Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια σοβαρή συζήτηση τις επόμενες εβδομάδες

Εάν σκεφτόσασταν να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, οι επόμενες λίγες εβδομάδες μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία! Τουλάχιστον για ορισμένα ζώδια!

Τα 4 ζώδια που θα έχουν απροσδόκητα έσοδα μέχρι το τέλος Μαΐου

Στις 15 Μαΐου, ο Ερμής, ο πλανήτης της διανόησης και της επικοινωνίας, μετακινείται στο ρεαλιστικό ζώδιο της γης, τον Ταύρο. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που συνδέεται κυρίως με την ασφάλεια, την ομορφιά και τις υλικές αξίες, και προτιμά μια μετρημένη και προσγειωμένη προσέγγιση στη ζωή. Εστιάζουμε σε παρόμοια θέματα στις συνομιλίες μας, όταν ο Ερμής μπαίνει σε αυτό το ζώδιο.

Ο Ερμής είναι ο πιο γρήγορα κινούμενος πλανήτης, πράγμα που σημαίνει ότι θα παραμείνει στον Ταύρο μόνο για περίπου τρεις εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορούσε να υπάρξει μια ιδανική ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις για ορισμένα ζώδια.

Τα 4 ζώδια που θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία σε μία διαλυμένη σχέση μέχρι το τέλος Μαΐου

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια σοβαρή συζήτηση τις επόμενες εβδομάδες

  • Ταύρος
  • Λέων
  • Σκορπιός
  • Υδροχόος

Ταύρος

Ταύρε, ήρθε η ώρα να μιλήσετε για το ποιοι είστε. Ο Ερμής διέρχεται από τον 1ο οίκο σας του Εαυτού και της Ταυτότητας, γεγονός που μπορεί να σας ωθήσει σε συζητήσεις γύρω από τις πεποιθήσεις ή τις έντονες απόψεις σας. Εάν αυτό που είστε ή αυτό που γίνεστε είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι, μπορεί επίσης να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε συζητήσεις σχετικά με τις αλλαγές που έχετε υποστεί και γιατί σας αφορούν.

Τα καλά νέα είναι ότι θα επικοινωνήσετε αυτές τις σκέψεις με ακρίβεια και ευκολία, και ανάλογα με την ημέρα, μπορεί να νιώσετε ότι έχετε υποστήριξη των άλλων. Ωστόσο, θα μπορούσατε να νιώσετε την ανάγκη να αποδείξετε κάτι για τον εαυτό σας. Προσοχή, τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν εάν αρχίσετε να κυριαρχείτε στις συζητήσεις για να περάσετε το μήνυμά σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας για να δημιουργήσετε παραγωγικούς διαλόγους και να γνωρίζετε ότι ακόμα κι αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν ή να σας αποδεχτούν, μπορείτε να νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, παρ’ όλα αυτά.

Λέων

Λέοντες, ίσως ήρθε η ώρα να ζητήσετε εκείνη την αύξηση ή την προαγωγή που σκεφτόσασταν. Καθώς ο Ερμής διέρχεται από τον 10ο οίκο σας της Καριέρας και της Δημόσιας Εικόνας, αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σας για να συντάξετε μια πρόταση προς τους εργοδότες σας ή να υποβάλετε αίτηση για άλλους ρόλους για τους οποίους έχετε εργάζεστε. Όταν ο Ερμής και ο Δίας σχηματίσουν σύνοδο (κάτι που θα συμβεί περίπου στις 4 Ιουνίου), ίσως διαπιστώσετε ότι αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε συζητήσεις σχετικά με αυξήσεις μισθού ή καλύτερες θέσεις με υψηλότερες αποδοχές.

Γενικά, οι επόμενες εβδομάδες μπορεί επίσης να λειτουργήσουν καλά για εσάς ώστε να επικοινωνήσετε με αυτοπεποίθηση σχετικά με τα καθήκοντα και τα project σας στους προϊσταμένους σας, και αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει υπέρ σας για να βάλετε το όνομά σας στο τραπέζι για καλύτερες θέσεις στο μέλλον. Αξίζει τον κόπο να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περίοδο για να προετοιμαστείτε για σημαντικές συζητήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να κάνετε μια πιο εκτεταμένη συζήτηση γύρω από τις σχέσεις σας. Με τον Ερμή να διέρχεται από τον 7ο οίκο των Συνεργασιών, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να βελτιώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας ή να τις οδηγήσετε στο επόμενο φυσικό βήμα. Εάν έχετε ανησυχίες σχετικά με τις σχέσεις σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αντιμετωπίσετε και να βγάλετε τα πράγματα στην επιφάνεια για να τα επεξεργαστείτε. Αν θέλετε να αλλάξετε τη φύση κάποιων σχέσεων που έχετε, αξίζει να τις αναδείξετε για να δείτε αν το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Αυτό μπορεί επίσης να ισχύει για φιλίες ή συνεργάτες, καθώς μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε πει τη γνώμη σας ή δεν έχετε επικοινωνήσει με τον τρόπο που θα θέλατε. Ενώ αυτές οι συζητήσεις μπορεί να είναι δύσκολες ή ακόμα και άβολες, θα έχετε μια πιο δυνατή ικανότητα να πείτε ό,τι πρέπει να ειπωθεί και να το υποστηρίξετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία τις επόμενες εβδομάδες.

Υδροχόος

Υδροχόε, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μια μεγαλύτερη συζήτηση για το παρελθόν σας, ειδικά όσον αφορά την παιδική σας ηλικία. Καθώς ο Ερμής διατρέχει τον 4ο οίκο σας του Σπιτιού και των Ριζών, θα νιώσετε να σας ελκύουν πιο πολύ θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις σχετικά με τις αξίες ή τους κανόνες στο σπίτι εάν συγκατοικείτε με άλλους. Ωστόσο, είναι πιθανό να παίζουν επίσης ρόλο και οι συζητήσεις γύρω από το οικογενειακό σας ιστορικό και την παιδική σας ηλικία, στις οποίες αξίζει να συμμετάσχετε. Μερικές φορές, υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε και έχουν διαμορφώσει το ποιοι είμαστε ή συμπεριφορές που μας έχουν επηρεάσει στην ενηλικίωση. Είναι εύκολο να βάζουμε αυτά τα πράγματα κάτω από το χαλί, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η θεραπεία. Αυτές μπορεί να είναι ευαίσθητες και δύσκολες συζητήσεις, ωστόσο με τον Ερμή σε αυτόν τον τομέα της ζωής, πιθανότατα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με σαφήνεια και ηρεμία αυτό το πρόβλημα που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε. Ενώ δεν μπορείτε να ελέγξετε τις απαντήσεις των άλλων, το να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε είναι σημαντικό, οπότε χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο με σύνεση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ