«Ανακάλυψα ότι η κόρη μου δεν είναι βιολογικό παιδί μου» – Η σύζυγός του σε καβγά του αποκάλυψε την αλήθεια

Ένας πατέρας έχει πυροδοτήσει μια έξαλλη συζήτηση αφού αποκάλυψε τα σχέδιά του να εγκαταλείψει τη γυναίκα και το παιδί τους αφού ανακάλυψε ότι το κορίτσι μπορεί να μην είναι βιολογικά δικό του.

Ο ανώνυμος άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι από τις ΗΠΑ, μοιράστηκε στο Reddit  ότι κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τη σύζυγό του, της ξέφυγε ότι το εννιάχρονο παιδί τους μπορεί να μην είναι δικό του.

Σε περαιτέρω έρευνα, ο σύζυγος ανακάλυψε ότι η υποψία της συζύγου του ήταν αληθινή και τώρα σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση θα άφηνε ενδεχομένως την πρώην του και το παιδί που κάποτε πίστευε ότι ήταν η κόρη του, χωρίς στέγη. Οι χρήστες του Reddit σχολίασαν με πάθος την ανάρτηση, χαρακτηρίζοντάς τον άνδρα ως «εντελώς μπερδεμένο» και «προφανώς κακό πατέρα».

Ο άνδρας, 37 ετών, εξήγησε: «Ήμασταν παντρεμένοι για 10 χρόνια και έχουμε μια κόρη εννέα ετών. Εγώ και η σύζυγός μου τσακωθήκαμε και είπε ότι η κόρη μου δεν ήταν δική μου, δεν αντέδρασα, αλλά αφού συνειδητοποίησε τι είπε, έφυγε και πήγε για ύπνο. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι η κόρη μου δεν ήταν δική μου, αλλά έπρεπε να μάθω αν ήταν ή δεν ήταν».

«Έκανα τεστ πατρότητας και δεν ήμουν ο πατέρας της. Το έδειξα στη γυναίκα μου που με παρακάλεσε να μην ζητήσω διαζύγιο, αλλά της είπα ότι ο γάμος μας τελείωσε».

Αφού μοιράστηκε τα θλιβερά νέα με τους φίλους και την οικογένειά του, ο άνδρας λέει ότι όλοι τον ενθάρρυναν να βγάλει την πρώην σύζυγό του και την κόρη της από τη ζωή του.

Και συνέχισε: «Δεν θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί που δεν είναι δικό μου ούτε θέλω να πληρώσω γι’ αυτό. Η γυναίκα μου συνεχίζει να μου τηλεφωνεί και μου λέει να μην κάνω εκείνη και το παιδί μας άστεγους, αλλά δεν με νοιάζει αν είναι άστεγη ή όχι, δεν έπρεπε να με απατήσει».

Πριν ρωτήσει τα μέλη του φόρουμ για τη γνώμη τους, ο άνδρας αποκάλυψε ότι ο πραγματικός πατέρας του κοριτσιού είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια. 

Τα σχόλια κατακεραύνωσαν τον άνδρα

«Αυτό το φτωχό κοριτσάκι. Δεν ξέρει ότι δεν είσαι ο μπαμπάς της», έγραψε μια χρήστης.

«Η σύζυγος είναι ******, αλλά μπορεί να μην είσαι ο βιολογικός μπαμπάς της κόρης σου, αλλά γι’ αυτήν είσαι ο μπαμπάς της», έγραψε ένας δεύτερος χρήστης.

Ένας άλλος τόνισε «Αυτό είναι που με στεναχωρεί. Δεν είσαι στεναχωρημένος ή ραγισμένος. Είσαι θυμωμένος. Θα έπρεπε να είσαι λυπημένος που δεν είναι παιδί σου επειδή το αγαπάς. Φτωχό παιδί…».

«Ναι, προφανώς δεν την αγαπάει. Το δύσκολο είναι ότι μάλλον η κόρη του τον λατρεύει. Αυτό θα την καταστρέψει», απάντησε ένας χρήστης του Reddit.

Ένας ρώτησε: «Μεγάλωσες αυτό το παιδί για 10 χρόνια και θα ήταν εντάξει να μην το ξαναδείς ποτέ; Συνειδητοποίησες ότι δεν άξιζε να την κρατήσεις στη ζωή σου;»

Άλλοι μπερδεύτηκαν με τη διαδικασία σκέψης του άνδρα, με ένα άτομο να δηλώνει ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να βγάλουν από την ζωή τους ένα παιδί που μεγάλωσαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ