Τα 4 ζώδια που θα έχουν απροσδόκητα έσοδα μέχρι το τέλος Μαΐου

Ο Μάιος αναμένεται να είναι ένας μήνας που θα ευνοήσει στα οικονομικά μερικά ζώδια.

Τα 4 ζώδια που θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία σε μία διαλυμένη σχέση μέχρι το τέλος Μαΐου

Ενώ συζητάμε συχνά για την προσωπικότητα και τον έρωτα όταν μιλάμε για ζώδια, η αστρολογία μπορεί επίσης να μας δώσει πληροφορίες για την οικονομική μας κατάσταση. Κάθε οίκος στην αστρολογία συνδέεται με συγκεκριμένα θέματα, και μερικοί οίκοι αναφέρονται ως οι «οίκοι των χρημάτων» καθώς μπορούν να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν τον τρόπο που συγκεντρώνουμε και ξοδεύουμε τα χρήματά μας – ειδικά αν έχουμε ήδη ευνοϊκές τοποθετήσεις στον γενέθλιο χάρτη μας σε αυτούς τους οίκους.

Υπάρχει άφθονη και δυναμική ενέργεια για τον μήνα Μάιο, καθώς η περίοδος του Ταύρου συνεχίζεται για το μεγαλύτερο διάστημα αυτού του χρονικού διαστήματος. Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Δίας θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στον Ταύρο τις επόμενες εβδομάδες, παρέχοντας πολλές ευκαιρίες για συνδέσεις, αφθονία και οικονομική ανάπτυξη. Η 18η Μαΐου είναι μια ημερομηνία που πρέπει να επιδείξουμε προσοχή, καθώς εκείνη την ημέρα συμβαίνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, παρέχοντας μια πιο ισχυρή ώθηση στους στους συσχετισμούς του Δία με την αφθονία και τον πλούτο.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν επαγγελματική επιτυχία τον Ιούνιο – Έρχονται προαγωγές και αυξήσεις

Ενώ η τύχη μπορεί να χτυπήσει την πόρτα οποιουδήποτε, μερικά ζώδια ευθυγραμμίζονται τον Μάιο για να λάβουν απροσδόκητο πλούτο. Ρίξτε μια ματιά για να δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς:

Τα 4 ζώδια που θα έχουν απροσδόκητα έσοδα μέχρι το τέλος Μαΐου

  • Κριός
  • Καρκίνος
  • Ζυγός
  • Αιγόκερως

Κριός

Αυτό είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός μήνας για εσάς στον οικονομικό τομέα, Κριέ. Ο Ταύρος κυβερνά τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος και των αξιών, καθιστώντας τον Μάιο μια περίοδο που η προσοχή βρίσκεται στα χρήματά σας και τον προϋπολογισμό σας. Με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Δία να διαπερνούν όλοι αυτόν τον οίκο, υπάρχουν ευκαιρίες να έχετε νέα έσοδα και να τροποποιήσετε τον προϋπολογισμό σας. Όταν συμβεί η «σύνοδος Ήλιου-Δία» στις 18 Μαΐου, να είστε σε εγρήγορση για μια μεγάλη θετική αλλαγή στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να επιλέξετε αυτή τη στιγμή να αρπάξετε μια ευκαιρία που θα σας φέρει περισσότερα χρήματα. Με τον Δία να εμπλέκεται, φροντίστε να είστε εξίσου αφοσιωμένοι στην αποταμίευση και τις επενδύσεις, καθώς εξίσου εύκολα θα μπορούσατε να σπαταλήσετε τα χρήματά σας αν δεν είστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Καρκίνε, υπάρχουν ισχυρές οικονομικές δυνατότητες για εσάς αυτόν τον μήνα, αλλά μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε γι’ αυτές. Ο Ταύρος κυβερνά τον 11ο οίκο σας της φιλίας και των διασυνδέσεων, αλλά είναι επίσης ο τομέας όπου γεννιούνται και καρποφορούν τα όνειρα και οι στόχοι μας για το μέλλον. Ο 11ος οίκος ονομάζεται μερικές φορές ο «Οίκος των Αμοιβών» λόγω της πιθανότητας να έρθουν χρήματα ή οικονομική στήριξη. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο εάν έχετε καταβάλλει προσπάθεια και έχετε επιδείξει αποφασιστικότητα για τα όνειρα και τους στόχους σας. Αν κάθεστε απλά περιμένοντας να σας πέσουν χρήματα από τον ουρανό, θα περιμένετε για πολύ. Η σύνοδος στις 18 Μαΐου μπορεί να πυροδοτήσει ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα, οπότε να είστε προσεκτικοί εκείνο το διάστημα.

Ζυγός

Με την περίοδο του Ταύρου να βρίσκεται σε εξέλιξη, πιθανότατα να έχετε νιώσει μια κάποια βαρύτητα, Ζυγέ. Ενώ ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που επίσης κυβερνάται από την Αφροδίτη όπως και εσείς, είναι επίσης το ζώδιο που κυβερνά τον 8ο οίκο σας της οικειότητας και των κοινών πόρων. Ο 8ος οίκος δεν είναι πάντα ξεκάθαρος όσον αφορά τα οικονομικά, κυρίως επειδή αυτός ο οίκος ασχολείται με χρήματα που ανήκουν σε άλλους ανθρώπους. Είναι πιθανό ο σύντροφος σας ή ο συνεργάτης/συνέταιρός σας να αποκτήσει απροσδόκητα χρήματα, ή θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από μια κληρονομιά που δεν γνωρίζατε προηγουμένως. Ωστόσο, δεν υπάρχει πολύς έλεγχος στον τρόπο που συμβαίνει όλο αυτό, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την αποδοχή μεγάλων χρηματικών ποσών εάν δεν γνωρίζετε ποιες υποχρεώσεις τα συνοδεύουν.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, μάλλον το σχεδιάζατε αυτό εδώ και καιρό, και αυτά τα οικονομικά σας σχέδια ενδέχεται να αποδώσουν καρπούς αυτόν τον μήνα. Ο Ταύρος κυβερνά τον 5ο οίκο σας της δημιουργικότητας και της απόλαυσης και συνδέεται στενά με την επιτυχία και τη φήμη. Ενώ ο Ταύρος δεν είναι το ζώδιο που αναζητά περισσότερο την προσοχή, φημίζεται ότι είναι προσγειωμένοι στη γη, για την προσήλωση και την ικανότητά τους να καταρτίζουν μακροπρόθεσμα σχέδια. Οι σπόροι που έχετε φυτέψει όσον αφορά τα οικονομικά σας ή την επιτυχία σας, ιδιαίτερα σε δημιουργικές μορφές, θα εμφανιστούν απροσδόκητα αυτές τις λίγες εβδομάδες. Να είστε σε εγρήγορση για πιο ξεκάθαρα σημάδια κατά τη διάρκεια της συνόδου Ήλιου-Δία στις 18 Μαΐου. Ενώ μπορεί να μην γνωρίζετε πλήρως πώς θα εκδηλωθούν αυτά τα πράγματα, να ξέρετε ότι είστε στον σωστό δρόμο.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ