Διαιτολόγος αποκαλύπτει ένα έξυπνο κόλπο για τη σαλάτα που κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη

Όταν ετοιμάζουμε τα γεύματά μας, δεν έχουμε πάντα τον χρόνο να κάνουμε την προετοιμασία που πρέπει. Ωστόσο, υπάρχουν εργαλεία που μας βοηθούν να επιτύχουμε τους στόχους μας γρήγορα. Η δημιουργός περιεχομένου του TikTok και διατροφολόγος @nutritionbykylie μοιράστηκε ένα βίντεο τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, σχετικά με το κόλπο της για να φτιάχνει τις σαλάτες της χρησιμοποιώντας μια απλή μέθοδο.

Η προετοιμασία μιας σαλάτας δεν χρειάζεται να διαρκεί… ώρες. Καταλαβαίνουμε ότι το να πλύνετε και να ψιλοκόψετε όλα τα υλικά μπορεί να είναι χρονοβόρο. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Υπάρχουν τρόποι να κάνετε προετοιμασίες γρήγορα και αποδοτικά.

Το βίντεο επέτρεψε να μάθουμε για ένα εργαλείο προετοιμασίας σαλάτας που δεν γνωρίζαμε. Υπάρχουν μπολ με τον κόφτη συνδεδεμένο στο πάνω μέρος του καπακιού. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ετοιμάσουμε τις σαλάτες μας χωρίς τη βοήθεια ξύλου κοπής και μαχαιριού.

@nutritionbykylie Episode 6 of realistic nutrition tips Shoutout to @Glo for reminding us all of what a great tool a veggie chopper can be and for making food fun 😊 Though many people actually like salads, most people are put off by the prep involved. Using a veggie chopper for salad prep can help reduce cleanup and make salads a lot quicker and easier! #easymeal #choppedsalad ♬ original sound – Kylie, MS, RD, LDN


Οι TikTokers έχουν πολλά να πουν για αυτή την ιδέα. Ο χρήστης @brb.faints σχολίασε, “Ο καθαρισμός ενός μπαλτά λαχανικών με πείθει να μην το χρησιμοποιώ κάθε φορά”. Ο @Slim έγραψε: «Καλύτερα να αγοράσω τον κόφτη λαχανικών μου πριν εξαντληθεί στο Amazon». Η @kristen απάντησε, «Υπολογίζω πόσο χρόνο έχω σπαταλήσει κόβοντας λαχανικά, ενώ αυτός ο ίδιος κόφτης ήταν στο ντουλάπι». Η @Carlene Giangiobbe είπε, «Αυτό είναι υπέροχο. Έχω και ΠΟΤΕ δεν το χρησιμοποιώ. Μισώ να καθαρίζω τις λεπίδες».

Τα σχόλια ήταν ανάμεικτα. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ενοχλητικό να καθαρίζουν τον κόφτη μετά τη χρήση του. Αλλά θα χειριστούμε τον καθαρισμό εάν μας επιτρέπει να φτιάχνουμε τη σαλάτα μας πιο γρήγορα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ