Έδωσε τελεσίγραφο στον σύντροφό της – «Αν δεν υιοθετήσεις τον γιο μου, θα ακυρώσω τον γάμο»

Ένας άνδρας 42 ετών, είναι αρραβωνιασμένος με μια 36χρονη γυναίκα. Ο γάμος τους θα γίνει τον Οκτώβριο. Η γυναίκα του θέλει ο γάμος τους να είναι διαφορετικός από τους άλλους, με τους καλεσμένους ντυμένους στα μαύρα, επιλογή με τη οποία διαφωνούν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Ακύρωσε τον γάμο επειδή η αρραβωνιαστικιά του θέλει να ελέγχει τα οικονομικά του – «Μου λέει συνεχώς να πώς να ξοδεύω τα χρήματά μου»

Προκειμένου να μην δυσαρεστήσει την μέλλουσα σύζυγό του, σταμάτησε να μιλάει με τους συγγενείς που διαφωνούσαν. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έχει βάλει σε προτεραιότητα την ευτυχία της συντρόφου του.

Ο άνδρας, παράτησε την καριέρα και τη ζωή του για να φύγουν από το Τέξας, το οποίο δεν άρεσε στη γυναίκα.

Ανακάλυψε πως ο αρραβωνιαστικός της περνά οικονομική κρίση – «Θα το πω στους γονείς του, δεν μπορούμε να αγοράσουμε το σπίτι των ονείρων μας»

«Ζητάει πάρα πολλά»

«Πιστεύω ότι μου ζητάει πάρα πολλά. Θέλει να υιοθετήσω τον 12χρονο γιο της. Τον αγαπάω βέβαια και του φέρομαι όπως ακριβώς και στα δικά μου παιδιά».

Ανέκαθεν τον αντιμετώπιζε όπως και τα ίδια του τα παιδιά, μια 19χρονη και μια 15χρονη κόρη και έναν 17χρονο τρανσέξουαλ γιο.

Έφυγε από το πάρτι για τα γενέθλιά της όταν ο αρραβωνιαστικός της την ταπείνωσε- «Μιλούσε για τα χρέη μου στους καλεσμένους»

Όμως, δεν θέλει να υιοθετήσει τον γιο της αρραβωνιαστικιάς του, κυρίως για δύο λόγους.  Πρώτον γιατί πρόκειται για μια μακρά, χρονοβόρα και δαπανηρή νομική διαδικασία, μόνο και μόνο για να βρουν πού βρίσκεται ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Κι αυτό είναι απαραίτητο, γιατί θα πρέπει να συμφωνήσει και να υπογράψει ότι παραιτείται από τα δικαιώματά του ως πατέρας.

Ο δεύτερος λόγος που δεν θέλει να υιοθετήσει το παιδί είναι ότι ανησυχεί πως το να «κλείσει την πόρτα» στον βιολογικό πατέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

«Μου έχει ζητήσει να υιοθετήσει τα δικά μου παιδιά. Δεν θέλω όμως να τα απομακρύνω από τη βιολογική τους μητέρα, το έχουμε συζητήσει», εξηγεί ο άνδρας.

«Η μητέρα των παιδιών μου έχει σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή προσωπικότητας και έχει κάνει κάποιες σοβαρές απόπειρες».

«Δεν θέλω να χωρίσω το παιδί από τον πατέρα του»

«Ο πατέρας του γιου της αρραβωνιαστικιάς, παλεύει με την απεξάρτηση. Εγώ δεν ξεχωρίζω τον γιο της αρραβωνιαστικιάς μου από τα δικά του παιδιά». 

Η σύντροφός του όμως, τον πιέζει να υιοθετήσει τον γιο της. Επιμένει ότι αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που μπορεί να του κάνει – όμως ούτε αυτό τον έπεισε. Ο άνδρας δεν πιστεύει πως, η αρραβωνιαστικιά του θέλει να τον πείσει να υιοθετήσει το παιδί ώστε να τον κληρονομήσει στο μέλλον – άλλωστε, τον έχει ήδη βάλει στη διαθήκη του.

Για την ακρίβεια, έβαλε πρώτα το παιδί της και μετά την αρραβωνιαστικιά του. Λατρεύει τον γιο της, του αρέσει να τον πηγαίνει στις προπονήσεις του. Εκείνος τον πηγαίνει στους γιατρούς, ενώ η αρραβωνιαστικιά του μένει στο σπίτι και χαλαρώνει.

«Ήρθε το τελεσίγραφο – Με απειλεί ότι θα ματαιωθεί ο γάμος»

«Είπε ωστόσο πως, αν δεν θέλω να υιοθετήσω τον γιο της, τότε είναι καλύτερα να ματαιωθεί ο γάμος. Η σχέση μου, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο», σχολιάζει ο άνδρας.

«Είμαι πολύ μπερδεμένος. Οι σκέψεις μου είναι σκόρπιες, είναι δύσκολο να πω αυτά που αισθάνομαι. Θέλω να ξέρω αν έχω άδικο που δεν θέλω να υιοθετήσω τον γιο της, πρώτον επειδή είναι μεγάλη διαδικασία και δεύτερον, επειδή δεν θέλω να τον ξεκόψω εντελώς από τον πατέρα του». 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ