ΗΠΑ: Στραγγάλισε με ζώνη τον 11χρονο γιο της – «Δεν ήθελα να μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια»

Μια μητέρα από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ φέρεται να στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της με ζώνη επειδή δεν ήθελε να μεγαλώσει με τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας.

Η 50χρονη Ruth DiRienzo-Whitehead, ήδη κατηγορήθηκε για φόνο για τη δολοφονία του μικρού Matthew Whitehead, αφού το αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους στο Horsham το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Montgomery.

Η κατηγορούμενη είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της «έκλαιγε όλη μέρα» για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Η DiRienzo-Whitehead παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε το αγόρι για να μην χρειαστεί «να μεγαλώσει με αυτά τα προβλήματα μέσα στη φτώχεια».

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τρίτης, αφού ο πατέρας του αγοριού ανακάλυψε το πτώμα του στην κρεβατοκάμαρα όπου είχε πάει να κοιμηθεί με τη μαμά του το βράδυ.

Ο μπαμπάς είχε βρει την κρεβατοκάμαρα κλειδωμένη, ενώ η σύζυγός του είχε πάρει το αυτοκίνητο και είχε εξαφανιστεί.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η DiRienzo-Whitehead έφυγε από το σπίτι αφού στραγγάλισε τον γιο της και οδήγησε 120 μίλια στο Cape May, New Jersey, όπου προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ρίχνοντας το SUV της στον ωκεανό.

Η ζώνη που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία ανακαλύφθηκε μέσα στο όχημα, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ο DiRienzo-Whitehead συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγο αργότερα αφού περπάτησε έξι μίλια σε μια κοντινή γειτονιά όπου η οικογένεια έχει ένα παραθαλάσσιο σπίτι.

Κατηγορήθηκε για φόνο καθώς και για κατοχή εγκληματικού οργάνου, αφού η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του αγοριού οφείλεται σε στραγγαλισμό. Ο DiRienzo-Whitehead κρατείται επί του παρόντος στο Cape May και θα εκδοθεί πίσω στην κομητεία Montgomery για να δικαστεί για τις κατηγορίες, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ