Τα 4 ζώδια που πρέπει να ετοιμαστούν για μια αλλαγή ζωής – «Πλησιάζει γρήγορα»

Αυτά τα 4 ζώδια σύντομα θα βιώσουν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Είτε πρόκειται για αλλαγή σπιτιού ή συντρόφου ή μια απόφαση που θα φέρει μεγάλες τροποποιήσεις στην καθημερινότητά σας, το σίγουρο είναι ένα, πρέπει να προετοιμαστείτε γιατί ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα.

Τα 3 ζώδια που νιώθουν ότι έπιασαν πάτο τον Ιούνιο

Τα 4 ζώδια που πρέπει να ετοιμαστούν για μια αλλαγή ζωής

  1. Δίδυμοι
  2. Καρκίνος
  3. Τοξότης
  4. Αιγόκερως

Δίδυμοι

Εάν πρόκειται να επενδύσετε πλήρως σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα πρέπει να εγκαταλείψετε μικρότερες δεσμεύσεις που σας καταλαμβάνουν χρόνο και ενέργεια. Ίσως ήρθε η ώρα να διαγράψετε τις εφαρμογές γνωριμιών και να δώσετε στην τελευταία σας σχέση μια δίκαιη ευκαιρία να ανθίσει. Ίσως πρέπει να περιορίσετε το scrolling της καταστροφής για να πετύχετε τα βιβλία για να κάνετε αυτή την προαγωγή ή την αλλαγή καριέρας πραγματικότητα.

Ίσως πρέπει να βάλετε σε αναμονή αυτή την τριμηνιαία ανανέωση της γκαρνταρόμπας για να χρηματοδοτήσετε το σόλο ταξίδι σας. Ό,τι κι αν είναι, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο αυτής της απόφασης και οι προτεραιότητές σας θα είναι τόσο ξεκάθαρες για εσάς που η επιλογή θα είναι απλή. Δεν θα νιώθετε ότι εγκαταλείπετε τίποτα, απλώς έχετε ένα λιγότερο πράγμα στο πιάτο σας για να ανησυχείτε, αφήνοντας μπροστά σας μόνο τα πράγματα για τα οποία είστε πιο παθιασμένοι. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε τη ζωή που έχετε χτίσει. Η αναζήτηση, η μάθηση και ο πειραματισμός που χρειάστηκε για να αναζητήσετε τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά και σκοπό.

Καρκίνος

Πρόκειται να ανανεώσεις τη ρουτίνα σου, Καρκίνε. Οι συνήθειες στις οποίες έχετε πέσει έχουν να κάνουν με την ευκολία, το να περάσετε απλά την πολυάσχολη μέρα σας από τη μια δέσμευση στην άλλη, αλλά ένα κρίσιμο πράγμα φαίνεται να λείπει: ο χρόνος για εσάς. Θα επιστρέψετε στον πίνακα σχεδίασης και θα ανακαλύψετε τις στιγμές της καθημερινής σας ζωής που μπορείτε να κάνετε ένεση με πράγματα που σας κάνουν να χαμογελάτε και να νιώθετε ζωντανοί. Μπορεί να πάτε για ύπνο λίγο νωρίτερα, ώστε να μπορείτε να ξυπνήσετε και να κάνετε μια σύντομη ρουτίνα διατάσεων πριν από τη δουλειά. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό το φλιτζάνι καφέ το πρωί, να απολαμβάνετε να διαλέγετε ένα ρούχο για την ημέρα αντί να ρίξετε πάνω σας το πρώτο καθαρό πράγμα που θα βρείτε, να ακούσετε αυτό το podcast ειδήσεων ή να αποκλείσετε ένα κεφάλαιο αυτού του βιβλίου που χρειάζεται για πάντα να τελειώσει. Όποια κι αν είναι αυτά τα μικρά κομμάτια που χρειάζεστε για να αρχίσετε να χωράτε στη ζωή σας, όταν βρουν τις γωνίες και τις γωνίες όπου ανήκουν, η μεγάλη εικόνα θα αρχίσει να μοιάζει με ένα μωσαϊκό που αντικατοπτρίζει καλύτερα ποιος είστε και τι θέλετε. Έχετε κάνει τόσο καλή δουλειά στο να εμφανίζεστε για τις ευθύνες σας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να εμφανίζεστε για τον εαυτό σας εξίσου τακτικά.

Τοξότης

Θα αφιερώσεις λίγο χρόνο για παύση, Τοξότη. Απορροφάτε ένα τεράστιο ποσό ερεθισμάτων σε καθημερινή βάση και οι σκέψεις σας θα μπορούσαν να πληκτρολογήσουν έναν απεχθή αριθμό λέξεων ανά λεπτό. Είναι σημαντικό σε όλη τη φασαρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τα επεξεργαστείτε όλα. Για να απομακρυνθείτε από τη δουλειά, από τους φίλους και την οικογένεια, από τον σύντροφό σας για να εστιάσετε απλώς τον εαυτό σας.

Έχετε την τάση να ταλαντεύεστε από το ένα άκρο στο άλλο, την ανόθευτη εξωστρέφεια στη μοναστική εσωστρέφεια. Αντί να πολεμάς αυτό το ένστικτο, μάθε να το αγκαλιάζεις. Η ισορροπία για εσάς δεν έχει να κάνει με το πόσο καιρό μπορείτε να διατηρήσετε τη μέση λύση, αλλά το πόσο σταθερή είναι η ορμή του μπρος-πίσω σας. Δεν θέλετε να κολλήσετε πολύ σε καμία από τις δύο άκρες, επειδή προσπαθείτε να διορθώσετε την πορεία σας. Απλώς ακολουθήστε τον εσωτερικό σας ρυθμό και αρχίστε να βλέπετε πόσο αξιόπιστος είναι, όπως η αναπνοή ή ο καρδιακός σας παλμός. Υπάρχει μια συμβίωση στον τρόπο λειτουργίας σας. Αυτές οι παύσεις σας βοηθούν να καταγράψετε όλες τις πληροφορίες και τα συναισθήματα που συλλέγετε στη ζωή σας, ώστε να έχετε ένα καθαρό, καθαρό μυαλό όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε εκεί έξω. Όταν είσαι πιο ενεργός στον κόσμο, μαζεύεις τροφή για αυτή τη φαντασία σου, ικανοποιώντας αυτή την όρεξη για γνώση. Μόλις αρχίσετε να αναγνωρίζετε αυτό το μοτίβο, θα αγκαλιάσετε τις ήσυχες στιγμές όπως είναι απαραίτητο αντί να τις φοβάστε.

Αιγόκερως

Η ζωή σου πρόκειται να αλλάξει, Αιγόκερε, γιατί πρόκειται να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μέσα σου. Ό,τι κι αν φοβηθήκατε να δηλώσετε ως γεγονός, να ζητήσετε από τον κόσμο, να παραπονεθείτε, τελικά θα διατυπωθεί και θα βγει από το στόμα σας. Αυτή η οντότητα, είτε είναι μια επιθυμία, μια ταυτότητα ή μια ευκαιρία που θέλετε να επιδιώξετε, έχει μαριναριστεί μέσα σας για αρκετό καιρό. Κέρδισες ό,τι μπορείς μέσω της οπτικοποίησης και του μηρυκασμού και ήρθε η ώρα να μιλήσεις. Να εξωτερικεύεις το μέγεθος που μεγαλώνει μέσα σου. Είσαι αρκετά δυνατός τώρα για να διαχειριστείς την αντίδραση όλων στις ειδήσεις, καλές ή κακές. Η αυτοπεποίθησή σας πηγάζει από μέσα τώρα και είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει μέχρι τώρα. Το να μιλήσετε θα σας επιτρέψει να ρίξετε επιτέλους τον φόβο να μην αφήσετε ποτέ αυτό το κομμάτι σας να καρποφορήσει. Οποιαδήποτε βραχυπρόθεσμη αποτυχία συναντήσετε θα είναι μόνο μια πρόσκληση για να προσπαθήσετε ξανά. Εφαρμογή των μαθημάτων σε μια συνεχή επιδίωξη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ