Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου: Λέοντες, πάρτε τα πράγματα με το μαλακό

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά μέχρι τις 31 Μαρτίου

Κριός

Είσαι τυχερός, Κριέ. Βρίσκεις χρυσάφι στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας τηλεφωνήσει με υπέροχα νέα. Μπορεί να αφορά τα χρήματα.

Ταύρος

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε στο σκοτάδι για ένα σημαντικό θέμα. Αυτό που μπορεί να θεωρείται μυστήριο αυτή τη στιγμή θα παραμείνει έτσι. Αντί να προσπαθείτε να σκάψετε και να καταλάβετε τι συμβαίνει, αφήστε το σύμπαν να φέρει το θέμα στο φως.

Τα 3 ζώδια που μπαίνουν σε μία περίοδο προσωπικής ανάπτυξης – «Θα ανακαλύψουν τη μαγική δύναμη που κρύβεται μέσα τους»

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεστε ανθρώπους στη ζωή σας που θαμπώνουν τη λάμψη σας. Είναι γραφτό να είσαι κάποιος που είναι ηλιαχτίδα και ουράνιο τόξο. Χρειάζεται να είσαι με κάποιον που φέρει το ίδιο επίπεδο αισιοδοξίας με σένα.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ονειρεύεστε ότι θα ταξιδέψετε κάπου και απλά να κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα. Ζητήστε άδεια από τη δουλειά σας. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, προγραμματίστε μια ημερομηνία για το πότε θα «αποσυνδεθείτε» και θα κάνετε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε.

Τα 4 ζώδια που θα κάνουν σχέση μέσα στον Μάρτιο

Λέων

Τα ερεθίσματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι χρειάζεστε θεραπεία είναι εργαλεία που σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε ότι είστε έτοιμοι να το κάνετε. Πάρε τα πράγματα με το μαλακό. Σε περίπτωση που νιώσετε ότι σας έχει καταβάλλει η πίεση, δώστε στον εαυτό σας μια στιγμή υπομονής και αγάπης. Είστε άνθρωποι και η θεραπεία χρειάζεται χρόνο.

Παρθένος

Ειδικά στον έρωτα, μπορεί να είναι εύκολο να επιλέγετε αυτό που θέλετε να δείτε σε κάποιον αντί να αντιμετωπίσετε τις σκληρές αλήθειες. Είναι δύσκολο όταν η καρδιά σας λέει «ναι», ενώ το μυαλό σας ξέρει ότι είναι «όχι». Ωστόσο, φροντίστε να μπορείτε να διακρίνετε την διαφορά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να σώσετε την καρδιά σας από χειρότερο πόνο στο μέλλον.

Ζυγός

Αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι. Η ευαισθησία σας δεν είναι αδυναμία, είναι δύναμη. Είναι εύκολο να ψυχρανθείτε σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι πικρός και μοχθηρός. Χρειάζεται μια μεγαλύτερη δύναμη αγάπης για να συνεχίσετε να εκπέμπετε ακριβώς αυτό: τη χάρη.

Σκορπιός

Έχετε αυτή την υπέροχη, έμφυτη ικανότητα να ανακάμπτετε από τις δυσκολίες. Αυτή τη μέρα, μπορεί να ανακαλύψετε μια δύναμη που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι είχατε. Το θάρρος σας θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας και σας επιτρέπει να ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση και να περάσετε με επιτυχία κάθε δοκιμασία που σας δίνει το σύμπαν.

Τοξότης

Ναι, ακόμη και εσείς μπορείτε να είστε κοντόφθαλμοι. Αν και αυτό μπορεί να μην φαίνεται θετικό, σας παρέχει ένα στοιχείο κατανόησης και ενσυναίσθησης για τους άλλους. Μπορεί να δείτε πώς κάθε άτομο στη ζωή σας έχει δυσκολίες και προκλήσεις. Αυτή η συνειδητοποίηση σας βοηθά να βάζετε τα πράγματα σε μια προοπτική και να μην κρίνετε, όπως μπορεί να το κάνατε στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Σας αρέσει να είστε μόνοι; Το να είστε μόνοι σας μπορεί να είναι μια θετική εμπειρία όταν χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας με σύνεση. Σας δίνεται η ευκαιρία να γίνετε όσο δημιουργικοί θα θέλατε να γίνετε. Και χωρίς κανέναν να επιβάλλει την προσοχή σας, έχετε μεγαλύτερη ελευθερία να κάνετε και να είστε αυτό που επιλέγετε.

Υδροχόος

Είναι ωραίο να αισθάνεστε ευτυχισμένοι. Ωστόσο αυτή η μέρα μπορεί να σας δώσει περισσότερη χαρά από όση θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Είστε εξαιρετικά ευτυχισμένοι και υπερβολικά ευγνώμονες διότι κάτι που θέλατε το βλέπετε να συμβαίνει. Αυτή η καλοσύνη διαχέεται και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Εμπνέετε τους άλλους να φτάσουν στα όνειρά τους και το σώμα σας παίρνει μια μεγάλη θετική ώθηση ενδορφινών.

Ιχθύες

Είναι σημαντικό να ρίχνουμε μια βαθύτερη ματιά στο πραγματικό φως των πραγμάτων και όχι στο πώς παρουσιάζονται αρχικά. Κάποια πράγματα μπορεί να ακούγονται πολύ αξιαγάπητα και γλυκά, πράγμα που μπορεί να είναι. Καλό όμως είναι να μην είστε τόσο σίγουροι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ