Μία ειδικός γνωριμιών αποκάλυψε πώς να προσελκύσετε τον σύντροφο των ονείρων σας

Μία ειδικός γνωριμιών αποκάλυψε πώς να προσελκύσετε τον σύντροφο των ονείρων σας – συμπεριλαμβανομένου του ενός πράγματος που πρέπει πάντα να συζητάτε στα πρώτα ραντεβού.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Karla Elia, η οποία ζει στο Σαν Ντιέγκο, είναι πιστοποιημένη ειδικός σχέσεων που βοηθά τις γυναίκες να βρουν το ταίρι τους αφού εξασφάλισε την αληθινή αγάπη με τον σύζυγό της Dustyn Elia – ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου μετά από μόλις έξι μήνες. Η Elia προτείνει να συζητήσετε τα όνειρά σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες στο πρώτο ραντεβού.

Η Karla έχει σαρώσει την πλατφόρμα του TikTok με πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές να συντονίζονται για να λάβουν τις ειλικρινείς και χρήσιμες συμβουλές της. Σε ένα πρόσφατο βίντεο του YouTube που δημοσιεύτηκε στο Shera, μια ψηφιακή πλατφόρμα αφιερωμένη στην ενδυνάμωση των γυναικών, η Karla μοιράστηκε την ιστορία της και πρόσφερε συμβουλές για το πώς να βρείτε τον σύντροφο που θέλετε.

«Μη μιλάς για το παρελθόν σου – μίλα για τα όνειρά σου», προειδοποίησε η ειδικός. «Αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να μιλάτε πάντα στα πρώτα ραντεβού. Μιλήστε για το τι θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας στη ζωή σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karla Elia (@herr.coaching)

«Τα πρώτα δύο ραντεβού ο Dustyn και εγώ μιλούσαμε για τα όνειρά μας, τι θέλουμε, την οικογένεια που θα θέλαμε, πού θα ζήσουμε, ποιες επιχειρήσεις θα θέλαμε να χτίσουμε. Ήξερα τι ήθελα για τον εαυτό μου… ότι ήθελα να κάνω σχέση, να βγω για λίγο καιρό ραντεβού και μετά να παντρευτώ. Ήξερα ότι ο επόμενος άντρας με τον οποίο θα έβγαινα ραντεβού θα ήταν αυτός για μένα. Για πολλούς ανθρώπους ακούγεται πολύ δραματικό, πολύ βιαστικό – αλλά ήξερα ακριβώς τι έψαχνα», εξομολογήθηκε.

Η Karla συνάντησε τον Dustyn στο Bumble και λέει ότι αυτή η μέθοδος λειτούργησε γοητευτικά τον πρώτο καιρό που έβγαιναν. Βγαίναν επίσημα ως ζευγάρι για τρεις μήνες, όταν ο Dustyn της έκανε πρόταση γάμου, έξι μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022.

Η Karla συμβουλεύει τους πελάτες να κάνουν τις «λίστες των τριών» πριν ξεκινήσουν μια νέα σχέση. Για παράδειγμα, μία λίστα είναι μια ομάδα τριών μη διαπραγματεύσιμων πραγμάτων στα οποία δεν είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε. Η δεύτερη λίστα περιλαμβάνει τρία χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που θα είχε ο σύντροφος των ονείρων σας. Η τρίτη λίστα θα είναι με τρία εξωτερικά χαρακτηριστικά που θέλετε να έχουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karla Elia (@herr.coaching)

Η ειδικός δήλωσε: «Αυτά είναι όλα τα πράγματα που χρειάζεσαι και είναι απαραίτητα για να μπορέσεις να βρεις αυτόν τον άντρα ελκυστικό. Γι’ αυτό δημιούργησα αυτή τη λίστα με τα τρία. Είναι πολύ λογική και όχι ακατόρθωτη. Όταν μπαίνεις στην πραγματικότητα, συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω, αλλά ο λόγος που δεν τους βρίσκεις είναι επειδή δεν ξέρεις τι θέλεις. Έτσι, όταν δημιουργείτε αυτήν τη λίστα τριών, σας δίνει έναν οδηγό. Η λίστα των τριών είναι αυτά που θες και όταν βγαίνεις για ραντεβού, όταν συναντάς διαφορετικούς άντρες, δεν θα παρασύρεσαι να δώσεις σε κάποιον τον χρόνο σου, αν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου».

Εξηγεί ότι γνωρίζοντας τι θέλεις από μια σχέση, θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο άτομο και πρόσθεσε: «Πρέπει να καταλάβετε και να ξέρετε τι ψάχνετε. Πρέπει να γνωρίζετε αυτά τα οποία δεν διαπραγματεύεστε. Πρέπει να γνωρίζετε αυτούς που σας αρέσουν σαν προσωπικότητες και τι σας ελκύει». «Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι με ποιον είστε συμβατοί», συνιστά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karla Elia (@herr.coaching)

Η Karla συμβουλεύει επίσης να αναζητήσετε τα τρία βασικά καλά χαρακτηριστικά που θα κοιτάτε σ’ έναν άνδρα. Το πρώτο με βάση την ειδικό είναι να κρατάει τον λόγο του και να μιλάει με τις πράξεις και όχι με τα λόγια. Το δεύτερο είναι η γενναιοδωρία και το τρίτο να είναι στην ώρα του.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι δεδομένο, αλλά όταν ένας άντρας είναι στην ώρα του και σέβεται τον χρόνο των άλλων, αυτό είναι εξαιρετικά σέξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα σεβαστεί και τον χρόνο σου», είπε.

Όσο για τα τρία κακά χαρακτηριστικά η Karla συνιστά να αποφεύγετε τους άντρες που είναι «γλυκομίλητοι», τους άντρες που μιλούν συνεχώς για το παρελθόν τους και τους άντρες που προσπαθούν να κοιτάξουν το τηλέφωνό σας, κάτι που υποδεικνύει προβλήματα εμπιστοσύνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karla Elia (@herr.coaching)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ