Το πρωτοχρονιάτικο σώου του Jools Holland στο BBC

To σπέσιαλ πρωτοχρονιάτικο σώου του Jools Holland, με τίτλο “Jools’ Annual Hootenanny”, που παίζεται για το ρεβεγιόν από το BBC Two, ξεκίνησε το 1994 και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Beyonce παρακολουθεί φανατικά το πρόγραμμα αυτό του Jools Holland. Και αυτό προέκυψε ως εξής: Κάποτε ο Ed Sheeran είχε πάει στην εκπομπή του Jools και έγραψαν μαζί ένα κομμάτι του Van Morrison, το “Ragland Road”. Μερικά χρόνια αργότερα ο Sheeran βρέθηκε σε μία τελετή απονομής βραβείων, εκεί η Beyonce του πρότεινε να τραγουδήσουν μαζί το κομμάτι που είχε πει στον Jools Holland.

Στο προχθεσινό σώου, για την μετάβαση από το 2023 στο 2024, εμφανίσθηκαν μεταξύ άλλων οι: Joss Stone, P. P. Arnold, Paul Jones (πρώην μέλος των Manfred Mann και των Blues Band), o Rod Stewart, η Ruby Turner, οι Sugababes κ.ά. Τους συνόδευε βέβαια η μπάντα Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra.

Παρακάτω θα βρείτε τα σχετικά αποσπάσματα.

Joss Stone – Super Duper Love

P.P. Arnold – Let’s Stay Together

Paul Jones – Do Wah Diddy Diddy

Rod Stewart & Jools Holland – Almost Like Being In Love

Ruby Turner – Blueberry Hill

Sugababes – Push The Button

Olivia Dean – You Can’t Hurry Love

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou, Facebook.com/avramoglou, Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ