Bryan Johnson: Το νέο πρόσωπο του μεγιστάνα που θέλει να νικήσει τον χρόνο – Το αποκαλεί «Project Baby Face»

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και Αμερικανός επιχειρηματίας  Bryan Johnson ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για να αναστρέψει τον χρόνο στο σώμα του ώστε να λειτουργεί σαν αυτό ενός 18χρονου και επιδεικνύει το νέο του «baby face».

Bryan Johnson: Η περίεργη φράση που επαναλαμβάνει ο μεγιστάνας που θέλει να νικήσει τον χρόνο, κάθε φορά που οδηγεί

Ο εκατομμυριούχος ξεκίνησε το έργο του πριν από 10 μήνες και το ονόμασε «Project Baby Face», μια κωδική ονομασία για μια διαδικασία που περιστρέφεται γύρω από την αντιγήρανση του προσώπου του με ακραίες τεχνικές ευεξίας.

Τώρα μοιράστηκε μια ενημέρωση για τη συνεχιζόμενη μεταμόρφωσή του. Μοιράζοντας μια καθρέφτη selfie του στο X, ο Bryan έγραψε: «Έγινα αδύνατος τον πρώτο χρόνο του Blueprint και έχασα πολύ όγκο στο πρόσωπο. Ξεκινήσαμε το Project Baby Face πριν από 10 μήνες. ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΜΕ?”.

Bryan Johnson: «Δεν μπορώ να βρω σύντροφο» – Οι… δυσκολίες του δισεκατομμυριούχου που θέλει να «παγώσει» τον χρόνο

Το tweet προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιοι έμειναν εντυπωσιασμένοι ενώ κάποιοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα. Ένας από τους χρήστες είπε, «Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά φαίνεται πολύ συνθετικό».

Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: «Είναι εκπληκτικό που δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου όπως σε βλέπουν οι άλλοι». «Φαίνεται η ηλικία του. Φαίνεται κουρασμένος. Δεν βλέπω τι είναι η διαφημιστική εκστρατεία», έγραψε ένας άλλος.

Ο Bryan Johnson ισχυρίστηκε ότι η καθημερινή του δίαιτα Blueprint αποτελείται από τη λήψη 50-60 χαπιών, την παρακολούθηση των νυχτερινών του στύσεων, τις πρωινές προπονήσεις υψηλής έντασης και τη θεραπεία με μπλε φως, την οποία χρησιμοποιεί ως χρόνο για να μεσολαβήσει ταυτόχρονα. Ξαπλώνει ανάσκελα κάθε πρωί και τοποθετεί μια μάσκα που περιέχει ένα μπλε φως στο πρόσωπό του για να τονώσει την ανάπτυξη κολλαγόνου, να ελέγξει τις ατέλειες και να του δώσει το λεγόμενο «Baby Face».

Υποστήριξε επίσης νωρίτερα ότι ελεγχόμενες δοκιμές αποδεικνύουν ότι η θεραπεία βελτιώνει τις στυτικές λειτουργίες και δέχεται 4.000 σοκ ανά θεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα. Η θεραπεία δεν έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zero (@bryanjohnson_)

Τρώει δείπνο στις 11 το πρωί για να αποκτήσει σώμα 18χρονου

Ο Bryan Johnson εφαρμόζει την διαλειμματική νηστεία, που σημαίνει πως στριμώχνει τα γεύματα σε ένα χρονικό παράθυρο ώστε να επιτρέπονται μεγαλύτερες περίοδοι πεπτικής ανάπαυσης. Η πρακτική, η οποία έχει γίνει δημοφιλής τα τελευταία χρόνια από διασημότητες, έχει διαφημιστεί για τα υποτιθέμενα οφέλη της για την υγεία, όπως η αυξημένη ενέργεια, η απώλεια βάρους και η μεγαλύτερη πνευματική εστίαση.

Ο δισεκατομμυριούχος είχε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτό το έτος έπειτα από μια αναφορά που περιγράφει λεπτομερώς το ακραίο καθημερινό του τελετουργικό που έχει ως στόχο να λειτουργήσει όπως ήταν όλα τα κύρια όργανά του – συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του ήπατος, των νεφρών, των δοντιών, του δέρματος, των μαλλιών, του πέους και του ορθού, στα τέλη της εφηβείας του.

Έχει μια ομάδα περισσότερων από 30 γιατρών που μετρούν τακτικά το αίμα, την καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τον εγκέφαλο, τα αιμοφόρα αγγεία και τη σεξουαλική του υγεία.

Καταναλώνει 80 βιταμίνες και μέταλλα την ημέρα, τρώει 70 λίβρες πολτοποιημένα λαχανικά το μήνα και πηγαίνει για ύπνο ακριβώς στις 20:30 κάθε βράδυ. Έχει τραβήξει περισσότερες από 33.000 εικόνες από το εσωτερικό των εντέρων του.

Τρώει αυστηρά 1.977 θερμίδες – συμπεριλαμβανομένου γάλακτος αμυγδάλου, καρυδιών, λιναρόσπορου και μούρων – ασκείται τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα και, δύο χρόνια μετά το πείραμά του κατά της γήρανσης, ισχυρίζεται ότι έχει τώρα την καρδιά ενός 37χρονου, δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου. 

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω σχέδια να πεθάνω», δηλώνει.

Ο Bryan, που αυτοαποκαλείται «επαγγελματίας αθλητής αναζωογόνησης», γελάει όταν τον ρωτάνε αν εκνευρίζεται όταν οι άνθρωποι τον χαρακτηρίζουν «ναρκισσιστή». «Οι haters θα μισούν πάντα, αλλά για μένα το σημάδι της ιδιοφυΐας είναι να χτυπάς έναν στόχο που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει» σχολιάζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ