Εκπληκτική συνταγή για λαζάνια με ραγού αρνιού

Ο Paul Ainsworth παρουσιάζει μια εκπληκτική συνταγή για λαζάνια με αρνί, φτιαγμένα με έναν πλούσιο ραγού αρνιού από ψητό, αρνίσιο ώμο για ένα πλούσιο, γεμάτο γεύση τελικό αποτέλεσμα.

Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να αλατίσετε τον αρνίσιο ώμο πριν το μαγείρεμα και να τον κάνετε κονφί σε χαμηλή φωτιά για πολλές ώρες, για ένα εξαιρετικά πλούσιο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, αυτό το πιάτο από μόνο του αποτελεί γαστρονομία επόμενης κλάσης – ιδανικό για μια εορταστική περίσταση.

Υλικά

Εκτέλεση

Για το ραγού

Ανακατέψτε τα υπόλοιπα ντοματίνια, το φύκι και τον τραβηγμένο ώμο αρνιού. Σιγοβράστε για 20 λεπτά ακόμα, προσθέτοντας λίγο περισσότερο ζωμό αν χρειαστεί.

Για τα λαζάνια

Τώρα ξεκινήστε να ετοιμάζετε τα λαζάνια.

Exit mobile version