Κρύβει από τη σύντροφό του ότι είναι από πλούσια οικογένεια – «Φοβάμαι μην αποδειχθεί ότι με θέλει για τα λεφτά μου»

Ένας 26χρονος έχει σχέση εδώ και τρεις μήνες. Ενώ η σχέση τους είναι υπέροχη, εκείνος έχει κρατήσει ένα μυστικό: το γεγονός ότι προέρχεται από μια αρκετά πλούσια οικογένεια.

Χώρισε με την κοπέλα του όταν αποδείχθηκε πως είναι προικοθήρας – «Με αντιμετώπιζε σαν ΑΤΜ»

Η οικογένειά του, έχει μια επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα, η οποία πηγαίνει πολύ καλά και έχει καλή φήμη στην Αμερική.

Αν και έχει μεγαλώσει με όλες τις πολυτέλειες, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να μην τραβά τα βλέμματα και κανείς δεν ξέρει πόσα χρήματα έχει η οικογένειά του.

Βγήκαν ραντεβού και εκείνος προσπάθησε να τη βάλει να πληρώσει – «Ήθελε να τεστάρει αν είμαι προικοθήρας»

“Μεγάλωσα  σε πλούσιο σπίτι (πήγα σε ιδιωτικό σχολείο, έκανα πολυτελείς διακοπές και όλα τα συναφή), όμως οι γονείς μου, με έμαθαν να δουλεύω σκληρά”, εξηγεί o άνδρας.
“Δουλεύω ως απλός προγραμματιστής και ζω από τον μισθό μου. Η Έμμα, ξέρει ότι δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, επειδή τον περασμένο μήνα, αγόρασα ένα Toyota με τις οικονομίες μου και κάποια έξτρα λεφτά που είχα βγάλει από μερικές δουλειές που έκανα”.

“Το θέμα είναι πως, βρίσκω διαρκώς δικαιολογίες ώστε να μην γνωρίσει τους γονείς μου ή να μην δει την έπαυλη στην οποία ζουν. Αναζητώ δικαιολογίες ώστε να μην συναντηθούν (λέω ότι έχουν πολλή δουλειά, πως ταξιδεύουν και ούτω καθεξής)”.

Ακύρωσε τον γάμο επειδή η αρραβωνιαστικιά του θέλει να ελέγχει τα οικονομικά του – «Μου λέει συνεχώς να πώς να ξοδεύω τα χρήματά μου»

Δεν ντρέπεται για τη σύντροφό του, αλλά θέλει να είναι βέβαιος ότι τον αγαπά για αυτό που είναι – όχι για τα λεφτά του.

“Οι προηγούμενες σχέσεις μου, με εκμεταλλεύτηκαν”

Στο παρελθόν, οι γυναίκες τον είχαν εκμεταλλευτεί και αυτό, τον έκανε να αισθάνεται απαίσια με τον εαυτό του. Έτσι, δεν έχει αποκαλύψει στην Έμμα πόσο πλούσιος είναι, επειδή ανησυχεί ότι, θα αποδειχθεί προικοθήρας, όπως και οι προηγούμενες κοπέλες.

Ο άνδρας αναρωτιέται αν πρέπει να αποκαλύψει στην Έμμα την πραγματική οικονομική του κατάσταση, ή να συνεχίσει να περιμένει.
Ποια είναι η γνώμη σας;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ