Breaking News! 5 κανόνες που η μόδα δεν ακολουθεί πλέον

Απελευθερωμένη, με φαντασία, χωρίς περιορισμούς. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την μόδα του σήμερα, η οποία ακολουθεί πια τους πάλαι ποτέ κανόνες ή καλύτερα… δεν ακολουθεί καθόλου κανόνες! Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι τα πιο δημοφιλή «πρέπει» και «μη» που με τα χρόνια καταρρίφθηκαν, εμείς σας συγκεντρώσαμε τα πιο συνηθισμένα, τα οποία όχι μόνο λάθος θεωρούνται πλέον -αν τα ακολουθείτε-, αλλά και εξαιρετικά παλιομοδίτικα.

Airport Look: Εύκολες ιδέες για να ταξιδέψουμε με άνεση και στιλ

Δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα μεταξύ τους

Πόσο περιοριστικός υπήρξε ο συγκεκριμένος κανόνας! Το μαύρο πάει με όλα, το καφέ συνδυάζεται δύσκολα, το navy blue δεν σετάρεται με σκούρα χρώματα… και άλλα πολλά είχαμε ακούσει, τα οποία οι πιο ευφάνταστοι trend setters του street style κατάφεραν με τον καιρό να καταρρίψουν. Και πόσο τους ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Τα πέδιλα φοριούνται μόνο καλοκαίρι

Ναι, αν διαθέτεις περιορισμένη φαντασία ή αν κρυώνεις υπερβολικά. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να καταχωνιάσουμε τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα παπούτσια στην γωνία της ντουλάπας. Άλλωστε τα ωραιότερα βραδινά looks συνοδεύονται πλέον από ψηλοτάκουνα σανδάλια κάθε είδους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Ντυνόμαστε πάντα με βάση το σωματότυπό μας

Αυτό κι αν θεωρείται περιοριστικό. Μπορεί για πολλά χρόνια, ο κόσμος της μόδας να ορκιζόταν στο size zero, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται πια. Όλες οι σιλουέτες, όλα τα σώματα, με όποιες αναλογίες κι αν διαθέτουν μπορούν να φορέσουν τα πάντα. Αρκεί βέβαια, να αισθάνονται άνετα μέσα σε αυτά.

Δεν φοράμε λευκό τον χειμώνα

Γιατί, θα λερωθεί; Ίσως ένας από τους πιο άκυρους στιλιστικούς κανόνες, ο οποίος δεν είχε τίποτα να προσφέρει. Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο φοράμε λευκά τον χειμώνα, αλλά τα προτιμάμε κιόλας, αφού το total white σύνολο θεωρείται ό,τι πιο κομψό υπάρχει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

Το στιλ έχει ηλικία

Εμπειρία μπορεί, ηλικία όμως σίγουρα όχι. Κανείς δεν μπορεί να μας υποδείξει πια τι να φορέσουμε και ειδικά λαμβάνοντας ως βάση την ηλικία μας. Οι αριθμοί, τα νούμερα, τα κιλά και τα χρόνια ανήκουν πλέον στο παρελθόν και η εμμονή μας με αυτά μόνο παλιομοδίτικη θα μπορούσε να θεωρηθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Εμείς ακολουθούμε έναν και μόνο κανόνα και αυτός είναι πως στο στιλ δεν υπάρχουν κανόνες!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ