«Δεν μπορώ να ξεπεράσω την πρώην μου – Με απατούσε αλλά της δίνω ακόμη χρήματα»

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έπειτα από έναν χωρισμό δεν μπορούν εύκολα να προχωρήσουν με την ζωή τους. Δυσκολεύονται να βρουν μία νέα σχέση και καταλήγουν να σκέφτονται ή να κρατούν κάποια μορφής επικοινωνία με τον/την πρώην τους.

Αναγνώστης της εφημερίδας «The Sun» εξομολογήθηκε ότι παραμένει «κολλημένος» με την πρώην σύντροφο του και εξακολουθεί να της δίνει χρήματα. «Η πρώην μου συνεχίζει να μου ζητάει χρήματα και δεν μπορώ να της πω ‘όχι’ γιατί εξακολουθώ να την αγαπώ και δεν θέλω να μείνει χωρίς χρήματα», ανέφερε ο 41χρονος.

Ωστόσο εξήγησε ότι η πρώην του αυτή την περίοδο είναι σε σχέση με κάποιον άλλον. Όταν της στέλνει χρήματα, μετά βλέπει σε δημοσιεύσεις της στο Instagram ότι βγαίνει και πίνει με παρέα. «Είμαι ένας άντρας 41 ετών και αυτή είναι 36 ετών. Εργάζεται για τις τοπικές αρχές και δεν κερδίζει πολλά. Δεν με πείραζε να πληρώνω όταν ήμασταν σε σχέση», είπε ο αναγνώστης.

Χώρισαν όταν ανακάλυψε ότι τον απατούσε

Η σχέση τους έφτασε στο τέλος όταν ο 41χρονος ανακάλυψε ότι η σύντροφος του τον απατούσε. «Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια πριν το τελειώσω γιατί με απάτησε», ανέφερε ο αναγνώστης.

Σημείωσε ότι αυτή την περίοδο προσπαθεί να προχωρήσει και να κάνει μία νέα σχέση αλλά όλες οι γυναίκες που γνωρίζει προτιμούν να είναι φίλες του. «Καμία δεν μπορεί να φτάσει την πρώην μου. Θα έκανα τα πάντα για εκείνη αλλά ξέρω ότι με περνάει για ανόητο», εξομολογήθηκε ο 41χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ