Η Γη της Ελιάς: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τη σειρά

Οι αποχωρήσεις από την σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς, συνεχίζονται καθώς 7 χαρακτήρες αναμένεται να ολοκληρώσουν την ιστορία τους και να μην συνεχίσουν στη νέα σεζόν.

Η Γη της Ελιάς: 7 μένουν και 7 φεύγουν στον τρίτο κύκλο της σειράς

Η Χρύσα Παπά, η οποία ερμηνεύει την Εύα ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τα γυρίσματα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Δώρα Χρυσικού, με την οποία είχε πολλές κόντρες στη σειρά.

«Με την Δώρα στα τελευταία μου γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς» έγραψε χαρακτηριστικά η Χρύσα Παπά.

Σε σημαντική ανανέωση του καστ αλλά και διατήρηση των πρωταγωνιστών που αποτελούν τη σημαία της σειράς θα προχωρήσει η σειρά «Η Γη της Ελιάς», στον τρίτο κύκλο που έρχεται τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, από την καθημερινή σειρά του Mega θα αποχωρήσουν συνολικά επτά ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Αφροδίτη Λιάντου, ενώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν το σενάριο επιφυλάσσει μια δολοφονία και μια αυτοκτονία.

Στον τρίτο κύκλο της «Γης της ελιάς» θα ενταχθούν, αντίστοιχα, επτά νέοι χαρακτήρες, για τους οποίους πραγματοποιούνται κάστινγκ, ενώ από το πρωταγωνιστικό καστ θα συνεχίσουν οι Αντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Γιάννης Κρητικός, Στέφανη Χαραλάμπους και άλλοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ