«Οι αισθησιακές ταινίες κατέστρεψαν το μυαλό του και τη σχέση μας» – Η εξομολόγηση γυναίκας για την εξάρτηση του συζύγου της

  • Μία γυναίκα περιγράφει το πώς η συνήθεια του συντρόφου της να παρακολουθεί αισθησιακές ταινίες, διέλυσε τελικά τη σχέση τους.
  • Τον παρότρυνε ακόμη και να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα, προκειμένου να ξεπεράσει την εξάρτησή του από το πορνό.

Μία νέα σειρά στο Ραδιόφωνο του BBC  με τίτλο «4’s woman’s hour» ερευνά την επίδραση της πορνογραφίας στις ανθρώπινες σχέσεις και φέρνει ενδιαφέρουσες ιστορίες στο φως της δημοσιότητας.

Η σεξουαλική ζωή τους έχει πρόβλημα επειδή απέκτησαν παιδί – «Μήπως τελικά πρέπει να χωρίσω τη σύζυγο μου;»

Σύμφωνα με την μαρτυρία μίας γυναίκας που έζησε την εμπειρία μέσω του συζύγου της, ο οποίος «έχοντας δει άπειρες ταινίες πορνό, της ζητούσε να κάνουν ακραία πράγματα στο σεξ», η εξάρτηση από το πορνό μπορεί να διαλύσει μία σχέση.

Η ρεπόρτερ Ena Miller, μιλά στη νέα σειρά του BBC με ευθύτητα και ειλικρίνεια για την επίδραση του πορνό στις συντροφικές σχέσεις, συζητώντας στην εκπομπή με ανθρώπους που το έζησαν και μιλούν για το πως το πορνογραφικό περιεχόμενο επηρέασε τη ζωή τους.

Άμπερ Χερντ: Της προσφέρουν 9 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει σε ταινία πορνό

Την περασμένη εβδομάδα, κεντρική ιστορία ήταν αυτή μίας γυναίκας με το ψευδώνυμο Joanna, η οποία αποκάλυψε το σοκ που της προκάλεσε η εξάρτηση του άνδρα της από το πορνογραφικό περιεχόμενο. Η Joanna ομολογεί ότι, αναζητώντας λύσεις στη νοσηρή εξάρτηση του άντρα της, τού πρότεινε ακόμη και να συνευρεθεί ερωτικά με κάποια άλλη γυναίκα.

Το πορνό κατέστρεψε την πραγματική σχέση

Στο πρόγραμμα «4’s woman’s hour», η Joanna είπε ότι η μέχρι πρότινος «ενδιαφέρουσα και ευχάριστη σεξουαλική τους ζωή», χάλασε εξ αιτίας της υπερβολικής έκθεσης του άνδρα της σε ταινίες πορνό.

Διάσημος ηθοποιός μπήκε για απεξάρτηση 60 ημερών από το αλκοόλ και την κοκαΐνη

Η Joanna περιγράφει το πώς πρωτό-ανακάλυψε την εξάρτηση του άνδρα της από το πορνό, πατώντας τυχαία ένα κουμπί στο κινητό του, που την κατηύθυνε σ’ ένα πορνογραφικό site, το οποίο διαπίστωσε ότι εκείνος επισκεπτόταν πολλές φορές την εβδομάδα και συχνά, ακόμη και την ημέρα.

Σύγχυση της πραγματικότητας με τη φαντασίωση

Η απάντηση του άνδρα ήταν ότι «όλοι βλέπουν πορνό», δικαιολογώντας την ενέργειά του και λέγοντάς της ότι, «απλά είναι φαντασιώσεις με ανύπαρκτες γυναίκες». Συμπλήρωσε ακόμη ότι, τουλάχιστον όταν παρακολουθεί αισθησιακές ταινίες, δεν της γκρινιάζει για το σεξ.

Η Joanna ακόμη, αφηγήθηκε ότι, η συνήθεια του άνδρα της έγινε τόσο έντονη, ώστε του ήταν αδύνατον να ξεχωρίσει την πραγματική ζωή απ’ το πορνό: «το πορνό έγινε τόσο αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, που τον απασχολούσε περισσότερο ακόμη και από το πραγματικό σεξ».

Σεξ σαν αγγαρεία

Ο άνδρας της ζητούσε να δοκιμάσουν στάσεις και πράξεις που είχε δει στις ταινίες, ορισμένες απ’ τις οποίες ήταν ιδιαίτερα επώδυνες για τη Joanna, η οποία σημείωσε ότι, πλέον, ο σύζυγός της είχε «αναισθητοποιηθεί ακόμη και στις πιο σεξουαλικά βάναυσες πράξεις».

Σημείωσε ότι, το σκοτάδι του πορνό χάλασε τη σχέση της, για την οποία πλέον ντρέπεται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ