Η ασυνήθιστη αντίδραση γυναίκας όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατά – Η δημόσια έκκληση στην Ryanair για την… ερωμένη του

Τον γύρο των social media κάνει μια ανάρτηση γυναίκας η οποία παρακαλούσε αεροπορική εταιρεία να αλλάξει το όνομα στο εισιτήριό της, όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε ερωμένη.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα που διαπίστωσε ότι ο άνδρας της είχε εξωσυζυγική σχέση παρακάλεσε δημοσίως την Ryanair να αλλάξει τα στοιχεία, ώστε να πάρει η ερωμένη τη θέση της και να ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγό της.

Το παντρεμένο ζευγάρι είχε κάνει κράτηση προκειμένου να πάνε διακοπές. Όμως η γυναίκα έμαθε για την απιστία του συζύγου της και έπαθε πανικό. Η αντίδρασή της ήταν λίγο… ασυνήθιστη βέβαια.

Όταν αποκαλύφθηκε η κρυφή ζωή του, είπε ότι θα προτιμούσε ο σύζυγός της να πάρει την ερωμένη του μαζί του, στη θέση της, ή να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων. Παρακάλεσε την εταιρεία διαδικτυακά, με ανάρτηση που έκανε στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) για τις αλλαγές που ήθελε να γίνουν στα εισιτήρια. Η ίδια έγραψε: «Γεια σας, έκλεισα αεροπορικά εισιτήρια για εμένα και τον σύζυγό μου για να φύγουμε, όμως μόλις έμαθα ότι έχει σχέση!»

Σε μια προσπάθεια να διατυπώσει το αίτημά της, έγραψε περαιτέρω: «Μπορείτε να μου επιστρέψετε τα χρήματα για τα εισιτήρια ή τουλάχιστον να αλλάξετε το όνομά μου σε αυτό της ερωμένης, καθώς εκείνη είναι καλοδεχούμενη από αυτόν!» Από τότε που έγινε η ανάρτηση, συγκέντρωσε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια προβολές σύμφωνα με την The Mail.

Η αντίδραση της αεροπορικής εταιρείας στο αίτημα της απατημένης γυναίκας

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, η οποία είναι γνωστή για τις φτηνές πτήσεις που παρέχει, φημίζεται επίσης για τις εύστοχες, σαρκαστικές και μερικές φορές αμφιλεγόμενες απαντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε άτομα που εκφράζουν παράπονα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η απάντηση της εταιρείας και σε αυτή την περίπτωση. «Οι συναισθηματικές αποσκευές κοστίζουν επιπλέον», ανέφερε η εταιρεία, αλλά οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να υπερασπιστούν την γυναίκα και πολλοί υποστήριξαν ότι έπρεπε να της επιστρέψουν τα χρήματα για τη δοκιμασία που πέρασε.  Κάποιοι βρήκαν ξεκαρδιστική την απάντηση της Ryanair και ανέφεραν ότι ήταν το «tweet της χρονιάς». Άλλοι πάλι, βρήκαν αφορμή για να παραπονεθούν στην αεροπορική εταιρεία για όλες τις πρόσθετες χρεώσεις που προκύπτουν μετά τις κρατήσεις εισιτηρίων.

Από τότε που το tweet έγινε viral, η γυναίκα έχει πλέον διαγράψει τη δημοσίευση και δεν είναι βέβαιο αν κατάφερε να αλλάξει τα ονόματα ή αν έλαβε επιστροφή χρημάτων…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ