνία, το κάνεις με έναν τρόπο που κάνει τους άλλους να νιώθουν όμορφα που βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί σου. Όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, σε φουσκώνει με μια ενέργεια που εμπνέει και δημιουργεί ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον γύρω σου. Είναι η ιδανική μέρα για να εργαστείς εξ αποστάσεως ή να έχεις σημαντικές συναντήσεις σε ένα καφέ όπου μπορείς να καθίσεις χαλαρά να συζητήσεις σχέδια, επιχειρηματικές ανάγκες και να εξασφαλίσεις βοήθεια από άτομα που παίρνουν αποφάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, έχεις πολλά να πεις! Όταν η Σελήνη μπει για τα καλά στον Αιγόκερω, θα έχεις την τέλεια ευκαιρία να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους. Μπορείς να βυθιστείς στη λύση προβλημάτων και να βοηθήσεις να μεταμορφωθεί μια κατάσταση που χρειάζεται την προσοχή σου. Γράψε επιστολές. Τσέκαρε τα email σου ή υπέγραψε και ταχυδρόμησε σημαντική αλληλογραφία που είναι επείγουσα. Μην διστάσεις να εκφράσεις την άποψή σου, Σκορπιέ. Η ενέργεια της Σελήνης στον Αιγόκερω σου δίνει την αυτοπεποίθηση και την ακρίβεια που χρειάζεσαι για να γίνεις κατανοητός και να περάσεις τα μηνύματά σου με επιτυχία. Αξιοποίησε αυτή τη δυναμική για να προωθήσεις τις ιδέες σου, να λύσεις προβλήματα και να επηρεάσεις θετικά καταστάσεις γύρω σου.

Τοξότης

Ταμείο γεμάτο, Τοξότη! Ως φυσιολάτρης του ρίσκου, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το άλμα προς την επιτυχία και να σχεδιάσεις έναν νέο τρόπο για να βγάλεις χρήματα. Η Σελήνη μπαίνει στον τομέα της προσωπικής σου αξίας, και αν σκεφτόσουν πως θα ήθελες να αυξήσεις το εισόδημά σου, να μαζέψεις χρήματα ή να επενδύσεις με νέο τρόπο, οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να το κάνεις. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ακολουθήσεις το επιχειρηματικό σου μυαλό. Μην φοβηθείς να αναλάβεις ρίσκα, αλλά παράλληλα μην χάσεις την λογική σου. Κάνε την έρευνά σου, ζήτησε συμβουλές από έμπειρους, και βάλε ένα πλάνο σε δράση. Η τύχη είναι με το μέρος σου, Τοξότη! Αξιοποίησε την θετική ενέργεια της Σελήνης και κάνε το επόμενο βήμα προς την οικονομική σου επιτυχία.

Αιγόκερως

Φρόντισε την εμφάνισή σου, Αιγόκερε! Η Σελήνη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο, χαρίζοντας δύο υπέροχες μέρες για αυτοβελτίωση. Κλείσε ραντεβού για τα μαλλιά σου και συζήτησε με έναν/μία στυλίστα τα χρώματα και τα στιλ που σου ταιριάζουν. Αν προτιμάς να το κάνεις μόνος/η στο σπίτι, υπάρχουν εφαρμογές με τεχνητή νοημοσύνη που σε βοηθούν να διαλέξεις ρούχα ή να αναβαθμίσεις το στιλ σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι δραστικό για να νιώσεις καλύτερα με την εμφάνισή σου. Ακόμα και μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Να θυμάσαι, η ομορφιά πηγάζει και από μέσα, οπότε εκτός από την εξωτερική σου εμφάνιση, μην ξεχνάς να φροντίζεις και την ψυχική σου ευεξία.

Υδροχόος

Η εποχή για να αφήσεις πίσω παλιές συνήθειες και να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου είναι τώρα! Η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα που έχει να κάνει με υποθέσεις που τελειώνουν και με κεφάλαια που κλείνουν,  δίνοντάς σου την τέλεια ώθηση να σκεφτείς το μέλλον σου. Αυτή την εβδομάδα, με ένα δυνατό σμήνος πλανητών συμπεριλαμβανομένου του Ερμή στο ζώδιό σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις σε τομές. Κλείσε ένα ραντεβού με έναν life coach ή ξεκίνα να σχεδιάζεις τους στόχους σου για τους επόμενους 6 μήνες, 1 χρόνο και 5 χρόνια. Άνοιξε τα φτερά σου και ξεκίνα να οραματίζεσαι ένα νέο και συναρπαστικό μέλλον!

Ιχθύες

Μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, αλλά είναι απαραίτητο να λάβεις συγκεκριμένα μέτρα. Αντί να παλεύεις να τα κάνεις όλα μόνος/η, σκέψου να καλέσεις έναν καλό φίλο/η ή μέντορα για να συνεργαστείτε. Ένας καλός συνεργάτης που θα σε ακούει, θα σε εμψυχώνει και θα σε υποστηρίζει όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στους στόχους σου και να σε παρακινήσει να συνεχίσεις όταν νιώθεις απογοήτευση. Ζήτα από έναν φίλο/η να σε “πιέζει” ώστε να βεβαιωθεί ότι τηρείς τις υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου. Πρότεινε του/της να κάνετε το ίδιο ο ένας για τον άλλον.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ