Απιστία: Τα τρία ζώδια που έχουν εύκολο το… «κέρατο»

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πόσο πιστός είσαι… Υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν λίγο πιο εύκολη την απιστία, συγκριτικά με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και αυτά είναι: Δίδυμοι, Σκορπιοί και Τοξότες.

Γάμος: 10 σημάδια που φωνάζουν «don’t do it» – Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους αρέσει να βγαίνουν, να γνωρίζουν συνεχώς νέα άτομα και εύκολα πιάνουν κουβέντα με αγνώστους και γύρω παρέες. Είναι πιθανόν να ενθουσιαστούν ξαφνικά και να γίνουν άπιστοι πάνω στον παρορμητισμό τους. Γενικότερα κινούνται σαν “αέρας” ωστόσο όταν ερωτεύονται πραγματικά είναι πάρα πολύ δοτικοί ίσως και πιστοί.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνάται από το πάθος το οποίο θέλει να βρίσκεται συνέχεια στην ζωή του. Επίσης στους Σκορπιούς αρέσουν οι κρυφές καταστάσεις και οι προκλήσεις. Όταν μία σχέση αρχίσει να βαλτώνει ο Σκορπιός θα γίνει άνετα άπιστος και είναι πιθανόν να μην το μάθεις και ποτέ γιατί ξέρει να “κρύβεται”.

Αστρολογία: Τα τρία ζώδια που πάντα παίρνουν εκδίκηση

Την ίδια ώρα οι Σκορπιοί είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες και σε καμία περίπτωση δεν συγχωρούν την απιστία από τον σύντροφό τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να είναι ερωτευμένοι και πλήρως αφοσιωμένοι το ένα λεπτό και το άλλο να χάνουν το ενδιαφέρον τους και να εστιάζουν σε κάποιο νέο αμόρε. Γενικά, πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και δεν θεωρούνται οι πιο πιστοί από τα ζώδια. Για τον λόγο αυτό οι σχέσεις με τους Τοξότες είναι… δύσκολες.

Πρόταση γάμου: Τα 5 «SOS» για να μείνει αξέχαστη – Α! Και για να μην πάει στραβά

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ