Η φρικτή ανακάλυψη για τον αρραβωνιαστικό της την σόκαρε – «Μάζεψε τις στάχτες της νεκρής μητέρας μου με την σκούπα και τις πέταξε στα σκουπίδια»

Δυστυχώς, η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της έκρυβε την αλήθεια για μήνες.   Μία συχνή αιτία για τους καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια, είναι η κατανομή των δουλειών του σπιτιού. Η γυναίκα της ιστορίας τώρα προσπαθεί να συγχωρήσει τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος κατά λάθος μάζεψε τις στάχτες της μητέρας της με την ηλεκτρική σκούπα.

Συγκλονιστική εξομολόγηση κακοποιημένης γυναίκας: «Με χτυπούσε και άδειασε τον κοινό μας λογαριασμό – Ήμουν πεινασμένη και με φιλοξενούσαν φίλοι»

Σοκαρισμένη απ’ το περιστατικό, η γυναίκα αφηγήθηκε την ιστορία της στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, ομολογώντας ότι, το να μιλήσει γι’ αυτό την βοήθησε να νιώσει καλύτερα.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν λίγα χρόνια πριν, την ημέρα που η μητέρα της χάθηκε σε τροχαία ατύχημα, με τον θάνατό της να σκορπά τη θλίψη σε όλη την οικογένεια

Γυναίκα έγινε έξαλλη με την μέλλουσα πεθερά της και χώρισε – «Είχε αναβάλει τον γάμο μας 4 φορές»

Αν και ο αρραβωνιαστικός της προσπάθησε ειλικρινά να την βοηθήσει, η γυναίκα ήταν τόσο απαρηγόρητη που αναγκάστηκε να μετακομίσει για μερικές εβδομάδες.

Στην προσπάθειά του να την παρηγορήσει, ο 28χρονος άντρας έκανε τα πάντα και το ζευγάρι προσπαθούσε να προχωρήσει με αισιοδοξία στο μέλλον, και για τον λόγο αυτό ξεκίνησαν να οργανώνουν  τον γάμο τους.

Προσποιήθηκε ότι γεννάει γιατί φοβήθηκε ότι η πεθερά της δεν θα άφηνε τον γιο της να μπει στην αίθουσα τοκετών – «Είπε ψέματα ότι έπαθε έμφραγμα»

Για τρία χρόνια, η τεφροδόχος ήταν στο διαμέρισμα του ζευγαριού, μέχρι που η γυναίκα της ιστορίας και η αδελφή της, να αποφασίσουν που θα καταλήξει.

Αντί ν’ αφήσει άθικτο το ιερό για την γυναίκα βάζο, ο υποχόνδριος αρραβωνιαστικός αποφάσισε να το καθαρίσει. Η γυναίκα εξηγεί: «Είναι πολύ νοικοκύρης και του αρέσει όλα να είναι αποστειρωμένα. Εκνευρίζεται όταν βλέπει σκόνη. Όσο και αν τον έχω βοηθήσει να χαλαρώσει, είναι εμμονικός με την καθαριότητα».

Μάζεψε τις στάχτες με την σκούπα

Αγνοώντας την προτροπή της αρραβωνιαστικιάς του, ο άντρας καθάρισε την τεφροδόχο, σχίζοντας τη σακουλάκι με τις στάχτες στο χαλάκι.  Μην ξέροντας τι να κάνει, πήρε την ηλεκτρική σκούπα και άρχισε να μαζεύει τις στάχτες στην προσπάθειά του να εξαφανίσει τις αποδείξεις, και ελπίζοντας η αρραβωνιαστικιά του να μην το καταλάβει ποτέ.

«Η στάχτη τον εκνευρίζει. Τον έχω βοηθήσει να χαλαρώσει κάπως αλλά εξακολουθεί να είναι υποχόνδριος»

Ανακάλυψε την αλήθεια μόλις πριν από λίγους μήνες, λέγοντας στο forum του Reddit: «Αντί να ξαναμαζέψει τις στάχτες και να τις βάλει στην τεφροδόχο, εκείνος τις πέταξε από τη σακούλα της ηλεκτρικής στα σκουπίδια».

«Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έβαλε απλά τις στάχτες ξανά στην τεφροδόχο, μου έδειξε το πάτωμα. Είχε αντικαταστήσει το σακουλάκι με τις στάχτες με ένα σακουλάκι φύλαξης τροφίμων. Πέταξε την μαμά μου στα σκουπίδια, τον μισώ γι’ αυτό που έκανε».

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Όπως ήταν αναμενόμενο, το διαδίκτυο αντέδρασε έντονα στην ανάρτηση της γυναίκας. Ένα καυστικό σχόλιο ανέφερε: «Η μακαρίτισσα μητέρα σου, σε γλίτωσε από αυτόν τον παλιάνθρωπο»

«Δες το σαν δώρο απ’ την μητέρα σου. Οι στάχτες της σε έσωσαν από τη δέσμευση μ’ έναν άντρα που θα έκανε τη ζωή σου εφιάλτη».

Οι χρήστες του διαδικτύου πρόσθεσαν: «Φύτεψε ένα δέντρο στην μνήμη της, αλλά χώρισέ τον». Οι υπόλοιποι, απλώς δεν πίστευαν τη σοκαριστική ιστορία.

 «Ζήλευε τις στάχτες της μακαρίτισσας μητέρας σου».

«Είτε το έκανε επίτηδες, κάτι που σημαίνει ότι είναι ψυχοπαθής, είτε, αν το έκανε κατά λάθος, δείχνει ότι είναι ανεύθυνος και ο γάμος μαζί του θα είναι ένα λάθος. Και στις δύο περιπτώσεις, οφείλεις να τον χωρίσεις».

Ένας ακόμη παρατήρησε ότι αυτή η σχέση δεν αξίζει να σωθεί.

Έγραψαν: «Φαίνεται ότι το έκανε επίτηδες. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να βγάλεις τις στάχτες απ’ την τεφροδόχο και να προσπαθείς να την καθαρίσεις»

«Αναρωτιέμαι αν με το ανύπαρκτο μυαλό μου σκέφτηκε καθόλου ότι, η απώλεια του περιεχομένου της τεφροδόχου για εσένα σημαίνει ότι χάνεις την μητέρα σου»

«Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση άλλο τον χρόνο σου»

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ