Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου: Τοξότες, μην κρατάτε κακίες

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 4 ζώδια με τον πιο δύσκολο χαρακτήρα

Κριός

Αφιερώστε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε! Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο σήμερα, τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Είναι μια ιδανική μέρα για μαγειρική. Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας στο ψήσιμο ή τη ζαχαροπλαστική και ετοιμάστε ένα νόστιμο δείπνο για τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι.

Ταύρος

Κάντε αποτοξίνωση από τα social media για μία μέρα! Ήρθε η ώρα να αποσυνδεθείτε και να απολαύσετε πραγματικές συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις. Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, τον τομέα της επικοινωνίας σας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να μιλήσετε ή να βρεθείτε με έναν φίλο. Εάν έχετε κάποια δουλειά που χρειάζεται γράψιμο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με emails, ή κάποια εργασία, αν είστε φοιτητής. ️

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν «άστρο» – Είναι προορισμένα να πετύχουν

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να σκεφτείς μακροπρόθεσμα! Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο σήμερα, ενεργοποιώντας τον τομέα των οικονομικών σου. Πρόσεξε μην ξοδέψεις πολλά από τα χρήματά σου που έχεις κερδίσει με κόπο. Λίγη οικονομία μπορεί να σε βοηθήσει πολύ. Επένδυσε στον εαυτό σου. Έχεις κάποιο χόμπι που θέλεις να αναπτύξεις ή κάποιο ταλέντο που θέλεις να καλλιεργήσεις; Ρίξε το βάρος σε αυτά!

Καρκίνος

Πάρε πρωτοβουλίες, Καρκίνε! Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου σήμερα, ενεργοποιώντας τον τομέα της προσωπικής σου ταυτότητας και ανάπτυξης. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσεις ένα νέο project που έχει συναισθηματική αξία για σένα. Ως ακούραστο άτομο που καθοδηγείται από βαθιά συναισθήματα, διοχέτευσε αυτή την ενέργεια σε ένα φυσικό project ή σε μια δραστηριότητα που σου επιτρέπει να προκαλέσεις το σώμα σου και τα όριά σου.

Τα 3 ζώδια που επιθυμούν μακροχρόνια σταθερότητα στις σχέσεις

Λέων

Σήμερα είναι ημέρα για εσωτερική αναζήτηση! Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις τη φωνή της διαίσθησής σου και να δεις αν μπορείς να ακονίσεις το ένστικτό σου για να το χρησιμοποιήσεις καλύτερα. Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο σήμερα, τον τομέα της πνευματικής σου ανάπτυξης, στο παρελθόν και στο μέλλον. Είναι μια υπέροχη μέρα για πνευματικές δραστηριότητες όπως διαλογισμό και προσευχή. Επίσης, σήμερα μπορεί να έχεις μία διάθεση να ξεκινήσεις δίαιτα όποτε άρχισε να ψάχνεις την ισορροπημένη διατροφή που σου ταιριάζει.

Παρθένος

Φτιάξε τον κύκλο σου, Παρθένε! Είναι πάντα ευχάριστο να έχεις γύρω σου ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοιο τρόπο σκέψης. Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο σήμερα, ενεργοποιώντας τον τομέα των φιλιών σου, καθιστώντας την ιδανική μέρα για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες που θα σε συνδέσουν με καινούργια άτομα που ανταποκρίνονται στις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου. Δημιούργησε ισχυρό δίκτυο και δες πού μπορούν να σε οδηγήσουν αυτές οι επαφές.

Ζυγός

Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες; Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας status. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζητήσετε εργασία ή να επιδιώξετε έναν συγκεκριμένο στόχο στη ζωή σας. Ίσως σας φανεί πιο εύκολο να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις. Μπορεί άτομα που έχουν να σας δώσουν μια ευκαιρία να σας αναζητήσουν.

Σκορπιός

Μείνετε πρακτικοί. Αν μελετάτε τη θρησκεία, τον αποκρυφισμό ή οτιδήποτε αφορά τις πνευματικές τέχνες, παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι. Δεν θέλετε να γίνετε δογματικοί όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον τομέα της εκπαίδευσής σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για την πίστη και την πνευματική σας ανάπτυξη. Χρειάζεστε κάποιον που έχει τις ίδιες ιδέες και αισθάνεται το ίδιο.

Τοξότης

Μην κρατάτε κακίες Τοξότες. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον τομέα των μυστικών και της οικειότητας. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε σφάλματα στους άλλους. Αντίθετα, επιδιώξτε την ευαλωτότητα, τη διαφάνεια και τους τρόπους σύνδεσης σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Απολαύστε μεγάλες συζητήσεις ή πηγαίνετε μια βόλτα και προβληματιστείτε για το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Η ζωή είναι καλύτερη με ποιοτικούς ανθρώπους. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον τομέα των δεσμεύσεών σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καλλιεργήσετε μια διασκεδαστική και αρμονική σχέση με κάποιον που αγαπάτε. Ίσως βρεθείτε να αναζητάτε ορισμένα χαρακτηριστικά σε έναν σύντροφο που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν μακροχρόνια αγάπη ή γάμο. Σημειώστε τα, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε στη λίστα των επιθυμιών και των αναγκών σας, ειδικά αν βγαίνετε ραντεβού.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να οργανώσετε και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα για να ελέγξετε τι μαθήματα μπορείτε να βρείτε για πιλάτες ή μαθήματα γιόγκα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Φτιάξτε ένα μενού ή εξοικειωθείτε με μια εφαρμογή υγείας που έχετε στο τηλέφωνό σας. Δείτε ποιες σωματικές δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε με έναν φίλο ή μια φίλη σας και να συνεργαστείτε για επιπλέον κίνητρο.

Ιχθύες

Είστε από τη φύση σας ταπεινοί, αλλά η υπερηφάνεια μπορεί να σηκώσει το άσχημο κεφάλι της αυτή τη μέρα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον τομέα της απόλαυσης. Απολαύστε κάποιες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αναλάβετε ένα έργο που θα φτιάξετε μόνοι σας και μπορείτε να ολοκληρώσετε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Παρακολουθήστε ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ ή μια εκδήλωση σε γκαλερί ή επισκεφθείτε ένα μουσείο. Υποστηρίξτε τους τοπικούς καλλιτέχνες και αν αγαπάτε την ανεξάρτητη τέχνη, ελέγξτε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα και δείτε τι σας αρέσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ