Οπτική ψευδαίσθηση για λίγους: Μπορείς να βρεις τις 3 κρυμμένες γυναίκες μέσα σε 30 δευτερόλεπτα;

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να σας μπερδέψει και είναι λογικό. Ωστόσο, όπως όλες οι οφθαλμαπάτες, είναι διασκεδαστική. Ο κύριος στόχος της επίλυσης των οπτικών ψευδαισθήσεων είναι να βελτιώσετε την προσοχή σας, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζετε την παρατηρητικότητά σας.

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σε… αποσυντονίσει: Μπορείς να εντοπίσεις την πολική αρκούδα μέσα σε 15 δευτερόλεπτα;

Η νέα εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει έναν άνδρα, όμως το θέμα είναι πως υπάρχουν και τρεις γυναίκες που κρύβονται μέσα στην εικόνα. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα φωτογραφικά παζλ που κυκλοφορούν. Μόνο το 1% των ανθρώπων μπορεί να εντοπίσει και τις τρεις γυναίκες μέσα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα.

Στην εικόνα βλέπετε το προφίλ ενός άνδρα, τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι ευδιάκριτα. Είναι ντυμένος με κοστούμι και έχει μεγάλη μύτη και γένια.

Μια συναρπαστική οπτική του πώς καταστρέφονται τα αυτοκίνητα για τη μεγάλη οθόνη

Επειδή ο χρόνος επίλυσης του γρίφου είναι μόνο 30 δευτερόλεπτα, γι’ αυτό πολλοί χρήστες δεν τα καταφέραν. Πάντως δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο….

οπτική ψευδαίσθηση

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να εντοπίσετε την κρυμμένη πεταλούδα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα;

Προσοχή ακολουθεί spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Δείτε προσεκτικά την εικόνα του άνδρα. Ακριβώς κάτω από τη μύτη του, βρίσκεται κρυμμένο το πρώτο γυναικείο πρόσωπο (είναι ανάποδο). Τα πρόσωπα της δεύτερης και της τρίτης γυναίκας διακρίνονται στο μπροστινό και πίσω μέρος του λαιμού του άνδρα.

Τα πρόσωπα που είναι κρυμμένα είναι κυκλωμένα στην παρακάτω φωτογραφία σε περίπτωση που δεν μπορείτε ακόμα να τα βρείτε.

οπτική ψευδαίσθηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ