Αφιέρωμα στην χρυσή εποχή του ραδιοφώνου από τον Real FM 97,8

Ένα μουσικό ταξίδι στα πρώτα χρόνια της ελεύθερης ραδιοφωνίας, δηλαδή μεταξύ των ετών 1988 – 1991, που θεωρείται η χρυσή εποχή του ραδιοφώνου στην Ελλάδα, ετοίμασε η 3ωρη μουσική εκπομπή “‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, που θα παρουσιάσει εκτάκτως ο Ιωσήφ Αβράμογλου για τις ημέρες: Τετάρτη 3/1/24, Πέμπτη 4/1/24 και Παρασκευή 5/1/24 στις 11 μ.μ., από τον Real FM 97.8.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Θα ακουστούν οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ως άνω τριετούς περιόδου, που ακουγόντουσαν τακτικά από την εκπομπή “Top Club” και η οποία μεταδιδόταν τότε κάθε μεσημέρι προς απόγευμα, από τον ραδιοσταθμό “Αντέννα”. Πολλά μάλιστα εξ αυτών είχαν παιχτεί σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση για την Ελλάδα!

Συντονιστείτε στο αληθινό ραδιόφωνο, τον Real FM στη συχνότητα 97.8, για να ξαναθυμηθείτε τα τραγούδια της περιόδου και το κλίμα της εποχής εκείνης, που ήταν πολύ πιο ξέγνοιαστο από το σημερινό και περνούσε στους ακροατές, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες μέσα από το στούντιο της εποχής εκείνης.

Αν ο παραγωγός μπερδευόταν με τα καλώδια…
… ή ήταν παραβατικός και πατούσε τα κουμπιά της κονσόλας με τα παπούτσια…
… τότε υπήρχε σοβαρή πιθανότητα οι ηχολήπτες να τον… “θάψουν” κάτω από την κονσόλα!

 

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ