Τα 4 πιο απαιτητικά ζώδια

Αυτά είναι τα 4 ζώδια με τις περισσότερες απαιτήσεις. Εσείς ή ο σύντροφός σας δίνετε προτεραιότητα σε έναν πολυτελή τρόπο ζωής και θέλετε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής; Είναι οι συναισθηματικές και υλιστικές προσδοκίες σας υψηλότερες από το μέσο όρο; Έχετε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις στον εργασιακό σας τομέα;

Λέων

Ο Λέων είναι το πιο απαιτητικό ζώδιο. Αγαπά πάντα να κάνει κουμάντο και να τυγχάνει της προσοχής και του σεβασμού. Είναι ο βασιλιάς στη σχέση και απαιτεί βασιλική μεταχείριση από τους συντρόφους του. Απολαμβάνουν τον υπερβολικό τρόπο ζωής και είναι αρκετά fashionistas, επομένως αυτό τους κάνει να έχουν τις περισσότερες απαιτήσεις στον ζωδιακό κύκλο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ονειροπόλοι. Αλλά έχουν πολύ υψηλή… συντήρηση. Είναι πολύ ενεργητικοί και ονειρεύονται μεγάλα πράγματα, επίσης δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο. Το στοιχείο της Φωτιάς αντιπροσωπεύει την εσωτερική δύναμη. Ο πλανήτης Δίας τους κάνει σοφούς και μοναδικούς. Είναι ισχυρογνώμονες, τους αρέσει να ηγούνται και είναι πολύ φιλόδοξοι. Έχουν πάντα δική τους γνώμη και δεν θα κάνουν ποτέ συμβιβασμούς στην ποιότητα και στα θέλω τους.

Κριός

Καθώς είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η ενέργειά τους είναι πολύ δυνατή και το στοιχείο της φωτιάς τους κάνει να “βγάζουν νύχια” όταν δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις τους. Ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Άρης που αντιπροσωπεύει και πάλι την επιθετικότητα. Οι Κριοί είναι πολύ καλοί ηγέτες και δυνατά μυαλά. Θέλουν πάντα να ξεπερνούν το πλήθος. Αυτό τους κάνει ένα από τα πιο απαιτητικά ζώδια.

Σκορπιός

Η φύση του Σκορπιού είναι η ζήλια και η κτητικότητα. Το εφαρμόζει και στις ερωτικές σχέσεις ή για οποιονδήποτε ανταγωνισμό σε φιλικό ή εργασιακό τομέα. Κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Άρης και στοιχείο του είναι το νερό, αυτό οδηγεί σε “θερμές” αντιδράσεις, επομένως μπορεί να είναι πολύ επιβαρυντικό για τους συντρόφους τους να ανταποκριθούν στις συναισθηματικές, φυσικές και υλικές απαιτήσεις τους. Είναι επίσης πολύ έξυπνοι και μπορούν να εκδικηθούν όταν αισθάνονται ότι δεν τους φέρθηκαν σωστά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ