Τα ζώδια σήμερα, 8 Απριλίου: Ταύροι, σας περιμένει μία σημαντική αποκάλυψη

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

4 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι – Φροντίζουν πολύ το ταίρι τους

Κριός

Τυχερέ Κριέ! Η πρώτη ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, κατά τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων σου. Κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει νέες αρχές, και εφόσον όλα αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, καλό είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι συμβαίνει αυτή την ημέρα, καθώς μπορεί να θέσει τα θεμέλια για τα μελλοντικά γεγονότα.

Ωστόσο, μην περιμένετε άμεσες αλλαγές. Ο Ερμής είναι επίσης ανάδρομος στο ζώδιό σου και οι εκλείψεις σημαίνουν καθυστερήσεις. Τα πράγματα που ξεκινούν αυτή την ημέρα μπορεί να χρειαστούν έναν ολόκληρο χρόνο για να ολοκληρωθούν. Έχε υπομονή. Δούλεψε σκληρά και ό,τι καινούργιο θέλεις να ξεκινήσεις, αυτή είναι η δική σου Πρώτη Ημέρα!

Η ένοχη απόλαυση για κάθε ένα από τα 12 ζώδια – «Αυτό είναι που λαχταράτε κρυφά»

Ταύρος

Μια σημαντική αποκάλυψη σε περιμένει, Ταύρε. Κατά τη διάρκεια αυτής της ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης στον Κριό, κάτι που χρειάζεται να δεις θα γίνει απολύτως ξεκάθαρο και εμφανές. Ένα άτομο, μια κατάσταση ή ένα project που δεν σου ταιριάζει θα φανερωθεί ολοκάθαρα.

Οι εκλείψεις τείνουν να βοηθούν τους ανθρώπους επιβεβαιώνοντας τους αν βρίσκονται στο σωστό ή το λάθος μονοπάτι. Έτσι, αν εμπιστεύεσαι και πιστεύεις σε ένα άτομο ή σε ένα project που δεν το αξίζει, πιθανότατα θα το μάθεις πολύ σύντομα – με απόλυτη σαφήνεια!

Δίδυμοι

Οι φιλίες αλλάζουν. Μπορούν να βελτιωθούν και να αναπτυχθούν ή να ατονήσουν και να τελειώσουν. Όλοι χρειαζόμαστε εκείνον τον ένα φίλο που θα είναι δίπλα μας όταν η ζωή δυσκολεύει, και ενώ τελευταία όλοι φαίνονται απασχολημένοι, εσύ περίμενες υπομονετικά να δεις ποιος θα είναι εκεί για σένα τώρα.

Κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης στον Κριό, είναι σαν να έφτασε η στιγμή να καταλάβεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Δεν θα χρειαστεί να ρωτήσεις, θα το ξέρεις. Ένα ακόμα θετικό αυτής της Νέας Σελήνης και της ηλιακής έκλειψης είναι ότι μπορεί να σε φέρει σε επαφή με νέους φίλους.

Καρκίνος

Αξίζεις να είσαι ευτυχισμένος, Καρκίνε. Εφόσον περνάς πολύ χρόνο στη δουλειά σου, είναι σημαντικό να απολαμβάνεις την καριέρα που έχεις χτίσει. Η ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα ενέργεια στην επαγγελματική σου ζωή, και μπορεί να νιώσεις αναζωογονημένος ή να επιστρέψει η επιθυμία σου για ανέλιξη.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι εκλείψεις μπορούν να αλλάξουν την πορεία της καριέρας σου. Αν βρίσκεσαι σε ένα σημείο που είσαι δυσαρεστημένος και θέλεις να κάνεις  κάτι άλλο, οι επόμενοι έξι μήνες είναι ιδανική περίοδος.

Λέων

Άλλοι άνθρωποι λατρεύουν να ταξιδεύουν, και ενώ εσύ συχνά προτιμάς να μένεις πιο κοντά στο σπίτι, οι άνεμοι της αλλαγής μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια ολόκληρη χρονιά περιπέτειας. Μπορεί ξαφνικά να ταξιδέψεις σε διάφορα μέρη της χώρας ή ακόμα και στο εξωτερικό.

Η ηλιακή έκλειψη -Νέα Σελήνη στον Κριό θα ενεργοποιήσει τον ηλιακό οίκο των μακρινών ταξιδιών, της περιπέτειας, των ξένων τόπων και ανθρώπων. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κρουαζιέρα  ή να ξεκινήσεις μια πνευματική αναζήτηση που περιλαμβάνει ταξίδι σε μια χώρα για σπουδές, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντά σου.

Παρθένος

Το χρέος μπορεί να μοιάζει με ένα εξοντωτικό φορτίο, αλλά η ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να είναι ο καταλύτης της αλλαγής που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Ίσως διαπιστώσεις ότι η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται, πράγμα που μπορεί να σε βοηθήσει να αποπληρώσεις τα χρέη σου. Είναι πιθανό να σου επιστραφούν χρήματα από την εφορία φέτος.

Ένα χρέος θα μπορούσε να διαγραφεί ή να γίνει μια συμφωνία όπου θα χρειαστεί να πληρώσεις μόνο ένα μέρος. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να αρχίσεις να επενδύεις ενέργεια στην αναζήτηση λύσεων για την μείωση ή και εξάλειψη των χρεών που έχεις και να αρχίσεις να αποταμιεύεις χρήματα.

Ζυγός

Το τόξο του έρωτα τεντώνεται, Ζυγοί! Η ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει έναν ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σας, αν δεν είστε ήδη σε μια σταθερή σχέση. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, και μάλιστα με κάποιον φίλο ή φίλη.

Αυτή η χρονική περίοδος είναι αφιερωμένη στις σχέσεις σας, και θα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας για όλο το χρόνο, όχι μόνο αυτή την ημέρα.

Σκορπιός

Όλα εξαρτώνται από τις καθημερινές σου συνήθειες και επιλογές, Σκορπιέ. Επομένως, πάρε σοβαρά αυτή τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στον Κριό, γιατί αν είσαι υπερβολικά συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου, μπορείς να παράγεις απίστευτα αποτελέσματα μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ενώ μπορεί να είσαι έτοιμος να εισάγεις μια νέα ρουτίνα στη ζωή σου, ίσως διαπιστώσεις ότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που πρέπει να ξεπεράσεις.  Μην αφήσεις τις καθυστερήσεις αυτές να σε απογοητεύσουν ή να σε σταματήσουν από το να κυνηγήσεις έναν στόχο. Να επιμείνεις και να έχεις υπομονή.

Τοξότης

Τοξότη, δύο λέξεις που λατρεύεις να ακούς: ρομάντζο και δημιουργικότητα. Έτσι, όταν η ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Κριό συμβεί στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης σου, είναι ένα υπέροχο, γλυκό μήνυμα για τα αυτιά σου.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σου φέρει απίστευτη χαρά. Το να αφήσεις πίσω σου τα πράγματα που σε εμποδίζουν να απολαύσεις τη ζωή ανήκει στο παρελθόν. Το μέλλον είναι γεμάτο γέλιο και χαμόγελα, και αυτή η χρονιά θέτει τα θεμέλια για μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

Αιγόκερως

Είσαι σκληρός εργάτης, Αιγόκερε, οπότε ετοιμάσου να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου για όλα όσα έχεις πετύχει τον τελευταίο χρόνο. Η ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να είναι η στιγμή που θα αρχίσεις να συνεργάζεσαι με τους “μεγάλους” στον χώρο εργασίας σου. Με αυτή τη δύναμη που αποκτάς όμως, αναλαμβάνεις και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη. Είσαι έτοιμος γι’ αυτήν! Ήρθε η ώρα να σηκώσεις τα μανίκια και να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα, να δουλέψεις σκληρά, να παραμείνεις επιμελής και αποφασισμένος να πετύχεις.

Υδροχόος

Ένα συμβόλαιο, κάποια πληροφορία, ίσως ακόμα και ένα καινούργιο αυτοκίνητο μπορεί να βρίσκονται στον ορίζοντα, Υδροχόε. Ξεκινάς μια νέα αρχή με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στον Κριό στον ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας, των τοπικών μετακινήσεων και των οχημάτων.

Με τον Ερμή επίσης ανάδρομο στον Κριό, προβλήματα με το αυτοκίνητό σου μπορεί να σε ωθήσουν προς την αγορά ενός νέου οχήματος αντί να πληρώσεις για μια δαπανηρή επισκευή. Πρέπει να είσαι προσεκτικός όμως. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Ιχθύες

Πιθανότατα τα χρήματα δεν είναι η πρώτη σου αγάπη, ίσως να είσαι άτομο που βάζει σε προτεραιότητα τους ανθρώπους και όχι τα υλικά αγαθά. Ωστόσο, η ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου φέρει κάποια οικονομικά οφέλη, τα οποία με τη σειρά τους θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις τους άλλους.

Αυτή είναι μια περίοδος να εξασκήσεις την αποδοχή και να υιοθετήσεις τον Νόμο της Έλξης στη ζωή σου. Αν έχεις την ευκαιρία να δεχτείς κάτι αντί να το αρνηθείς ή να το απορρίψεις, σκέψου το ως δώρο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τη βελτίωση της ζωής των άλλων. Άλλωστε, ποιος καλύτερος από σένα να το έχει;

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ