Καραμελωμένα πορτοκάλια στο air fryer: Η τέλεια πρόταση για γρήγορο σνακ

Τα τηγανισμένα στον αέρα πορτοκάλια (στο air fryer σας) είναι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που μπορεί να γίνει ένα υπέροχο πρωινό ή σνακ. Είναι φτιαγμένα με φρέσκα πορτοκάλια, σιρόπι σφενδάμου και κανέλα και έχουν μια τραγανή και καραμελωμένη γεύση. 

Εάν έχετε στο σπίτι σας φριτέζα, τότε αξίζει να φτιάξετε τραγανά και καραμελωμένα πορτοκάλια δίνοντας «νέα γεύση» στο πρωινό σας γεύμα ή στο σνακ σας μέσα στην ημέρα.

Η Jen Jones, ιδιοκτήτρια του Nevéll Skin, μοιράστηκε την «πρωινή εμμονή της» με τους πάνω από 500.000 ακολούθους της στο TikTok που δεν είναι άλλη από τραγανά πορτοκάλια τηγανισμένα στον αέρα. Είναι ένα εύκολο στην παρασκευή και νόστιμο σνακ, ιδανικό για το πρωινό σας γεύμα ή για οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.

Για να φτιάξετε νόστιμα καραμελωμένα πορτοκάλια τηγανισμένα στον αέρα ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πρώτα κόψτε τα πορτοκάλια σε χοντρές φέτες και ξεφλουδίστε τα με ένα οδοντωτό μαχαίρι.
  2. Μαρινάρετε τα πορτοκάλια με σιρόπι σφενδάμου και σκόνη κανέλας
  3. Ρίξτε τα στην φριτέζα και ψήστε τα στους 200 βαθμούς Κελσίου για τέσσερα λεπτά.
@thejenjones Your new morning obsession 🤤 #airfriedoranges #airfriedfruit #plantbased #plantbasedrecipes #31daysofplantbased ♬ this is what falling in love feels like – JVKE

Για να δώσετε περισσότερη γεύση, η Jones προτείνει να γαρνίρετε τα πορτοκάλια με γιαούρτι και γκρανόλα. Είτε είστε λάτρεις των πορτοκαλιών είτε όχι, αυτό το σνακ είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ