Τα ζώδια σήμερα, 2 Iανουαρίου: Σκορπιοί προσέξτε, δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά το 2024

Κριός

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις φιλίες σου, Κριέ. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, τον ηλιακό σας οίκο των σχέσεων και αυτή είναι μια καλή περίοδος για να επανασυνδεθείτε με τους φίλους, τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Τώρα που ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε, μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα, καταστρώνοντας ακόμα και ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσης προκειμένου να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

Ταύρος

Το παν είναι να πετύχεις την ισορροπία στη ζωή σου, Ταύρε. Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό, τον ηλιακό οίκο σας που επηρεάζει τη ρουτίνα και τις συνήθειές σου. Αυτή είναι η τέλεια περίοδος για να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

«Το 2024 είναι η χρονιά σας» – Τα 4 ζώδια που πέρασαν δύσκολα και τώρα κάνουν δυνατό come back

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στις βασικές σας αξίες Δίδυμοι. Εστιάστε στα κίνητρά σας για να πετύχετε αυτά που ονειρεύεστε. Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό, τον ηλιακό σας οίκο του πάθους. Μπορεί λοιπόν να στρέψετε το βλέμμα σας ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον και αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να δεσμευθείτε.

Καρκίνος

Εάν έχετε προγραμματίσει μια σημαντική συνάντηση, τα πράγματα είναι πιθανό να πάνε καλά. Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό και αυτό σημαίνει πως εκπέμπετε θετική ενέργεια. Η διάυγειά σας έχει επανέλθει και εάν αναζητάτε έναν νέο τρόπο ή μία νέα προσέγγιση για να ολοκληρώσετε ένα έργο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα βρείτε. Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις, πειραματιστείτε αλλά παράλληλα οργανωθείτε.

Λέων

Πείτε αυτό που θέλετε να πείτε και μιλήστε από καρδιάς. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας. Παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι και ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν οι άλλοι. Αυτή την περίοδο μπορεί να αισθάνεστε ότι σας παρακινούν τα πάθη σας αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που σκέφτεστε είναι εκείνο που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος

Καθορίστε τα όριά σας και υπερασπιστείτε όσα είναι σημαντικά για εσάς, Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να δαπανήσετε χρήματα σε ό,τι πιστεύετε πως αξίζει. Μπορεί παράλληλα, λόγω του Ερμή, να αισθάνεστε πιο άνετα να ζητήσετε αύξηση από το αφεντικό σας ή να απευθυνθείτε σε μία τράπεζα για να πάρετε δάνειο για μια επιχειρηματική ιδέα.

Ζυγός

Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι θέλετε και παρόλο που θα λάβετε υπόψη τις ανάγκες των άλλων, θυμηθείτε να συμπεριλάβετε στις σκέψεις σας και τις δικές σας επιθυμίες, Ζυγοί. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και αυτή είναι η τέλεια στιγμή για γίνετε συγκεκριμένοι σχετικά όσα θέλετε. Κρατήστε ημερολόγιο γράφοντας όλα όσα θέλετε να πετύχετε και να επανέρχεστε συχνά σε αυτή τη λίστα επιθυμιών και στόχων προκειμένου να μείνετε προσηλωμένοι.

Σκορπιός

Φυλάξτε τα νώτα σας, Σκορπιοί. Δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις. Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό, τον ηλιακό σας οίκο των κρυμμένων εχθρών. Αυτή είναι μια στιγμή για να παρατηρήσετε πραγματικά τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Είστε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί αυτή την περίοδο και τίποτα δεν μπορεί να σας ξεφύγει εκτός αν του το επιτρέψετε.

Τοξότης

Είναι ωραίο να συνεργάζεστε με τους άλλους και να τα πηγαίνετε καλά προκειμένου να πετύχετε έναν κοινό στόχο. Tώρα είναι η ώρα να προσπαθήσετε για ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στη δουλειά. Ίσως μπορέσετε έτσι να αποσυμφορήσετε την παρατεταμένη τοξική ενέργεια που δημιουργήθηκε από το αγχωτικό τέλος του 2023. Γίνε ο ειρηνοποιός, Τοξότη. Μπορείς να το κάνεις.

Αιγόκερως

Αυτή θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για εσάς, Αιγόκεροι. Τώρα που η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, τον ηλιακό οίκο της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης, είναι η ώρα σας να λάμψετε. Αφήστε πίσω σας τις αποτυχίες και ό,τι σας στεναχώρησε. Μπορείτε να αναζητήσετε μια νέα δουλειά, να επαναπροσδιορίσετε την εικόνα σας και να ακούσετε θετικά σχόλια από άλλους.

Υδροχόος

Κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος αν έχετε σωστή νοοτροπία. Στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να επιστρέψετε στις σπουδές ή να μάθετε κάτι καινούριο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε. Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό, τον ηλιακό σας οίκο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της φιλοσοφίας. Το πώς σκέφτεστε για τον εαυτό σας μπορεί να καθορίσει την προοπτική και το μέλλον σας.

Ιχθύες

Ζητήστε από το σύμπαν αυτό που θέλετε και περιμένετε να το λάβετε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και επηρεάζει τα οικονομικά σας. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για εσάς, Ιχθύες, γι’ αυτό πιστέψτε στη δύναμη της επιθυμίας και της αφθονίας. Θυμηθείτε: έλκουμε αυτά που σκεφτόμαστε. Επομένως σκεφτείτε θετικά!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ