Οι επιτυχίες των Vaya Con Dios με πιάνο και φωνή σε νέο δίσκο

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει δώδεκα από τις επιτυχίες των Vaya Con Dios σε νέα ενορχήστρωση και ηχογράφηση και με την φωνή της υπέροχης Dani Klein. Ο δίσκος έχει τίτλο “What’s A Woman? Parce Que – La Collection”. Τα γνωστά τραγούδια του Βελγικού συγκροτήματος είναι σε νέες εκτελέσεις βασισμένες στο πιάνο, που παίζει ο William Lecomte.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η Dani Klein είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την δισκογραφία, αλλά το κλείσιμο του κορονοϊού την έκανε να ασχοληθεί με αυτό το project. Παρακάτω θα βρείτε τρία αποσπάσματα από τον νέο δίσκο.

Και μία ιστορία από το παρελθόν:

Κάποτε είχαμε πάει με τον Νίκο Μουρατίδη να συναντήσουμε τον κοινό μας φίλο Βαγγέλη Παπαθανασίου στην σουίτα που έμενε στο ξενοδοχείο Intercontinental. Συμπτωματικά εκεί έμενε και η Dani Klein με τους Vaya Con Dios, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία της να συναντηθεί με τον Βαγγέλη, τον οποίο θαύμαζε. Όσο και αν προσπαθήσαμε να πείσουμε τον Βαγγέλη να την δεχτεί για λίγο στην σουίτα του και να την γνωρίσει, εκείνος δεν δέχτηκε…!

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ