Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου: Δίδυμοι, μην εξιδανικεύετε το παρελθόν – Είναι «παγίδα»

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 7 καλύτερα ζώδια για γάμο – Είναι ιδανικοί σύζυγοι

Κριός

Τα χρήματα βρίσκονται στον δρόμο σου Κριέ. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, τον ηλιακό σας οίκο των προσωπικών αξιών. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα τις επόμενες ημέρες. Δοκιμάστε να εξοικονομήσετε χρήματα με απλούς τρόπους, όπως να καταργήσετε την αυτόματη πληρωμή σε εφαρμογές ή υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιείτε αρκετά. Σκεφτείτε έναν γρήγορο τρόπο για να εξοικονομήσετε χρήματα και σταματήστε να παραγγέλνετε φαγητό αλλά ετοιμάστε εσείς το μεσημεριανό γεύμα. Εάν χρειάζεστε λίγα μετρητά τότε σκεφτείτε να κάνετε κάποια εργασία λίγων ωρών. Τα χρήματα είναι εδώ και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Ταύρος

Θα μάθετε κάτι νέο για τον εαυτό σας. Είστε συχνά συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς. Ωστόσο όταν η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, είναι ώρα για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Σκεφτείτε τους προσωπικούς σας περιορισμούς. Τι σας τρομάζει; Σε τι αντιστέκεστε και δεν το κάνετε; Ξεκινήστε από εκεί και δείτε που θα σας βγάλει ο δρόμος.

Τα 4 πιο προβληματικά ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία

Δίδυμοι

Μην εξιδανικεύετε το παρελθόν. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε στο μέλλον σας. Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο, είναι πολύ εύκολο για εσάς να παγιδευτείτε σε ονειροπολήσεις για το παρελθόν σας. Γιατί; Μπορεί να μάθετε ένα ή δύο πράγματα από την νοσταλγία, αλλά μην την αφήσετε να σας περιορίσει στο παρόν. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος σας βοηθούν να χτίσετε το αύριο. Σήμερα, σχεδιάστε να κάνετε ένα πράγμα που σας ανεβάζει.

Καρκίνος

Ένας καλός φίλος μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας σε μία δύσκολη μέρα. Η αγάπη των φίλων σας τυλίγει σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και ζεστασιά. Η Σελήνη που εισέρχεται στον Ταύρο σας προσκαλεί να συνδεθείτε με εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα σας όταν χρειάζεται. Θα είναι πολύ ωραίο να εκφράσετε και εσείς την αγάπη σας σε αυτούς τους φίλους.

Τα 4 πιο ακαταμάχητα ζώδια για το 2024 – «Θα κάνουν πάταγο αυτή την χρονιά»

Λέων

Μπορεί να ξεκινάτε την μέρα σας με το μυαλό σας να είναι στα χρήματά και ειδικά στα θέματα καριέρας. Μπορεί να είναι καιρός να ζητήσετε αύξηση ή να αναζητήσετε μια δουλειά που προσφέρει μεγαλύτερη αμοιβή για τις δεξιότητες σας. Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε την έρευνα σας και να μάθετε ποια είναι η μέση τιμή με την οποία η αγορά αποζημιώνει την εργασία σας. Αρχίστε να προετοιμάζεστε για την συζήτηση με τους προϊσταμένους σας για την αύξηση και σχεδιάστε τους στόχους και το μέλλον σας.

Παρθένος

Σας αρέσει να μαθαίνετε. Το μυαλό σας είναι σαν σφουγγάρι όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε νέα θέματα. Όταν λοιπόν η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ήρθε η ώρα να επιλέξετε κάτι στο οποίο επιθυμείτε να διαπρέψετε. Θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα; Ίσως θέλετε να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε μια συγκεκριμένη κουζίνα που σας αρέσει. Οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να επιλέξετε κάτι στο οποίο θέλετε να εστιάσετε και να μάθετε περισσότερα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ή δύο βιβλία για να ξεκινήσετε.

Ζυγός

Είστε γενναιόδωροι όταν κάποιος κάνει ένα λάθος. Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο μπορείτε να δείτε πότε και σε ποια σημεία οι άλλοι γίνονται μίζεροι. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο ευαίσθητοι όταν έχετε κάποιον στο περιβάλλον σας που δεν θέλει να δίνει. Μπορεί ακόμη και να τον αντιπαθείτε τόσο πολύ και να είναι καιρός να εκφράσετε το πώς νιώθετε. Αν πονάει η καρδιά σας και το βλέπετε τότε ήρθε η ώρα να το πείτε.

Σκορπιός

Ο ρομαντισμός μπορεί να οδηγήσει σε δέσμευση, Σκορπιέ. Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, δείχνει να έχει υψώσει τείχη, τότε αυτή την εβδομάδα μπορεί να γίνουν κινήσεις που θα σε εκπλήξουν. Αυτή είναι η στιγμή να αναδείξετε την ιδέα της αποκλειστικότητας. Δεν είναι εύκολο να το κάνετε όταν δεν είστε σίγουροι για το τι νιώθει ο σύντροφός σας. Ωστόσο γιατί να χάσετε χρόνο; Η Σελήνη που εισέρχεται στον Ταύρο είναι με το μέρος σας.

Τοξότης

Θέλετε πραγματικά να είστε ο τύπος του ατόμου που σας αρέσει; Γιατί να φτιάχνετε λίστα με τις υποχρεώσεις σας όταν υπάρχουν τόσα καλύτερα πράγματα να κάνετε με τον χρόνο σας σήμερα; Οι εκκρεμότητες σας μπορεί να μην κλείσουν σήμερα εν μέρει επειδή η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο. Μπορεί να αποφασίσετε να περάσετε μια χαλαρή μέρα και να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να βγείτε έξω και να επισκεφθείτε τα καταστήματα. Μην κρατάτε λίστα με τις δουλειές που έχετε να κάνετε. Όλα μπορούν να γίνουν και το Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως

Βαθιά πέρα από την εξωτερική σκληρή εικόνα κρύβεται ένας ρομαντικός και ευαίσθητος άνθρωπος. Σκέφτεστε πώς τα πράγματα επηρεάζουν τους άλλους. Θέλετε να πλημμυρίζετε τους ανθρώπους με αγάπη και λατρεύετε να τους δείχνετε τα συναισθήματα σας με πράξεις και δώρα. Θα είναι δύσκολο να μην κάνετε σήμερα μία αγορά για ένα άτομο που αγαπάτε. Η ρομαντική σας πλευρά σας κάνει το καλύτερο και ίσως σχεδιάζετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή την επερχόμενη επέτειό σας.

Υδροχόος

Τι κάνει το σπίτι ένα μέρος που θέλετε να βρίσκεστε; Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο μπορεί να υπάρξει παραπάνω από μία απάντηση. Μπορεί να σκεφτείτε ένα σπιτικό γεύμα. Στόχος να κάνετε το περιβάλλον σας να δίνει μία πιο φιλόξενη αίσθηση. Τοποθετήστε οικογενειακές φωτογραφίες. Τοποθετήστε ένα παζλ στο τραπέζι που μπορεί να παίξουν όσοι σας επισκεφθούν. Ξεκινήστε να χτίζετε ένα μέρος που αγαπάτε.

Ιχθύες

Είστε οι άνθρωποι που μιλούν ήρεμα. Έτσι όταν πρόκειται για γλυκιά και χαλαρή συζήτηση, ποιος είναι καλύτερος από εσάς; Η Σελήνη που εισέρχεται στον Ταύρο αναδεικνύει την πιο ευαίσθητη πλευρά σας. Δείχνετε σεβασμό στους γύρω σας. Ξέρετε επίσης πώς να αναδείξετε το καλύτερο στους άλλους. Ποιός ξέρει; Εάν έχετε μια συνάντηση ή μια έντονη στιγμή ίσως καταφέρετε να αποφορτίσετε την ένταση με ένα αστείο σχόλιο. Νιώστε σίγουροι για την ικανότητά σας να επικοινωνείτε σήμερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ