Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες γειτόνων – «Τους χτυπούσε όλους»

Μουδιασμένοι από το έγκλημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (30/12) εξακολουθούν να είναι οι κάτοικοι στο Περιστέρι. Δράστης ένας 35χρονος άνδρας που όπως φέρεται να υποστήριξε στις αρχές σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του για να λυτρώσει τη μητέρα του.

Γείτονας της οικογένειας μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και είπε ότι έβλεπε συνέχεια τη σύζυγο του θύματος χτυπημένη, ενώ η αστυνομία φέρεται να είχε συλλάβει πολλές φορές τον άνδρα, αλλά να τον άφηνε πάντα ελεύθερο.

«Μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Τα έλεγε, αλλά τα βλέπαμε κιόλας. Τι να κάνει το παιδί (σ.σ. ο 35χρονος), που να πάει; Ήταν χαμένο, έφευγε και δεν είχε που να πάει», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπήρχε μία μέρα που να ερχόταν ο άνθρωπος εδώ και να μην είναι μεθυσμένος. Κοιμόταν στο αυτοκίνητο και όταν πήγαινε μέσα (σ.σ. στο σπίτι) γινόταν χαμός. Όλους τους χτυπούσε, τον γιο, την κόρη του… Λίγες φορές είχε έρθει η αστυνομία; Τον πήγαιναν μέσα και έβγαινε. Η γυναίκα έκανε μια εβδομάδα να πάει στη δουλειά…»

Επίσης, ένας άλλος γείτονας ανέφερε πως «πριν καιρό άκουσα μια γυναίκα να ουρλιάζει και κατάλαβα ότι ήταν από εκείνο το διαμέρισμα. “Σε παρακαλώ, βοήθεια”. Με τη γυναίκα μου και το μωρό κοιμόμασταν, αλλά ξυπνήσαμε από τις φωνές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ