«Ο άνδρας μου με απάτησε με την ξαδέρφη μου» – Περίμενε 6 μήνες για να πάρει εκδίκηση

Η ανακάλυψη της απιστίας του άνδρα της με την ξαδέρφη της, την διέλυσε, αλλά έπρεπε να περιμένει έξι μήνες μέχρι τη στιγμή της εκδίκησης.

Έμεινε με τον σύζυγό της παρά τις απιστίες του – «Τώρα είναι φτωχός και θέλω διαζύγιο»

Η ανακάλυψη της συντροφικής απιστίας, είναι ένα απ’ τα χειρότερα σενάρια που μπορεί να συμβούν σ’ έναν άνθρωπο. Όταν μάλιστα, η προδοσία προέρχεται από άτομο της οικογένειάς σου, αυτό την κάνει ακόμη πιο δυσβάσταχτη.

Μία γυναίκα έμαθε ότι ο άνδρας της, την απατούσε με την ξαδέρφη της. Ωστόσο, περίμενε τη στιγμή για την τέλεια εκδίκηση.

«Ο σύζυγός μου ερωτεύτηκε την καλύτερή μου φίλη» – Συγκλονιστική εξομολόγηση γυναίκας για το διαζύγιό της και το «μάθημα ζωής»

Η πρώτη αντίδραση όταν έμαθε για την απιστία

Παρά την αρχική παρορμητική επιθυμία της να πετάξει τον άπιστο σύζυγο αμέσως έξω απ’ το σπίτι, διαλύοντας τα πάντα και προκαλώντας την οικονομική της καταστροφή, η γυναίκα προτίμησε να κάνει υπομονή επί έξι μήνες, έτσι ώστε να πάρει την τέλεια εκδίκηση.

Η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της είχε συνάψει σχέση με την όμορφη ξαδέρφη της, λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους σ’ έναν γάμο. Σήμερα, ο άπιστος σύζυγος εκλιπαρεί τη γυναίκα να τον δεχτεί πίσω, ενώ η οικογένεια έχει γυρίσει την πλάτη στην ξαδέρφη της. Η ίδια, ομολογεί ότι αισθάνεται τύψεις που διέλυσε τη ζωή τους.

Η ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση

Η γυναίκα εξηγεί την κατάστασή της στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, ξεκινώντας απ’ την αρχή της ιστορίας:

«Οι παππούδες μας,  είχαν παραχωρήσει σ’ όλα τα εγγόνια  ένα σπίτι για να μείνουμε, αλλά εμείς είχαμε αναλάβει αποκλειστικά τα έξοδα των σπουδών μας. Ήμουν τυχερή επειδή κέρδισα μία υποτροφία και επιπλέον επιδότηση από την εταιρεία που δούλευε ο πατέρας μου. Έτσι, όταν αποφοίτησα, κατάφερα ν’ αγοράσω ένα μικρό σπίτι και πηγαινοερχόμουν στη δουλειά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σ’ έναν φιλικό γάμο, ο άνδρας της είχε γνωρίσει για πρώτη φορά την ξαδέρφη της γυναίκας του, την όμορφη Yvonne, με την οποία, τρεις μήνες μετά, έκανε σχέση. Η γυναίκα εξομολογείται ότι : «δεν ήμουν απλά πληγωμένη, αλλά και έξαλλη. Ήθελα αμέσως να τον χωρίσω και να τον πετάξω έξω απ’ το σπίτι». Είχε δει και φωτογραφήσει όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο εραστές, προτού εκείνος να τα διαγράψει. Προτού έρθει αντιμέτωπη με τους δύο εραστές, η γυναίκα αποφάσισε να κάνει λίγους μήνες υπομονή. «Έναν μήνα πριν από την αποφοίτησή της ξαδέρφης, πήγα στους παππούδες μου και, συντετριμμένη τους είπα τα πάντα. Τους είπα ότι τέτοια προδοσία δεν την φανταζόμουν από άνθρωπο της οικογένειάς μου. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, έμεινα στο σπίτι των παππούδων μου».

«Ο άνδρας μου προσπαθούσε να με προσεγγίσει αλλά αρνιόμουν. Η γιαγιά μου με βοήθησε να βρω έναν δικηγόρο, ενώ το σπίτι που έμενε το παντρεμένο ζευγάρι, ήταν δώρο των παππούδων της για τον γάμο, οπότε της ανήκε. Του έδωσε διορία ενός μήνα να φύγει. Οι παππούδες μου είναι άνθρωποι παλαιών αρχών και σέβονται τον γάμο και την οικογένεια. Ήταν κάτι παραπάνω από έξαλλοι. Μού είπαν ότι, αν και δεν μπορούν να επανορθώσουν,  μπορούν να κάνουν κάτι άλλο: να της δείξουν τη δυσαρέσκειά τους. Πράγματι, μού μεταβίβασαν όσα χρήματα προόριζαν για εκείνη. Η ξαδέρφη μου είχε πάρει φοιτητικό δάνειο, αφού ήταν σίγουρη ότι, με τα λεφτά των παππούδων, θα μπορούσε να τ’ αποπληρώσει. Έμεινε χωρίς χρήματα στην τράπεζα, και, επιπλέον, έχοντας διαλέξει ένα πτυχίο στα παιδαγωγικά, τα χρήματα από τη δουλειά της δεν θα μπορούσαν να την καλύψουν», αποκάλυψε στην εκρηκτική της ανάρτηση.

«Με εκλιπαρεί να τα ξαναβρούμε»

«Ο πρώην άνδρας μου τώρα λέει ότι με αγαπάει και με εκλιπαρεί να τα ξαναβρούμε. Αυτό που του λέω είναι ότι, αν με αγαπούσε, δεν  θα πήγαινε με άλλη. Το ξέρω ότι δεν επιστρέφει από αγάπη, απλά τα υπολόγισε και δεν θέλει να βγει χαμένος».

Οι θείοι της, οι γονείς της ξαδέρφης,  πρόσθεσε η γυναίκα, είναι έξω φρενών μαζί της επειδή «άφησε άφραγκη την κορούλα τους». H γυναίκα υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι δεν γινόταν να μείνει ατιμώρητη η προδοσία και, η πράξη της ήταν πολύ μικρή μπροστά σε αυτό που αντιμετώπισε εξ αιτίας της κόρης τους.

Οι τύψεις της γυναίκας

Σήμερα, η γυναίκα δηλώνει μετανιωμένη που «δεν τους αντιμετώπισε αμέσως» και, δεύτερον που «ενέπλεξε και τους παππούδες της». Χαίρεται ωστόσο που έχει χωρίσει και που ο άνδρας έχει φύγει απ’ το σπίτι.

Στο Reddit, ρωτούσε τη γνώμη άλλων χρηστών αν το παρατράβηξε και, πλήθος ανθρώπων σχολίασε, εκφράζοντας την άποψή του.

«Ήξερε ότι έμπλεκε και έπρεπε να φανταστεί ότι θα υποστεί τις συνέπειες. Δεν είναι ανήλικη, είναι υπεύθυνη για τις πράξεις της», έγραψε ένας χρήστης του Reddit.

«Αν η ξαδέρφη σου δεν υπολόγιζε ότι αυτό που κάνει έχει κόστος, είναι δικό της πρόβλημα! Δεν είναι μόνο τα χρήματα, πήγε και έμπλεξε με τον άνδρα της ξαδέρφης της!», σημείωσε ένας άλλος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ