Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στον αγώνα ΑΕΚ- Χάποελ Ιερουσαλήμ – Συνελήφθη 18χρονος

Επεισόδια σημειώθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, για το Game 2 της προημιτελικής σειράς στο Basketball Champions League. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 18χρονου.

ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ 94-78: Έμεινε «ζωντανή» για το F4 του BCL

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, γύρω στις 18.30, στο ημίχρονο του αγώνα, ομάδα αποτελούμενη από περίπου -150- άτομα, βγήκαν από το γήπεδο και επιτέθηκαν απρόκλητα σε βάρος αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, που βρίσκονταν στην πύλη Β του γηπέδου, ρίχνοντας μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., άλλη ομάδα  αποτελούμενη από -100- περίπου άτομα, εξήλθε από το γήπεδο και πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση προς τις αστυνομικές δυνάμεις ρίχνοντας ομοίως μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, κάνοντας χρήση των αναγκαίων μέσων απώθησαν τους επιτιθέμενους, ενώ παράλληλα συνέλαβαν και τον 18χρονο, ο οποίος συμμετείχε στις επιθέσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους του γηπέδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενεργοποιημένη φωτοβολίδα χειρός, δύο καπάκια από φωτοβολίδες χειρός, τρία μεταλλικά μέρη μάνικας πυροσβεστικού κρουνού και γάντι.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ