Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου: Σκορπιοί, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 7 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε απατήσουν

Κριός

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, και σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να φέρει το κλείσιμο ενός κύκλου. Η Σελήνη θα φύγει από τον Αιγόκερω, δημιουργώντας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να λήξει ένα εργασιακό έργο ή μια δουλειά που έπρεπε να κάνετε, ενώ μπορεί παράλληλα να ανοίξει τον δρόμο για μία νέα αρχή. Είναι μια καλή μέρα για να μαζέψετε τις εκκρεμότητές σας ή να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε μια αναφορά πριν την υποβάλετε. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε κάτι καινούργιο να κάνετε πριν τελειώσει αυτή η εργάσιμη ημέρα.

Ταύρος

Δεν είστε ανένδοτοι. Απλά χρειάζεστε χρόνο για να επεξεργαστείτε τα πράγματα και προτιμάτε να το κάνετε με τον δικό σας ρυθμό. Η Σελήνη θα φύγει από τον Αιγόκερω, βοηθώντας σας τελικά να δείτε κάτι όπως πραγματικά είναι. Ενδέχεται να αλλάξετε γνώμη για κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που είχατε αρχικά σχεδιάσει να κάνετε αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας φαίνεται λιγότερο σημαντικό. Επομένως, εάν υπάρχουν πράγματα στο πρόγραμμά σας που προτιμάτε να μην κάνετε αυτή την εβδομάδα, ας τα μεταφέρετε σε άλλη μέρα (ή μην τα κάνετε καθόλου).

Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν οικονομικά τον Μάρτιο του 2024 – «Θα δουν το εισόδημά τους να αυξάνεται»

Δίδυμοι

Όλοι ξεχνάμε κάτι, και ίσως είχατε ένα ραντεβού την περασμένη εβδομάδα ή ξεχάσατε να σημειώσετε κάτι συγκεκριμένο. Τα καλά νέα είναι ότι όταν η Σελήνη αρχίσει να φεύγει από τον Αιγόκερω, μπορεί ξαφνικά να θυμηθείτε εκείνο το πράγμα που πρέπει να κάνετε. Ενδέχεται να βρείτε μια σημείωση που γράψατε μόνοι σας ή να έχετε μια ξαφνική ανάμνηση που θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε πού αφήσατε κάτι. Ευτυχώς!

Καρκίνος

Καρκίνε, κάνε την αποψινή βραδιά μια από εκείνες που θα σου μείνουν αξέχαστες. Η Σελήνη θα φύγει από τον Αιγόκερω, τον ηλιακό οίκο των σχέσεών σου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια υπέροχη μέρα για αγάπη, ρομαντισμό και συζητήσεις για το μέλλον. Ίσως έχεις κάποιον κατά νου που θα ήθελες να παντρευτείς μια μέρα και θέλεις να μάθεις τη δική του/της θέση σχετικά με το θέμα. Ίσως δεν προτιμάς τον γάμο αλλά θα ήθελες να συγκατοικήσετε; Αυτή είναι μια εξαιρετική βραδιά για να συζητήσετε το θέμα και να δείτε πού σας οδηγούν τα πράγματα.

Λέων

Δεν χρειάζεται να είναι Δευτέρα για να επικεντρωθείς στην υγεία σου και να ξεκινήσεις μια νέα ρουτίνα ευεξίας. Η Σελήνη θα φύγει από τον Αιγόκερω, τον ηλιακό σου οίκο των ευθυνών και των καθηκόντων. Είναι η τέλεια μέρα για να περπατήσετε, να αποσυνδεθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να μαγειρέψετε ένα γεύμα στο σπίτι. Δεν χρειάζεστε να είναι αρχή της εβδομάδας για να ξεκινήσετε από εκεί που βρίσκεστε. Απλά χρειάζεστε τη σωστή διάθεση.

Παρθένος

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας, και αυτή είναι η τέλεια δικαιολογία για να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να γελάτε ή σας διασκεδάζουν. Η Σελήνη φεύγει από τον Αιγόκερω, που σηματοδοτεί μια αλλαγή ενέργειας και διάθεσης. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους.

Είναι ιδανική στιγμή για να βγείτε, να γνωρίσετε νέα άτομα και να εμβαθύνετε σε υπάρχουσες σχέσεις. Η  Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί την ειλικρινή και ανοιχτή επικοινωνία. Μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια και να λάβετε ειλικρινή ανταπόκριση. Η αποχώρηση της Σελήνης από τον Αιγόκερω μπορεί να σας ωθήσει να επανεξετάσετε τυχόν δεσμεύσεις που νιώθετε ασφυκτικές ή περιοριστικές.

Ζυγός

Η αποψινή βραδιά είναι ημέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και το σπίτι σας.  Μπορείτε να βγάλετε το παλιό σας Scrabble ή να παίξετε κάποιο παιχνίδι online. Αν προτιμάτε, βγείτε με την οικογένειά σας έξω για φαγητό, ή μπορείτε να πάτε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, να φάτε εκεί και μετά να κάνετε βόλτες για ψώνια.

Σκορπιός

Είναι ώρα να εκφραστείς!  Η Σελήνη φεύγει σήμερα από τον Αιγόκερω, τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία. Αυτό σηματοδοτεί μια ισχυρή μέρα για να μοιραστείς αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις. Είτε πρόκειται για ένα δύσκολο email στον συνάδελφό σου, μια σημαντική συζήτηση με τον/την σύντροφό σου, ή απλά μια ειλικρινή συζήτηση με έναν φίλο, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Εκτός από το να μιλήσεις σε άλλους, μπορεί να είναι χρήσιμο να συνδεθείς και με τον εαυτό σου, γράφοντας τις σκέψεις σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η προετοιμασία για τη νέα σελήνη που έρχεται αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να θέσεις σαφείς προθέσεις και να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Τοξότης

Είναι σημαντικό να αποταμιεύετε χρήματα, ακόμα και αν βγάζετε αρκετά για να καλύπτετε τους λογαριασμούς σας. Η Σελήνη φεύγει από τον Αιγόκερω, τον οίκο σας που σχετίζεται με τα έσοδα και τον πλούτο, οπότε σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε μια δεξιότητα ή ευκαιρία σε πηγή εσόδων. Αυτές τις μέρες έχετε φοβερή ενέργεια και δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε την για να βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας και να χτίσετε ισχυρότερα οικονομικά θεμέλια!

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα φύγει από τον οίκο της προσωπικής ανάπτυξης στο ωροσκόπιό σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα μάθημα που θέλατε εδώ και καιρό, αλλά δεν το έχετε ξεκινήσει ακόμα. Κάντε κάτι σήμερα που θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο. Τα άστρα σας στέλνουν το μήνυμα ότι κάτι ολοκληρώνεται και κάτι νέο αρχίζει. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ημέρας για να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός και να δείτε πού θα σας οδηγήσει!

Υδροχόος

Η Σελήνη θα φύγει από τον Αιγόκερω, τον οίκο των κρυφών πραγμάτων στο ωροσκόπιό σου. Τα πράγματα έχουν την τάση να αποκαλύπτονται απροσδόκητα. Αυτή την εβδομάδα, ίσως βρεθείτε να αναζητάτε πληροφορίες για κάποια θέματα που σας ενδιαφέρουν. Μπορεί να αποδειχθεί μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για διαδικτυακές αναζητήσεις. Είτε πρόκειται για ένα αίνιγμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό, είτε για μια ξαφνική έμπνευση για ένα νέο εγχείρημα, σήμερα μπορεί να είναι η μέρα που θα βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Γενικά, προβλέπεται μια υπέροχη μέρα!

Ιχθύες

Η Σελήνη θα φύγει από τον Αιγόκερω, τον οίκο των φιλιών στο ωροσκόπιό σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή να επικοινωνήσετε με έναν συνάδελφο ή έναν παλιό φίλο με τον οποίο δεν έχετε επαφή εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως νιώσετε λίγη αμηχανία, αλλά με το σωστό άτομο, θα εκτιμήσει την προσπάθειά σας να ξανασυνδεθείτε και να επαναφέρετε τη σχέση σας στο επίπεδο που ήταν παλιά. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο ευχάριστη θα είναι αυτή η επανασύνδεση!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ