Τα ζώδια σήμερα, 13 Απριλίου: Κριοί, το σπίτι είναι το καταφύγιο σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 4 ζώδια που βιώνουν μια βαθιά μεταμόρφωση μετά την έκλειψη

Κριός

Το σπίτι είναι το καταφύγιο από όλες τις καταιγίδες. Ο κόσμος μπορεί να μοιάζει με ένα ταραχώδες μέρος μερικές φορές, και αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μπορούσατε να μείνετε στο σπίτι για μία μικρή ανάπαυλα από τη δουλειά, τις έντονες συναντήσεις και τους εκνευριστικούς ανθρώπους.

Σήμερα, γιατί να μην αφήσετε τις συζητήσεις για τη δουλειά σας έξω από την πόρτα του σπιτιού; Επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ευτυχισμένοι. Τι συμβαίνει όταν είσαι ευτυχισμένος, Κριέ; Ο κόσμος γύρω σου μπαίνει στη θέση του.

5 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή

Η οικογένειά σου βλέπει την άνεση στο πνεύμα σου. Τους αρέσει να βρίσκονται κοντά σου και όλα φαίνονται μια χαρά στον κόσμο. Με τη Σελήνη να εισέρχεται σήμερα στον Καρκίνο, επιδιώξτε να νιώθετε όλο και πιο άνετα με τον εαυτό σας.

Μαγειρέψτε, ψήστε και κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Απολαύστε μια βόλτα με το ποδήλατο στην παραλία ή κολυμπήστε στο γυμναστήριο ή στην πισίνα της λέσχης. Φορέστε τα άνετα ρούχα σας και αφήστε τη ζωή να σας προσπεράσει για λίγο.

Τα 3 ζώδια που η ζωή τους βελτιώνεται δραστικά με τον Ερμή στον Κριό

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη στη διαίσθησή μας συχνά μας σώζει από την καταστροφή. Είχατε ποτέ αισθανθεί κάπως περίεργα και αντί να ακούσετε το ένστικτό σας, επιτρέψατε σε άλλους να σας μεταπείσουν; Επιλέξατε να αγνοήσετε τη διαίσθησή σας.

Η σημερινή ημέρα έχει σκοπό να σας διδάξει να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας, γεγονός που ενισχύει τη νοημοσύνη σας και την ικανότητά σας να βλέπετε πέρα από το πέπλο. Αντιλαμβάνεστε τι εμπλέκεται στο μυαλό των άλλων. Μπορείτε να αισθανθείτε την ένταση και την ευκαιρία όταν υπάρχει.

Αυτή είναι μια μέρα για να συντονιστείτε πραγματικά με την εσωτερική σας φωνή και να την ακούσετε όταν σας μιλάει. Αποφύγετε το φαγητό απ’ έξω και τα πράγματα που θα μειώσουν την αίσθηση της ευεξίας σας. Στοχεύστε σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καθαρό αέρα και ποιοτικό ύπνο. Γράψτε τις ιδέες και να όνειρα σας.

Δίδυμοι

Είναι πολύ καλό να έχεις χρήματα, αλλά είναι τα χρήματα πραγματικά ο στόχος; Αυτό που επιθυμείτε είναι η απόλαυση αυτών που έχετε. Θέλετε να ξοδεύετε το χρόνο σας σε πράγματα που σας φέρνουν ευτυχία, σας κερδίζουν χρόνο και φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων σας.

Έτσι, σήμερα, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον ηλιακό σας οίκο του προσωπικού σας πλούτου, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις οικονομικές σας προοπτικές. Θέλετε να ξεκινήσετε μια παράλληλη δουλειά; Δεν είναι κακό να κάνετε ένα μικρό πράγμα μόνο για τον εαυτό σας.

Μπορεί να σας αρέσει να έχετε ένα μικρό κατάστημα με χειροποίητα αντικείμενα στο διαδίκτυο ή να ανοίξετε μια επιχείρηση θυγατρικών με ένα ιστολόγιο και να κάνετε κριτικές για ρούχα ή μακιγιάζ.

Εργαστείτε για να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό στο εμπόριο και να κάνετε μία δεύτερη εργασία τα απογεύματα. Σκεφτείτε κάτι που σας αρέσει και κυνηγήστε τα όνειρά σας.

Καρκίνος

Αυτό που κάνετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο είναι να φροντίζετε τους άλλους. Προσφέρετε τον εαυτό σας και συχνά βάζετε τους ανθρώπους που φροντίζετε ως προτεραιότητα και αφήνετε στην άκρη τις δικές σας ανάγκες. Έτσι, όταν η Σελήνη εισέρχεται στον ζώδιο σας και τον ηλιακό οίκο που αφορά τον εαυτό σας, μπορεί να παρατηρήσετε ότι αυτό δεν είναι πάντα η πιο σοφή απόφαση.

Είναι μια καλή μέρα για να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητες της ζωής σας. Θέλετε να έχετε ισορροπία σε όλα τα πράγματα, που σημαίνει να φροντίζετε τον εαυτό σας και να είστε εκεί για τους άλλους.

Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας όταν προσφέρεστε εθελοντικά για πράγματα. Το νιώθετε σαν αγγαρεία ή σαν χαρά; Είστε αγανακτισμένοι ή ικανοποιημένοι; Αυτές οι απαντήσεις μπορεί να είναι η λύση που θα σας βοηθήσουν να θεραπευτείτε.

Λέων

Είσαι πνευματικό άτομο, Λέων, και όταν βρίσκεσαι σε συντονισμό με την καρδιά σου, είναι κάτι πολύ όμορφο. Φυσικά όταν είσαι πνευματικό άτομο δεν σημαίνει ότι κρύβεσαι σε μια γωνιά για να προσευχηθείς και να διαβάσεις ένα ιερό βιβλίο. Σημαίνει να χρησιμοποιείς την καρδιά σου για να αναλάβεις δράση και να κάνεις τον κόσμο καλύτερο.

Όταν η σημερινή Σελήνη μετατοπίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, εισέρχεστε στον κόσμο της φροντίδας για τους άλλους και της εργασίας που εξυπηρετεί το γενικότερο καλό. Αυτό που μαθαίνετε να εκτιμάτε όταν η Σελήνη βρίσκεται στα βάθη αυτού του υδάτινου ζωδίου είναι να βοηθάτε και να μοιράζεστε τη ζωή σας με τους άλλους.

Παρθένος

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα παιδί να παίζει; Είναι πανέμορφα ανθρωπάκια που παρασύρονται από τη στιγμή. Συγχωρούν, είναι ευγενικά και πάντα αισιόδοξα, ό,τι κι αν συμβεί.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον ηλιακό σας οίκο της δικτύωσης, των φίλων και των ανθρώπων που απολαμβάνετε να βρίσκεστε κοντά τους.

Θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να συνδεθείτε με το παιδί που κρύβετε μέσα σας και να νιώσετε τη χαρά της στιγμής. Σήμερα, σβήστε τους φόβους που έχετε για το ότι δεν είστε αρκετοί. Κάντε κάτι διασκεδαστικό ή κάποια χειροτεχνία. Παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με έναν φίλο ή παρακολουθήστε μια ταινία. Ζωγραφίστε ή κάντε ένα πικνίκ και βγάλτε φωτογραφίες με λουλούδια.

Ζυγός

Αυτή η χαρά της τηλεργασίας. Ενδέχεται να μην μπορείτε να εργάζεστε από το σπίτι, αλλά μπορεί να εύχεστε να μπορούσατε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να είναι κάτι που θα κάνετε στο μέλλον. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας, και αυτό φέρνει τα εξής στοιχεία: εσάς στο σπίτι, να κάνετε κάτι που αγαπάτε για χρήματα.

Η εξ αποστάσεως εργασία δεν είναι μια τάση. Είναι μια πολιτισμική αλλαγή, που δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να σχεδιάσουν την επαγγελματική τους ζωή με πρόθεση. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι η «πρόθεση». Μπορείτε να είστε προσηλωμένοι στις επιλογές σας και να ξεκινήσετε το ταξίδι προς την ελευθερία με ένα μικρό βήμα τη φορά.

Σκορπιός

Ποιο είναι το πνευματικό σας ταξίδι; Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με μερικά πράγματα που σας έχουν μπερδέψει σε σχέση με την πίστη σας. Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί ο Θεός παρέμεινε σιωπηλός στον πόνο των ανθρώπων, ή ίσως βρήκατε διασκεδαστικά τα αστεία για το τέλος του κόσμου.

Ωστόσο σας έφεραν στο νου την ιδέα της πίστης. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον ηλιακό σας οίκο της φιλοσοφίας, συμπεριλαμβανομένης της θρησκείας. Σκεφτείτε σήμερα τις ομοιότητες στις διάφορες θρησκείες και αναλογιστείτε τι σημαίνει αυτό για εσάς και τις αμερόληπτες επιλογές και αποφάσεις σας.

Τοξότης

Όταν σκέφτεστε τους κοινούς πόρους, σκέφτεστε μόνο τα κοινά χρήματα ή τα κοινά πράγματα; Οι εμπειρίες της ζωής σας είναι ένας «πόρος» που μπορείτε να μοιραστείτε, επειδή σας παρέχουν τεράστια σοφία και γνώσεις.

Σήμερα, η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, τον ηλιακό σας οίκο του μοιράσματος και αυτή η ενεργειακή μετατόπιση προάγει την ικανότητά σας να είστε ανοιχτοί και εκφραστικοί χωρίς φόβο.

Μπορείτε να μοιραστείτε μια μεταμορφωτική ιστορία ή εμπειρία στο διαδίκτυο. Ίσως προτιμήσετε να το κάνετε αυτό τετ-α-τετ με έναν φίλο ή συνάδελφο. Αυτή η μέρα μπορεί να σας φέρει τεράστια επιρροή και δύναμη για να ανοίξετε το μυαλό των άλλων όταν μιλάτε για όσα έχετε μάθει και πώς σας άλλαξαν.

Αιγόκερως

Ο έρωτας αλλάζει τους κανόνες μερικές φορές, και όταν είστε σε μια σχέση, θέλετε να ξέρετε ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται άνετα με τις επιλογές που κάνετε. Κατά τη διάρκεια της εισόδου της Σελήνης στον Καρκίνο, είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

Επιθυμείτε την αποδοχή του στις αποφάσεις που θέλετε ή πρέπει να πάρετε. Στόχος σας είναι να είστε ομάδα. Μπορεί να αρχίσετε να δέχεστε τις συμβουλή και την γνώμη του λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Ίσως διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κατανοήσετε την άποψή τους και να συμβιβαστείτε χωρίς αισθήματα δυσαρέσκειας. Είστε ομαδικός παίκτης.

Υδροχόος

Αυτό που επιλέγετε να κάνετε κάθε μέρα μπορεί να σας φτιάξει ή να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Έχετε μια καταπληκτική ιδέα και ξέρετε πώς να την υλοποιήσετε. Ωστόσο, οι καθημερινές σας συνήθειες θα μπορούσαν να σαμποτάρουν την επιτυχία σας πριν καν ξεκινήσετε.

Η επανεξέταση της ρουτίνας σας όσο η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο είναι ιδανική για τους στόχους σας. Μπορείτε να χαρτογραφήσετε τα πράγματα που κάνετε κάθε μέρα και αποτελούν εμπόδια και να γράψετε πώς σκοπεύετε να τα μειώσετε. Μόλις δείτε τη μεγάλη εικόνα των στόχων σας, θα σας είναι πιο εύκολο να έχετε αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.

Ιχθύες

Βυθιστείτε στις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σας, γιατί σας βοηθούν να καταλάβετε τι πρέπει να πείτε ναι και τι να αποφύγετε. Η χαρά είναι ο απόλυτος στόχος στη ζωή. Σας επιτρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι, γιατί όταν βρίσκεστε σε ένα χώρο απόλυτης χαράς, είστε ελεύθεροι.

Η σημερινή Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα της δημιουργικότητάς σας. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας ενθαρρύνει να συμμετέχετε σε χαρούμενα πράγματα όπως η τέχνη, η μουσική, και το παιχνίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ