Η σωσίας του Σνούπι που έχει γίνει viral – Αυτή είναι η αξιολάτρευτη Bayley

Ο Σνούπι έχει δίδυμο αδελφάκι.  Ο αγαπημένος μας σκύλος κινουμένων σχεδίων έχει πλέον έναν πραγματικό σωσία.  Πρόκειται για την Bayley που έχει γίνει viral λόγω της καταπληκτικής ομοιότητάς της με τον μοναδικό χαρακτήρα των “Peanuts”, της θρυλικής σειράς κόμικ.

Η Bayley είναι μια ασπρόμαυρη σκυλίτσα Mini Sheepadoodle και οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου όταν το Doodles Dog Club παρουσίασε την ομοιότητά της με τον Σνούπι.

“Γνωρίστε την Bayley Sheepadoodle, που είναι φτυστή ο Σνούπι”, αναφερόταν στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes. “Με αυτά τα μεγάλα αυτιά και τη μύτη, είναι η τέλεια αληθινή εκδοχή του αγαπημένου μας σκύλου των κινουμένων σχεδίων”.

Η Bayley έχει και λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 160.000 ακόλουθους, με τους χρήστες να ξετρελαίνονται με τις φωτογραφίες και τα βίντεο του αξιολάτρευτου τετράποδου. Και προφανώς όλοι επιβεβαιώνουν ότι είναι “σωσίας του Σνούπι.


Οι ήρωες Peanuts ανήκουν στην Peanuts Worldwide, η οποία ανήκει κατά 41% στην WildBrain Ltd., κατά 39% στην Sony Music Entertainment (Japan) Inc. και κατά 20% στην οικογένεια του Charles M. Schulz, ο οποίος τα παρουσίασε για πρώτη φορά στον κόσμο το 1950, όταν το κόμικ έκανε το ντεμπούτο του σε επτά εφημερίδες. Από τότε, ο Τσάρλι Μπράουν, ο Σνούπι και η υπόλοιπη συμμορία των Peanuts έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στη λαϊκή κουλτούρα. Εκτός από τις αγαπημένες εκπομπές και τα αφιερώματα των Peanuts στο Apple TV+, οι θαυμαστές όλων των ηλικιών τα απολαμβάνουν σε όλο τον κόσμο μέσω χιλιάδων προϊόντων, καθώς και σε ψυχαγωγικά πάρκα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, social media και κόμικς που διατίθενται σε όλες τις μορφές, από παραδοσιακές έως ψηφιακές. Το 2018, η Peanuts συνεργάστηκε με τη NASA με την πολυετή συμφωνία Space Act που σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει πάθος για την εξερεύνηση του διαστήματος και το STEM στην επόμενη γενιά μαθητών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ